NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:27

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:04

Tillater migrantskip

En domstol i Roma besluttet onsdag å underkjenne Italias innenriksminister Matteo Salvinis avgjørelse om ikke å la et spansk redningsskip få komme inn i italiensk farvann. Skipet får ikke legge til kai, men de svakeste om bord skal få hjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Roma, Italias, Matteo Salvinis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tillater, migrantskip
E24 - 16 Aug 19 kl. 10:51

New Zealand blir første land som tillater lønnsutbetaling i kryptovaluta

Nye regler gjør New Zealand til det første landet i verden som tillater at lønn utbetales i kryptovaluta..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 18:17

Løsning på strid om migrantskip i Italia

Fem EU-land har sagt ja til å ta imot de rundt 40 menneskene som i over to uker har befunnet seg på et redningsskip utenfor øya Lampedusa i Middelhavet..

NRK - 29 Jun 19 kl. 05:09

Migrantskip til havn i Italia

Et tysk skip med 40 migranter om bord har trosset italienske myndigheter og lagt til kai på den italienske øya Lampedusa etter å ha blitt nektet i to uker. Kaptein Carola Rackete er arrestert. Migrantene er fortsatt er om bord i båten..

VG - 30 Jun 19 kl. 22:37

Ordkrig mellom Tyskland og Italia om pågrepet migrantskip-kaptein

Pågripelsen av kapteinen på migrantskipet Sea-Watch 3 har ført til politiske spenninger mellom Tyskland og Italia..

Dagbladet - 12 Jun 19 kl. 17:56

- Min klient er veldig glad og lettet

Høyesterett tillater behandling av Mohyeldeen Mohammads anke..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 09:59

USA tillater «giftbomber»: - Total katastrofe

Et kontroversielt giftvåpen som brukes til å drepe ville dyr har blitt gjenninnført av Trump-administrasjonen. Det får miljøaktivister til å rase..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 12:45

Tillater ikke-leger å utføre abort

Ikke særlig relevant for Norge, mener lege..

Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 17:11

Iran har brutt atomgrense

Iran har nå mer anriket uran på lager enn hva atomavtalen fra 2015 tillater, vedgår landets utenriksminister Mohammad Javad Zarif..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 2 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..

NRK - 3 timer siden

Mikroplast i vann er ikke skadelig

Mengden mikroplast i drikkevann er ikke helseskadelig enda, skriver Verdens helseorganisasjon (WHO) i en ny rapport. Likevel ønsker WHO mer forskning for å kartlegge fremtidig risiko, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Gruveutstyr «gis bort mot henting»

Gruvesamfunnet Svea på Svalbard skal legges ned. Nå har selskapet som eier gruva bestemt at det store gruveutstyret skal gis bort mot henting. Årsaken er at det er billigere enn å håndtere det som skrapmetall og spesialavfall, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt