VG > Økonomi

Tuesday, 18 December, 20:04

VG - 19 Nov 18 kl. 17:16

Tidligere legionærkollega om antatt drapsvåpen: – Ikke et våpen du vil ha i huset

HAMAR (VG) Svein Jemtland mener det var kona som eide Makarov-pistolen hun ble skutt med. Flere vitner hevder derimot at pistolen tilhørte den drapssiktede ektemannen selv..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hamar, Jemtland, Makarov

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, legionærkollegaom , antatt, drapsvåpen, Ikkeet , våpendu , vil ha i huset
VG - 19 Nov 18 kl. 17:16

Tidligere legionærkollega om antatt drapsvåpen: – Ikke et våpen du vil ha hjemme

HAMAR (VG) Svein Jemtland mener det var kona som eide Makarov-pistolen hun ble skutt med. Flere vitner hevder derimot at pistolen tilhørte den drapssiktede ektemannen selv..

Hegnar.no - 22 Nov 18 kl. 12:01

Skredfaren i Trollstigen større enn antatt

En rapport viser at et av Norges mest kjente turistmål – Trollstigen – er langt mer skredutsatt enn tidligere antatt..

NRK - 09 Aug 18 kl. 16:08

– Har drapsvåpenet

Politiet vil ikke gå i detalj om hva de vet om drapet, men sier at Sunniva døde av stump vold. Volden ble utøvd på to steder og liket ble flyttet til funnstedet. – Siktede har forklart seg om drapsvåpenet, og vi mener vi har våpenet, sier politiet..

NRK - 18 Jul 18 kl. 02:21

Ambassade mye dyrere enn antatt

Ifølge CNN vil USAs nye ambassade i Jerusalem bli rundt 20 millioner dollar dyrere enn først antatt. President Trump sa tidligere i år at USA ville bruke mellom 200.000 og 300.

VG - 22 Nov 18 kl. 11:33

Skredfaren i Trollstigen større enn antatt

En rapport viser at et av Norges mest kjente turistmål – Trollstigen – er langt mer skredutsatt enn tidligere antatt..

NRK - 25 Oct 18 kl. 17:00

VG:– Mulig drapsvåpen funnet i Oslo

Den franske statsadvokaten Pascal Labonne-Collin sier til VG at det mulige drapsvåpenet i Majorstuen-drapet skal ha blitt funnet i Oslo. Labonne-Collin bekrefter også overfor avisen at drapssiktede Makaveli Lindén var ubevæpnet da han kom til Dijon..

VG - 11 Nov 18 kl. 09:00

Ukjente opptak: Her jakter de drapsvåpenet på havbunnen

Hittil ukjente bilder viser hvordan dykkere, på oppdrag fra Per og Veronica Orderud, søker etter drapsvåpenet ved Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal..

NRK - 17 Jul 18 kl. 15:29

Har ikke funnet drapsvåpen

Politiet har ennå ikke funnet drapsvåpenet som ble brukt under et drap i Vadsø lørdag kveld, det melder politiet. 17-åringen som er siktet for drapet, ble avhørt i går og vil bli avhørt på nytt i dag. Politiet vet ennå ikke noe om et eventuelt motiv..

Aftenposten - 23 Jul 18 kl. 15:48

Drapsvåpenet fortsatt ikke funnet etter Vadsø-drapet

Politiet har avhørt rundt 50 vitner etter drapet på 18 år gamle Håvard Pedersen i Vadsø. Fortsatt er ikke drapsvåpenet funnet..

VG - 15 Jul 18 kl. 16:24

Her leter politiet etter drapsvåpenet

VADSØ (VG) Politiet søker søndag med hund rundt åstedet i Vadsø. Til VG bekrefter operasjonsleder at de leter etter drapsvåpenet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Marens turkamerat: – Vi snakket om at livet kan bli kort og man må leve det mens man kan

BRYNE/OSLO (VG) Maren Ueland var alltid blid og et godt menneske, forteller vennen Marius Fuglestad. – Jeg tror det er den tristeste beskjeden jeg har fått som ordfører, sier Reinert Kverneland..

VG - 6 timer siden

Marokkanske: Totalt tre mistenkte arrestert

ISTANBUL (VG) Ytterligere to marokkanske menn er blitt arrestert i Marokko, mistenkt for å ha drept norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24)..

VG - 6 timer siden

Jan Bøhler: Pengene må tas hvis vi skal stoppe gjengene

Så lenge kriminalitet lønner seg er det nesten umulig å stoppe utviklingen av kriminelle gjenger og organisert kriminalitet. De kan lett kjøpe seg nye løpegutter og voldsmenn for hver av sine håndlangere som tas av politiet. Vi kan til daglig se hvordan de frister unge inn i gjengmiljøene med bilder av bunker med tusenlapper, dyre klokker, gullkjeder, kostbare merkeklær, flotte biler, opphold på luksushotell, mm på snap chat og andre sosiale medier..

VG - 7 timer siden

Akkurat nå, tirsdag 18/12: Oss landsforrædere imellom

Det eksisterer en parallell norsk virkelighet hvor Erna Solberg, Siv Jensen og Gro Harlem Brundtland er landsforrædere som i beste fall bør stilles for riksrett..

VG - 7 timer siden

Derfor satser NFF på e-sport: Kan gaming få ungdom opp av sofaen?

For mange høres det ut som en selvmotsigelse at e-sportspillene FIFA eller Pro Evolution Soccer skal få folk ut i fysisk aktivitet. Men e-sport og tradisjonell idrett har faktisk mer til felles enn mange tror..

VG - 11 timer siden

Kilde til VG: Én arrestert for dobbeltdrapet

Politiet i Marokko skal ha arrestert og mistenkt én person for drapene på en norsk og en dansk kvinne. Det får VG opplyst fra en kilde tett på etterforskningen i Marokko tirsdag morgen..

VG - 11 timer siden

Rapport: Selvmord skjer ofte tett opp mot behandling

Nesten halvparten av alle selvmord begått i Norge i en periode på seks år, ble begått av pasienter i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling..

VG - 16 timer siden

Ulv! Ulv!

Klima- og miljødepartementet har gitt tillatelse til lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen..

VG - 21 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept: Marokkansk lokalsamfunn i sjokk

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - Igår: 15:24

May vil ha avstemning om brexit-avtalen i januar

Theresa May advarer Parlamentet mot å støtte en ny folkeavstemning om EU. Storbritannia vil ikke få noen bedre avtale enn den hun har forhandlet frem, sier den britiske statsministeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt