NRK > Nyheter

Torsdag, 25 Februar, 02:52

NRK - 27 jan. 21 kl. 01:03

Tilbake til gammel grense-praksis

Justisdepartementet har opphevet Donald Trumps harde linje overfor dem som krysser grensen mellom Mexico og USA ulovlig. Departementet går tilbake til den mangeårige praksisen med å behandle sakene enkeltvis, melder nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trumps, Mexico, USA, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilbake, til, gammel, grense-praksis
NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Noreg stenger i praksis grensa

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:13

Praksisnekt for 1800 studentar

Om lag 1800 studentar som skulle vore ute i praksis no er råka av korona-nedstenginga av Bergen og fleire omlandskommunar. Det skjer trass i at studentar i Oslo-området fekk gjennomført praksis med smittevernreglar under utbrotet i Nordre Follo..

NRK - 11 feb. 21 kl. 20:35

Opnar for studentpraksis likevel

Nær 2000 studentar i Bergen og omland blei nekta å ha praksis på grunn av koronatiltak, men det kan snu. – Dei skal ha praksis så langt det lèt seg gjere og i tråd med lokale smittevernavgjerder, skriv minister for høgare utdanning, Henrik Asheim..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 09:19

Hovedindeksen på Oslo Børs passerte magisk grense

Til tross for pandemi og krise i verdensøkonomien, har den viktigste indeksen på Oslo Børs bikket rekordhøye 1..

Dagbladet - 11 jan. 21 kl. 16:12

Slår full alarm om grense-testing

Nye tall, møtereferater og en bekymringsmelding fra Oslo kommune belyser kaoset knyttet til tiltaket om obligatorisk testing. Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, slår full alarm..

NRK - 17 jan. 21 kl. 04:38

9000 migranter krysset grense

Opptil 9000 migranter fra Honduras har tatt seg over grensen til nabolandet i forsøket på å nå USA, ifølge myndighetene i Guatemala. Guatemalas president ber myndighetene i Honduras om å stanse masseutvandringen av landets innbyggere..

E24 - 19 jan. 21 kl. 11:17

André leverte byggesøknad - måtte vente 150 dager på saksbehandler

Tiden det tar fra Plan- og bygningsetaten i Oslo mottar en byggesøknad til de oppgir å ha en saksbehandler klar, overgår alene lovens grense for total saksbehandlingstid..

VG - 20 jan. 21 kl. 11:07

Vil ha aldersgrense på kosmetiske operasjoner

Regjeringen vil innføre 18-års grense på kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandlinger i Norge. Nå sender de ut et forslag til hvordan reglene kan strammes inn..

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:18

Høie: Narkoselgere skal straffes

Helseminister Bent Høie sier at regjeringen ikke ønsker å ramme dem som har narkotika til eget bruk. – Men de som selger narkotika, skal ha samme reaksjon som før. Det er derfor vi setter en grense på hvor mye man straffritt kan ha på seg, sier Høie..

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 07:28

Personangrep og trusler om atomkrig har fått passere. Hvor går Twitters grense?

Donald Trump har brutt retningslinjene på Twitter i årevis. – Nedsidene ved å kaste ham ut er mange, kanskje flere enn….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

50 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 50 nye smittetilfeller på Romerike. Det er barnehager og skoler som er hardest rammet. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 54 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad.

NRK - 2 timer siden

341 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 341 koronasmittede i Norge. Det er 49 færre enn dagen før og 17 færre enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til torsdag er det registrert 69.

NRK - 3 timer siden

Skal vedlikeholdes av russere

Motorene på spionskipet Marjata, et av Norges mest sensitive skip, skal vedlikeholdes av russere etter salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til det russisk-kontrollerte selskapet TMH International, melder E24..

NRK - 5 timer siden

Tre familier uten hus etter brann

Tre familier ble husløse etter en storbrann trehusbebyggelsen i Risør i sentrum i dag tidlig. Rundt 21 personer ble evakuert, og noen av byens eldste hus gikk tapt i brannen..

NRK - 5 timer siden

Åtte nye smittetilfeller i Bodø

Det er onsdag kveld registrert åtte nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø, opplyser kommunen. Alle med unntak av én er smitte ved nærkontakt. I det siste tilfellet er smittekilde foreløpig uavklart og smittesporingen pågår fremdeles..

NRK - 5 timer siden

Forbindelser til bin Salman

Privatflyet som de mistenkte gjerningsmennene brukte i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Kashoggi tilhørte et selskap overtatt av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, melder CNN..

NRK - 6 timer siden

Woods blir ikke siktet etter ulykke

Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. En anmeldelse for uaktsom kjøring blir ikke aktuelt ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Anmeldes ikke for uaktsom kjøring

Golfstjernen Tiger Woods vil ikke bli anmeldt etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. Straff for uaktsom kjøring blir ikke aktuell ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Ansatt ved russisk ambassade utvist

En ansatt ved Russlands ambassade i Stockholm utvises fra Sverige, melder Dagens Nyheter. Ifølge ikke navngitte kilder tror svenske myndigheter at den utviste mannen jobber for den russiske etterretningstjenesten. Svensk UD sier til DN at dette er et svar på Russland sin utvisning av en svensk diplomat for noen uker siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt