NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 19:20

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:04

Tillater migrantskip

En domstol i Roma besluttet onsdag å underkjenne Italias innenriksminister Matteo Salvinis avgjørelse om ikke å la et spansk redningsskip få komme inn i italiensk farvann. Skipet får ikke legge til kai, men de svakeste om bord skal få hjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Roma, Italias, Matteo Salvinis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tillater, migrantskip
NRK - 03 Sep 19 kl. 19:41

Tillater hastedebatt

Parlamentsleder John Bercow tillater en hastedebatt i Underhuset. Opposisjonen vil bruke debatten til å åpne for lovforslag for å hindre en hard brexit..

E24 - 16 Aug 19 kl. 10:51

New Zealand blir første land som tillater lønnsutbetaling i kryptovaluta

Nye regler gjør New Zealand til det første landet i verden som tillater at lønn utbetales i kryptovaluta..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 18:17

Løsning på strid om migrantskip i Italia

Fem EU-land har sagt ja til å ta imot de rundt 40 menneskene som i over to uker har befunnet seg på et redningsskip utenfor øya Lampedusa i Middelhavet..

NRK - 29 Jun 19 kl. 05:09

Migrantskip til havn i Italia

Et tysk skip med 40 migranter om bord har trosset italienske myndigheter og lagt til kai på den italienske øya Lampedusa etter å ha blitt nektet i to uker. Kaptein Carola Rackete er arrestert. Migrantene er fortsatt er om bord i båten..

VG - 30 Jun 19 kl. 22:37

Ordkrig mellom Tyskland og Italia om pågrepet migrantskip-kaptein

Pågripelsen av kapteinen på migrantskipet Sea-Watch 3 har ført til politiske spenninger mellom Tyskland og Italia..

Dagbladet - 12 Jun 19 kl. 17:56

- Min klient er veldig glad og lettet

Høyesterett tillater behandling av Mohyeldeen Mohammads anke..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 09:59

USA tillater «giftbomber»: - Total katastrofe

Et kontroversielt giftvåpen som brukes til å drepe ville dyr har blitt gjenninnført av Trump-administrasjonen. Det får miljøaktivister til å rase..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 12:45

Tillater ikke-leger å utføre abort

Ikke særlig relevant for Norge, mener lege..

Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 17:11

Iran har brutt atomgrense

Iran har nå mer anriket uran på lager enn hva atomavtalen fra 2015 tillater, vedgår landets utenriksminister Mohammad Javad Zarif..

VG - 22 Nov 19 kl. 14:35

Smarttelefonen er mer enn en dings

Derfor bør vi ha et bevisst forhold til hvor mye vi tillater våre barn å bruke den..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 15 minutter siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 15 minutter siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..

NRK - 15 minutter siden

– Mange forventninger i fredsprisen

Geir Lundestad, tidligere leder av Nobelinstituttet, sier det ligger mange forventninger og forhåpninger i denne prisen om at nobelprisvinneren skal følge opp. – Et slikt dobbelt siktemål i prisen, har vi opplevd mange ganger før, sier Lundestad..

NRK - 30 minutter siden

Flere tusen i fakkeltog

Flere tusen hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 45 minutter siden

Solberg husker ikke

I et skriftlig svar til kontroll- og konstitusjonskomiteen skriver statsminister Erna Solberg at hun ikke husker når hun ble kjent med at Nav endret praksis for nye saker om rett til ytelser under kortvarige midlertidige opphold i andre EØS-land..

NRK - 1 time siden

Etterlyser denne bilen

Politiet har innledet drapsetterforskning etter funn av død mann ved Sola flyplass søndag. Politiet har etterlyst bilen til avdøde, en svart Opel Astra, og har gått ut med bilde av bilen. Politiet ber om tips dersom noen observerer bilen..

NRK - 1 time siden

Navngitt på Google i overgrepssak

Navnene på elever som var varslere og fornærmede i en overgrepssak, lå i over ett år ute på Fylkesmannen i Oslo og Viken sine nettsider. Et navnesøk på elevene i Google var alt som skulle til, skriver Utdanningsnytt..

NRK - 1 time siden

Følg fakkeltoget direkte her

17:30 begynner feiringen på Jernbanetorget før det tradisjonsrike fakkeltoget går mot Grand Hotell for å støtte fredsbygging i Etiopia og å feire fredsavtalen mellom Etiopia og Eritrea. Klokken 19 er det middag til ære for fredsprisvinneren..

NRK - 1 time siden

Seks migranter frøs i hjel

Seks mennesker er funnet døde i grenseområdet mellom Tyrkia og Hellas, der de har frosset i hjel de siste dagene. Ifølge rettslegen Pavlos Pavlidis i byen Alexandroupol er det fire menn og to kvinner blant ofrene, alle under 30 år gamle..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt