NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 20:34

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:30

Tidligere ordfører er død

Gunhild Kristin Støver er død, melder Avisa Nordland. Støver var ordfører fra 1976 til 1978, noe som gjorde hun til Bodøs første kvinnelige ordfører. Hun ble 93 år gammel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristin Støver, Avisa Nordland, Bodøs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, ordførerer , død
NRK - 30 Nov 18 kl. 16:32

Trekker seg som ordførerkandidat

Jens Johan Hjort trekker seg som Høyres ordførerkandidat i Tromsø, opplyser partiet i en pressemelding. Hjort har tidligere vært ordfører i kommunen og ble for halvannen måned siden nominert som partiets kandidat til neste års valg..

Klartale - 07 Sep 18 kl. 10:26

Søviknes vil bli ordfører

Tidligere minister Terje Søviknes ønsker å bli ordfører for den nye fylkeskommunen Vestland..

NRK - 04 Nov 18 kl. 05:18

Drept soldat var ordfører

Den amerikanske soldaten som lørdag ble drept i det som trolig var et innsideangrep i Kabul, var tidligere ordfører og sjubarnsfar Brent Taylor fra Utah. Han vervet seg til Utahs nasjonalgarde og ble utstasjonert i Afghanistan i januar..

NRK - 10 Dec 18 kl. 00:19

Bordeaux-ordfører ber Macron handle

Den tidligere franske statsministeren, Alain Juppé, som nå er ordfører i Bordeaux, ber president Macron få slutt på kaoset. Juppé sier de gule vestene har trådt over en grense, og ber dem slutte med hærverk og vandalisering..

NRK - 17 Jul 18 kl. 02:37

Helga Pedersen vil bli ordfører

Helga Pedersen, nestleder i Arbeiderpartiet fra 2007 til 2015 og tidligere fiskeriminister, håper å bli ordfører i Tana etter neste års kommunevalg, sier hun til Klassekampen. Pedersen sier videre at hun ikke på noen måte er ferdig med politikken..

Hegnar.no - 11 timer siden

Askers ordførerkjede sporløst forsvunnet etter julebord

Asker-ordfører Lene Conradi fortviler etter at ordførerkjedet hennes forsvant under kommunestyrets årlige torskemiddag..

VG - 04 Nov 18 kl. 05:37

Amerikansk ordfører drept i Kabul

Den amerikanske soldaten som lørdag ble drept i det som trolig var et innsideangrep i Kabul, var tidligere ordfører og sjubarnsfar Brent Taylor fra Utah..

Aftenposten - 11 timer siden

Askers ordførerkjede sporløst forsvunnet etter julebord

Asker-ordfører Lene Conradi fortviler etter at ordførerkjedet hennes forsvant under kommunestyrets årlige torskemiddag..

NRK - 02 Sep 18 kl. 13:38

Naturvernforbundet ut mot ordførere

Naturvernforbundet mener de mange ordførerne som protesterer mot rovdyrforvaltningen, ikke har forstått stortingsforliket riktig, ifølge Nationen. 150 ordførere har undertegnet brev til statsministeren med krav om å gjennomgå rovviltforvaltningen..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 00:37

Hydro hadde store kontrakter med brasiliansk ordfører

Et selskap eid av en lokal ordfører hadde store kontrakter ved Hydros Alunorte-anlegg i Brasil. Avtalene ble avviklet et par år etter at ordføreren ble valgt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 15 minutter siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 30 minutter siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 10 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.

NRK - 1 time siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..

NRK - 1 time siden

Dom mot Flynn utsett

Dommen i saka mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er utsett, melder Reuters. Det skjedde på oppfordring frå advokatane hans..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt