NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 03:07

NRK - 22 sep. 20 kl. 14:09

Tillater fusjon Gresvig og Sport 1

Konkurransetilsynet gir grønt lys til fusjonen mellom Gresvig og Sport 1.Tilsynet konkluderer med at en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gresvig, Sport

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tillater, fusjon, Gresvigog , Sport1
E24 - 22 sep. 20 kl. 17:12

Konkurrent overrasket over godkjennelse av Gresvig og Sport 1-fusjon

Flere av konkurrentene argumenterte hardt for at fusjonen mellom Sport 1 og Gresvig ikke skulle få gå gjennom. Stadion-sjefen er overrasket over at Konkurransetilsynet har snudd..

E24 - 22 sep. 20 kl. 13:38

Konkurransetilsynet tillater fusjonen mellom Gresvig og Sport 1

Tilsynet har etter en helhetsvurdering kommet frem til at tidligere Gresvig-eier Olav Nils Sunde og Sport 1-eier Bjørn Rune Gjelsten kan danne landets største sportsaktør..

E24 - 23 sep. 20 kl. 15:03

Konkurransetilsynet om Gresvig og Sport1-fusjon: – Det ville uansett skjedd en endring

Gresvig-konkursen ville uansett påvirket konkurransen i sportsmarkedet – uavhengig av fusjonen med Sport1. Det er vurderingen fra Konkurransetilsynet, som ikke griper inn i sammenslåingen..

P4 - 22 sep. 20 kl. 13:47

Gresvig og Sport1 får slå seg sammen

Gresvig og Sport1 får lov til å slå seg sammen. Det har Konkurransetilsynet nå vedtatt. De mener en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

Aftenposten - 24 nov. 20 kl. 19:46

Zuccarello satser på e-sport: – Må anerkjennes som sport

BJØRVIKA (VG) Mats Zuccarello (33) følger etter TV-profilen Stian Blipp og går inn som investor i den nordiske e-sport-organisasjonen Nordavind..

VG - 24 nov. 20 kl. 19:46

Zuccarello satser på e-sport: – Må anerkjennes som sport

BJØRVIKA (VG) Mats Zuccarello (33) følger etter TV-profilen Stian Blipp og går inn som investor i den nordiske e-sport-organisasjonen Nordavind..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 22:47

Zucca satser på e-sport: – Foreldre må ikke se på dette som tabu

Hockeystjernen Mats Zuccarello satser penger på e-sport..

NRK - 27 okt. 20 kl. 15:10

Samanslåing av kraftselskap

Troms Kraft Nett og Nordlandsnett har vedtatt fusjon. Dei blir med dette det sjette største nettselskapet i landet. Namnet på det nye selskapet er Arva.

P4 - 29 sep. 20 kl. 12:35

Fortsatt 50 tilskuere på arrangement

Sverige kommer til å holde på begrensningen om 50 tilskuere på idrettsarrangement til midten av oktober. Det opplyste den svenske regjeringen i dag. Dersom smittenivået tillater det kan man åpne opp for 500 tilskuere fra 15.

NRK - 30 sep. 20 kl. 12:31

Nok med ett sete mellom tilskuere

Regjeringen gjør endringer i tilskuerreglene som tillater at det kun er ett sete mellom hver tilskuer som ikke tilhører samme husstand. Fremdeles gjelder en begrensning på 200 personer i publikum på innendørsarrangementer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Forlenger innreiserestriksjoner

Island forlenger innreiserestriksjonene. Det melder NTB. For å slippe inn må en ha negativ koronatest ved ankomst og deretter tilbringe 14 dager i karantene, eller fem dager i karantene hvis man tar ny test som gir negativt utslag..

NRK - 1 time siden

Nok et brudd på smittevern

Politiet i Vest har fått flere meldinger om feststøy. I Øygarden ble en fest avsluttet og politiet fant flere deltagere som hadde gjemt seg. Sak opprettes..

NRK - 1 time siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 1 time siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 2 timer siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 2 timer siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 3 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..

NRK - 4 timer siden

P3-prisen gikk til Gabrielle

Da Gabrielle gikk på scenen trodde hun at hun skulle dele ut årets P3-pris, men til hennes overraskelse ble hun kåret til vinneren. Statsminister Erna Solberg og kulturminister Abid Raja gratulerte bergenseren med seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt