NRK > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 07:33

NRK - 27 nov. 20 kl. 20:29

Til sykehus etter arbeidsulykke

En montør fra Linea fikk strøm i kroppen i en arbeidsulykke på Storgnes i Brønnøy, skriver Brønnøysunds Avis. Personen ble sendt med helikopter til sykehus, men ifølge avisen var vedkommende ved bevissthet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Linea, Storgnes, Brønnøy, Brønnøysunds Avis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Til, sykehus, etter, arbeidsulykke
Aftenposten - 08 des. 20 kl. 05:50

Mann til sykehus med ukjent skadeomgang etter arbeidsulykke

En mann i 20-årene er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en arbeidsulykke ved Postnords terminal i Elveveien i Larvik..

NRK - 08 des. 20 kl. 04:10

Fikk hodeskader i arbeidsulykke

En mann i 20-årene er kjørt til sykehus etter en arbeidsulykke i Larvik like før klokka 3 i natt. Ifølge politiet i Sør-Øst er mannen truffet av gjenstander i hodet. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 21 des. 20 kl. 12:33

Arbeidsulykke i Bærum

En kranfører er kjørt til sykehus med klemskader etter en arbeidsulykke på en byggeplass i Sandvika i Bærum, ifølge politiet. Mannen i 40-årene ble skadd under montering eller demontering av en byggekran. Arbeidstilsynet undersøker hendelsen..

NRK - 05 jan. 21 kl. 01:00

Arbeidsulykke i Trondheim

Det skal ha oppstått en arbeidsulykke ved en fabrikk i Trondheim. En ansatt er fraktet til sykehus med brannskader og en annen sjekkes av helse etter å ha pustet inn røyk, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 15 jan. 21 kl. 00:19

Mann døde i arbeidsulykke

En mann i 30-årene mistet torsdag kveld livet i en arbeidsulykke på Tverlandet i Bodø. Det opplyser operasjonsleder Mari Lillestø i Nordland politidistrikt til Avisa Nordland. Lillestø forteller at mannen havnet i klem under et kjøretøy..

NRK - 15 jan. 21 kl. 00:19

Lastebilsjåfør døde i arbeidsulykke

En polsk lastebilsjåfør i 30-årene mistet torsdag kveld livet i en arbeidsulykke på Tverlandet i Bodø. Det opplyser operasjonsleder Mari Lillestø i Nordland politidistrikt til Avisa Nordland. Lillestø forteller at mannen havnet i klem under et kjøretøy..

NRK - 11 jan. 21 kl. 14:17

Alvorlig arbeidsulykke i Alta

En person er fløyet til sykehus i Tromsø etter en fallulykke i Alta. Ifølge politet ble personen svært alvorlig skadd etter å ha falt flere meter ned på et betonggulv. Ulykken skjedde hos en bedrift på industriområdet Aronnes..

NRK - 03 des. 20 kl. 19:09

Presset på svenske sykehus øker

Over 2000 personer med covid-19 er innlagt på sykehus i Sverige. Svenske sykehus er nå under hardt press etter at tallet på sykehusinnleggelser har økt kraftig de siste ukene..

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:49

Berlusconi ute fra sykehus

Tidligere statsminister i Italia, Silvio Berlusconi, er utskrevet fra sykehus etter at han ble innlagt med hjerteproblemer, melder AFP. Belusconi ble hjerteoperert i 2016, og lå på sykehus med koronavirus i elleve dager i september 2020..

NRK - 14 jan. 21 kl. 12:26

Frigir navn etter arbeidsulykke

Arild Haddeland (48) mistet livet i forbindelse med trefelling på Hana, tirsdag denne uken. Politiet frigir hans navn i samråd med de pårørerende. Politiet avhører kollegaer og arbeidsgiver om ulykken, og utfører tekniske undersøkelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nye sammenstøt mellom India og Kina

Indiske og kinesiske soldater har igjen støtt sammen langs de to landenes lange grense i Himalaya, knapt seks måneder etter at 20 indiske soldater ble drept. Det skal ha vært flere sårede på begge sider, men det er foreløpig ikke meldt om døde..

NRK - 15 minutter siden

Syriske fredsforhandlinger i FN

Mandag setter Syrias regjering og opposisjonen i gang en ny runde samtaler om ny grunnlov i landet. Det blir den femte runden så langt. Den nesten ti år lange borgerkrigen i Syria har krevd flere hundre tusen menneskeliv og sendt millioner på flukt..

NRK - 15 minutter siden

62 nye koronasmittede i Oslo

62 personer har fått påvist koronavirus i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det er 33 færre enn snittet for de sju foregående dagene, som er 95..

NRK - 45 minutter siden

Smitte i Moss fra Nordre Follo

Moss kommune har varslet Folkehelseinstituttet om ytterligere to smittetilfeller som kan knyttes til Nordre Follo. Det er opp til Folkehelseinstituttet å vurdere om prøvene skal analyseres for den nye muterte virusvarianten..

NRK - 30 minutter siden

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 30 minutter siden

Konflikt over valget i Somalia

Voldelige kamper har utspilt seg mellom nasjonale styrker, og styrker fra delstaten Jubaland i en somalisk grenseby, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken er en konflikt rundt det kommende valget i landet. Jubaland er blant to delstater som nekter å delta..

NRK - 1 time siden

Australia godkjente vaksine

Australske helsemyndigheter har godkjent Pfizer og Biontechs koronavaksine, og vaksineringen kan starte i slutten av februar, sier statsminister Scott Morrison. Vaksinen er dermed den første som er godkjent i Australia..

NRK - 1 time siden

Sykehustimer på telefon og video

Etter utbruddet av mutert virus i Nordre Follo jobber sykehuset Østfold for å ha flere pasientkonsultasjoner på telefon og video. Pasienter blir kontaktet om det. Enkelte kan få utsatt timer noe, opplyser sykehusdirektør Hege Gjessing..

NRK - 2 timer siden

Tusentall med lakserogn tapt

Trolig er flere tusen lakserogn gått tapt i et viktig gyteområdet i elva Otra i Vennesla. Vannstanden i elva ble senket, og da frøs rognen. Agder Energi står bak, i forbindelse med arbeid på en kraftstasjon..

NRK - 2 timer siden

Brann i verksted i Skjåk

Rundt 10 personer er evakuert etter en brann i et landbruksverksted i Skjåk i natt. Bygget brant helt ned. I bygget er det funnet to flasker med acetylen, en gass som bl.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt