NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:48

NRK - 15 Jan 20 kl. 02:37

Tidligere minister arrestert

Bolivias tidligere innenriksminister Carlos Romero er pågrepet for korrupsjon. Romero vil bli stilt for retten, og en dommer skal avgjøre om han fortsatt skal fengsles, slippes fri eller plasseres i husarrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Carlos Romero

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, minister, arrestert
P4 - 08 Nov 19 kl. 14:32

IS-kone har gitt viktige opplysninger

Kona til tidligere IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi skal ha avslørt viktig informasjon om terrororganisasjonen under avhør med tyrkisk etterretning. Opplysninger hun har kommet med har blant annet gjort at flere personer har blitt arrestert, melder nyhetsbyrået AFP. Kvinnen ble arrestert i juni 2018..

NRK - 15 Dec 19 kl. 15:39

Visepresidents kone arrestert

Kona til visepresidenten i Zimbabwe, Constantino Chiwenga, er arrestert for mistanke om svindel og hvitvasking av penger. Det skriver Reuters. Marry Mubaiwa ble arrestert lørdag ettermiddag og vil trolig møte i retten mandag..

NRK - 27 Dec 19 kl. 19:15

Youtubar arrestert i Egypt

En ung egyptisk internettkomikar er arrestert etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge ein advokat og lokale medium. Shady Srour (24) blei arrestert på Cairo International Airport tidlegare då han kom frå USA..

NRK - 26 Nov 19 kl. 16:16

To arrestert i Nederland

To menn er arrestert i Nederland mistenkt for å lage bombevester, melder Reuters. De to skal ha blitt arrestert etter at etterretningstjenesten fikk tips om at de drev med noe muffens..

NRK - 03 Oct 19 kl. 16:45

Minister om Paris-gjerningmann

Frankrikes innenriksminister Christophe Castaner sier gjerningsmannen aldri har hatt noen konflikt på arbeidsplassen sin tidligere. – Dette er et svært alvorlig angrep. Våre tanker går til dem som har mistet sine og til den skadde som er på sykehus..

NRK - 03 Oct 19 kl. 16:45

Minister om Paris-gjerningsmann

Frankrikes innenriksminister Christophe Castaner sier gjerningsmannen aldri har hatt noen konflikt på arbeidsplassen sin tidligere. – Dette er et svært alvorlig angrep. Våre tanker går til dem som har mistet sine og til den skadde som er på sykehus..

P4 - 25 Nov 19 kl. 05:21

Vil ha Norgesambassadør som ny minister

Donald Trump ber Norgesambassadøren, Kenneth Braithwaite, ta over som ny marineminister i USA etter Richard Spencer som ble bedt om å gå av i går. Presidenten skrev på twitter i natt at Baithwaite, vil bli nominert til ny minister. – En mann som har oppnådd mye og hatt stor suksess, Det går ikke fram av meldingen hvem som overtar som ambassadør til Norge..

NRK - 13 Dec 19 kl. 21:10

Tidligere Bandidos-topp arrestert

Tidligere Bandidos-topp Lars Harnes er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldsepisode i Sandefjord, skriver VG. I følge politet skal Harnes og en annen mann ha utøvet vold mot en tredje mann natt til onsdag..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 16:35

Hyllet Breivik i 2012 - arrestert i dag

Under arrangementet Scandza Forum lørdag ble amerikanske Greg Johnson arrestert. - Han har hatt en radikaliseringsrolle, sier PST..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

McConnell la fram riksrettsregler

Senatets flertallsleder Mitch McConnell legger opp til tolv timer lange åpningsinnlegg i riksrettsaken mot Donald Trump. Han legger tirsdag fram et forslag om at hver side i saken får 24 timer spredd over to dager til å framføre sine åpningsinnlegg..

NRK - 1 time siden

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 3 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 4 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 5 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 5 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 6 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 6 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt