NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:39

NRK - 15 jan. 20 kl. 02:37

Tidligere minister arrestert

Bolivias tidligere innenriksminister Carlos Romero er pågrepet for korrupsjon. Romero vil bli stilt for retten, og en dommer skal avgjøre om han fortsatt skal fengsles, slippes fri eller plasseres i husarrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Carlos Romero

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, minister, arrestert
NRK - 03 juni 20 kl. 11:45

Tidligere førstedame arrestert

Lesothos tidligere førstedame, Maseiah Thabame, ble arrestert på nytt i dag. Thabame er siktet for å ha drept den forrige konen til sin ektemann, tidligere president Thomas Thabane, ifølge Reuters.Hun ble også arrestert for dette i februar..

P4 - 10 juni 20 kl. 11:36

Helgesen direktør i Nobelstiftelsen

Tidligere statsråd for Høyre, Vidar Helgesen, er ny direktør for den svenske Nobelstiftelsen. Han starter i jobben i begynnelsen av neste år. Helgesen har tidligere vært klima- og miljøminister og EU-minister..

NRK - 24 juni 20 kl. 23:50

Zambisk minister tatt for korrupsjo

Zambias helseminister Chitalu Chilufya er arrestert, mistenkt for korrupsjon. Chilufya er siktet for fire tilfeller av korrupsjon. Chilufya ble innkalt til avhør tidligere i år, men det ble utsatt etter at han testet positivt for covid-19..

Aftenposten - 23 juni 20 kl. 11:19

AFP: Tidligere Wirecard-sjef arrestert

Tidligere toppsjef Markus Braun i betalingsselskapet Wirecard er arrestert, opplyser tysk påtalemyndighet til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 26 feb. 20 kl. 18:59

Biden ikke arrestert i Sør-Afrika

Tidligere visepresident Joe Bidens stab til BBC sier at Biden ikke ble arrestert i Sør-Afrika da han ville besøke Nelson Mandela på 1970-tallet, men at han ble adskilt fra reisefølget. Biden har flere ganger vist til at han ble arrestert på turen..

NRK - 22 juli 20 kl. 16:14

Wirecard-sjef arrestert

Tysk påtalemyndighet har arrestert tidligere toppsjef Markus Braun i betalingstjenesten Wirecard, melder AFP. Han siktes for bedrageri. Det har stormet rundt selskapet siden det ble kjent at 1,9 milliarder euro manglet fra regnskapene..

NRK - 10 aug. 20 kl. 16:29

Aktivist arrestert i Hongkong

Nok ein aktivist er arrestert i Hongkong. Demokratiforkjemparen Agnes Chow er arrestert som del av ei etterforsking som visstnok handlar om nasjonal tryggleik, seier ei kjelde i politiet. Tidlegare i dag vart Jimmy Lai og arrestert..

NRK - 23 april 20 kl. 03:08

Eks-statsråd fikk spesialstilling

Tidligere beredskapsminister Ingvild Smines Tybring-Gjedde har vendt tilbake til sin tidligere arbeidsplass i Innovasjon Norge. Selskapet opprettet en spesialstilling for henne med høyere lønn, rettet mot fagfeltet hun var minister for, skriver DN..

NRK - 02 aug. 20 kl. 14:44

Eksminister anklages for voldtekt

En britisk eksminister i 50-årene er pågrepet etter anklage om voldtekt, skriver Sunday Times. Ifølge avisen har mannen tidligere vært minister i regjeringen. Anklagen kommer fra en tidligere medarbeider..

Klartale - 23 jan. 20 kl. 14:56

– Knut Arild Hareide blir samferdsels-minister

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide blir ny samferdsels-minister. Det melder avisa VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Oslo får færre strømkroner

Oslo kommune får 700 millioner kroner i utbytte fra Hafslund for 2019. Det er 584 millioner mindre enn det byen fikk fra strømselskapet året før. Årsaken til nedgangen er fall i kraftpriser, viser halvårsrapporten fra Hafslund..

NRK - 10 minutter siden

Sjukeheimstilsett smitta med korona

Ein tilsett ved Siljuslåtten sjukeheim i Fana har testa positivt for covid-19. Det melder Haraldsplass Diakonale Stiftelse i ein pressmelding, skriv BT. Den smitta blir no testa på nytt.

NRK - 5 minutter siden

Streiker i Hviterussland

Hundrevis av arbeidere i Hviterussland har lagt ned arbeidet og forlatt fabrikker i hovedstaden Minsk, melder AFP. Streiken er til støtte for opposisjonen som bestrider at Aleksandr Lukasjenko vant søndagens presidentvalg..

NRK - 15 minutter siden

EU ønsker avtale velkommen

EU ønsker avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater velkommen. En talsperson for EU-kommisjonen sier at normaliseringen av de diplomatiske båndene mellom landene vil bidra til regional stabilitet i Midtøsten..

NRK - 15 minutter siden

Kilder: Raja vil bli Venstre-leder

Abid Raja sa onsdag til valgkomiteen at han ønsker å bli partileder, bekrefter kilder til NRK. Men det er ikke kjent hvorvidt det er forbehold eller krav knyttet til hans kandidatur..

NRK - 45 minutter siden

Fire nye dødsfall registrert

Det er registrert fire nye koronadødsfall i Norge, viser Folkehelsinstituttets tall. FHI opplyser at dødsfallene ligger tilbake i tid, og er lagt til etter en gjennomgang. Totalt er 261 døde av viruset i Norge, men det er ingen dødsfall siste døgn.

NRK - 45 minutter siden

FHI til VG: Ikke fire nye dødsfall

Folkehelseinstituttet avviser overfor VG NTBs melding om at to koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet. Dette stemmer altså ikke..

NRK - 45 minutter siden

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 1 time siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt