P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:39

P4 - 02 juli 20 kl. 16:15

Tillater tilskuere i French Open

Når French Open i tennis skal arrangeres i slutten av september, blir det tillatt med til sammen 20.000 tilskuere hver dag.
Det er da fordelt på mange forskjellige baner, opplyser arrangøren.
Og under finalene vil 10.000 tilskuere slippe inn..
Les mer på P4


Les mer om:
French Open

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tillater, tilskuerei , French, Open
NRK - 02 juli 20 kl. 15:51

20.000 tilskodarar til French Open

Opptil 20.000 tilskodarar kan vere til stades per dag under tennisturneringa French Open i haust. Det melder arrangørane til nyheitsbyrået AP.

P4 - 21 juli 20 kl. 11:33

Reagere på publikums-nei

Norges fotballforbund reagerer kraftig på at helse- og omsorgsdepartementet sa nei til å teste ut flere tilskuere i fire Eliteserie-kamper. I dag er det lov med 200 tilskuere på kamp. Forslaget gikk ut på å slippe inn 2.

Klartale - 14 juli 20 kl. 16:21

Fotballforbundet ber om å få prøve med 2.500 tilskuere

Norges Fotballforbund vil prøve å ha 2.500 tilskuere på fire kamper i august, skriver avisa Aftenposten..

Aftenposten - 17 mars 20 kl. 17:50

French Open utsatt til i høst

Roland-Garros, som normalt er årets annen Grand Slam-turnering i tennis, skal i år avvikles i september og oktober. Det offentliggjorde arrangøren tirsdag..

P4 - 04 juni 20 kl. 23:29

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

VG - 04 april 20 kl. 08:42

Ferdig med karantene – håper å få spille French Open

Casper Ruud (21) kan nå bevege seg litt friere etter to uker innendørs. Han tror det kan være greit å få en lengre treningsperiode i en vanligvis lang sesong..

Aftenposten - 04 april 20 kl. 10:25

Ruud ute av karantene – håper fortsatt på spill i French Open

Casper Ruud kan nå bevege seg litt friere etter to uker innendørs. Han tror det kan være greit å få en lengre treningsperiode i en vanligvis lang sesong..

Aftenposten - 11 mars 20 kl. 13:01

Flere kamper i Norge spilles uten publikum, men Molde vil åpne stadion for 500 tilskuere

MFK planlegger å slippe inn inntil 500 tilskuere i helgas treningskamp..

Aftenposten - 11 juni 20 kl. 08:39

25.000 tilskuere på tribunen i serbisk cupoppgjør

250 har dødd av koronaviruset i Serbia, men det var lite som minnet om det onsdag. 25.000 tilskuere overvar oppgjøret mellom Partizan Beograd og Røde Stjerne..

Aftenposten - 11 juni 20 kl. 08:39

16.000 tilskuere på tribunen i serbisk cupoppgjør

250 har dødd av koronaviruset i Serbia, men det var lite som minnet om det onsdag. 16.000 tilskuere overvar oppgjøret mellom Partizan Beograd og Røde Stjerne..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 30 minutter siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 30 minutter siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 30 minutter siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 30 minutter siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 30 minutter siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.

P4 - 7 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

P4 - 7 timer siden

5000 koronadødsfall i Russland

Over 5.400 personer døde med smitte av koronaviruset i Russland i juni. Det melder myndighetene i landet.

P4 - 8 timer siden

Dekker utgifter for ansatte

Hurtigruten dekker kost og losji for ansatte i karantene. Det er klart etter møter med fagforeningen Sjømannsforbundet, melder NRK. Forbundsleder forbundet Johnny Hansen sier det er uforståelig at rederiet ikke tok regningen med en gang, og sier han håper de ansatte også vil få lønn i karanteneperioden..

P4 - 8 timer siden

Hentet ut etter ulykke

Personen som skadet seg i en klatreulykke i Ørsta blir nå hentet ut og fraktet vekk fra fjellet. Mannen falt under rappellering langs fjellveggen, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge. Han skal ikke være alvorlig skadd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt