VG > Økonomi

Saturday, 13 August, 08:21

VG - 24 jun 22 kl. 21:13

TikTok-profil Lars Henriksen: – Skal ikke måtte finne meg i dette

Da Lars Henriksen (28) brukte plattformen sin til å rette fokus mot homofiles rettigheter, ble han møtt med et brennende pride-flagg..
Les mer på VG


Les mer om:
Lars Henriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TikTok-profil, Lars, Henriksen, Skal, ikke, måtte, finne, megi , dette
Klartale - 11 apr 22 kl. 07:00

Ekspert: – Ingen har så mye feilinformasjon som Tiktok

Hvor mye tid bruker du daglig på TikTok og andre sosiale medier? Shayan Sardarizadeh jobber for kanalen BBC. En viktig del av jobben hans er å se på innhold i sosiale medier, og finne ut hva som er sant.

NRK - 08 jun 22 kl. 20:48

Kenya: Falske nyheter og hat spres på TikTok før valget

Videoer med hatprat og feilinformasjon spres på TikTok i forkant av valget i Kenya i august, konkluderer en ny rapport. Valget i Kenya blir sett på som den første virkelige prøven TikTok er blitt satt på i Afrika. TikTok blir, i likhet med flere andre sosiale medier, brukt til å spre feilinformasjon.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - I førrgår: 14:16

Mener TikTok løfter frem innhold Russland har blokkert

Appen «skyggepromoterer» innhold TikTok selv har sagt er blokkert i Russland, ifølge ny rapport. Siden Russlands krig mot Ukraina startet, har TikTok vært som en zombie for russiske brukere. Både død og levende på samme tid.

VG - 01 mar 22 kl. 17:47

Norges største TikTok-artist Ramón: – TikTok var så sykt teit

TikTok har vært en vesentlig ingrediens i Ramóns suksessoppskrift. Men artistens forhold til appen startet med skepsis..

NRK - 06 mar 22 kl. 19:50

Tiktok stanser alt nytt innhold i Russland

Tiktok har besluttet å midlertidig stenge muligheten for live-strømming og opplasting av nytt innhold til plattformen i Russland, grunnet den nye medieloven. – I lys av Russlands nye «fake news-» lov har vi ikke noe annet valg enn å innstille live-strømming og nytt innhold til vår videotjeneste, mens vi går gjennom sikkerhetsspørsmål knyttet til den nye loven, skriver Tiktok på Twitter. Fredag morgen vedtok Dumaen, nasjonalforsamlingen i Russland, en ny lov som gjør det straffbart å spre «falske nyheter» om det russiske militæret.

NRK - 07 apr 22 kl. 05:42

Ekspert: Tiktok har mest feilinfo

Takket være enormt mange brukere og lite filtrering av innhold er Tiktok på kort tid blitt den fremste kilden til desinformasjon under krigen i Ukraina. Hver dag pløyer BBCs Shayan Sardarizadeh seg gjennom en hallusinerende blanding av falsk og villedende informasjon om krigen, som deles via det populære videonettstedet. – Denne krigen er virkelig ikke bra for Tiktok.

Dagbladet - 10 maj 22 kl. 22:25

Latterliggjøres - TikTok tar grep

Det betente rettsdramaet mellom Johnny Depp og ekskona Amber Heard, har ført til store mengder hets og latterliggjøring mot Heard på TikTok. Nå varsler TikTok grep..

VG - 23 maj 22 kl. 14:02

Halsey ut mot TikTok-krav

Artisten (27) hevder i to TikTok-videoer at plateselskapet hindrer hen i å gi ut en ferdig singel med mindre de kan «fake» et viralt TikTok-klipp..

NRK - 06 jul 22 kl. 06:02

Senatorer vil undersøke om TikTok deler brukerdata med kinesiske myndigheter

Etterretningskomiteen i Senatet tar til orde for en etterforskning av hvorvidt kinesiske myndigheter får tilgang til brukerdata fra amerikanske Tiktok-brukere. TikTok, som er en mobilapp der brukerne kan dele og se på videoer, er eid av det kinesiske selskapet Bytedance. I et brev til leder Lina Khan i konkurransemyndigheten FTC ber senatorene som leder komiteen, henne om å saumfare hvor godt videoappen verner om privat informasjon.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Minst elleve skutt og drept i Montenegro

En mann skjøt og drepte minst ti personer i byen Cetinje i Montenegro fredag før han selv ble drept i en skuddveksling med politiet, ifølge politikilder..

VG - 8 timer siden

Guardiola overrasket etter Haaland-spørsmål: – Jeg ligger ikke med ham

MANCHESTER (VG) Pep Guardiola (51) fikk rundt 30 journalister til å le på spørsmål om hvordan Erling Braut Haaland (22) har forholdt seg til to kontrastfylte uker..

VG - 13 timer siden

Ada Hegerberg og Erling Braut Haaland nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen. Nå kan Lyons spisstjerne vinne igjen. Erling Braut Haaland er også nominert..

VG - 11 timer siden

Bodø/Glimt strålte i generalprøven: Tok sin sjette strake seier i Eliteserien

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt 1–4) Etter å ha trøblet i sesonginnledningen ser fjorårets seriemester nok en gang ut til å ha toppet storformen i tide..

VG - 11 timer siden

Casper Tengstedt scoret tre i ny RBK-seier: – Det stinker klasse

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord – Rosenborg 2–5) Han scoret i RBK-debuten og fortsatte med tre mål og skaffet straffe da Sandefjord ble senket. Casper Tengstedt (22) har fått en drømmestart i Rosenborg..

VG - 11 timer siden

Nå skal Putin slå kloa i mer av Ukraina

Vladimir Putin (69) skjønner at han snart må løse inn politisk gevinst på sin «militære spesialoperasjon» i Ukraina. Mange russere begynner å bli utålmodige..

VG - 13 timer siden

Ada Hegerberg og Erling Braut Halaand nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen. Nå kan Lyons spisstjerne vinne igjen. Erling Braut Haaland er også nominert..

VG - 15 timer siden

Avis: FBI fant elleve graderte dokumenter hjemme hos Trump

FBI ransaket tidligere president Donald Trump sin eiendom i Florida, med mistanke om at han oppbevarte graderte dokumenter om atomvåpen i hjemmet sitt. FBI skal ha funnet elleve graderte dokumenter..

VG - 14 timer siden

Reagerer på Rushdie-angrepet: – Rystende, sjokkerende og utrolig trist

Salman Rushdie (75) skal ha blitt knivstukket i halsen på en scene i New York fredag. Venn og tidligere bokforlegger William Nygaard håper det går bra med forfatteren..

VG - 13 timer siden

Opptur etter tung periode for Fossesholm: – Formen er ikke ræva

SJUSJØEN (VG) Endelig er formen i bedring for Helene Marie Fossesholm (21). Men stortalentet er usikker på om kroppen er klar for høydetrening senere denne måneden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com