NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:25

NRK - 15 jan. 20 kl. 07:13

Tidligere lege bedrageri-tiltalt

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring. Kvinnen skal i følge tiltalen urettmessig ha fått utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, NAV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, lege, bedrageri-tiltalt
P4 - 15 jan. 20 kl. 07:22

Tidligere fastlege tiltalt for bedrageri

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring. Kvinnen skal ha fått urettmessig ha utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV.

NRK - 10 juli 20 kl. 10:42

Professor tiltalt for bedrageri

En tidligere ansatt skal ha svindlet Universitetet i Bergen for tusenvis av kroner, ved å levere falske reiseregninger. Den nå pensjonerte professoren er tiltalt for grovt bedrageri og risikerer fengselsstraff på inntil 6 år, skriver Khrono..

P4 - 10 juli 20 kl. 11:43

Professor tiltalt for bedrageri

En tidligere professor ved Universitetet i Bergen er tiltalt for grovt bedrageri. Personen skal ha levert inn falske reiseregninger for over 150.000 kroner, skriver Khrono.

NRK - 19 mai 20 kl. 18:46

Lege tiltalt for skatteunndragelse

En utenlandsk lege er tiltalt for å ha unndratt over 8 millioner kroner i skatt, skriver Stavanger Aftenblad. Også kona hans er tiltalt for skatteunndragelse. Det var Skatteetaten som anmeldte forholdet.

P4 - 15 feb. 20 kl. 20:54

Tiltalt for bedrageri mot pleietrengende

Seks personer, deriblant omsorgsarbeidere, er tiltalt for grove tilfeller av tyveri og bedrageri mot pleietrengende i Oslo-området i 2018. Det melder NRK. Tiltalen omfatter pengeuttak og varehandel for rundt en halv million kroner.

NRK - 08 okt. 19 kl. 16:54

Tiltalt for grovt bedrageri

To menn på 49 og 47 år er av Økokrim tiltalt for grovt bedrageri og grov økonomisk utroskap i forbindelse med utleievirksomhet av trucker i Nittedal. De to skal i følge tiltalen ha solgt 43 trucker som selskapet ikke eide, til flere leasingselskaper..

E24 - 08 okt. 19 kl. 14:07

To tiltalt for grovt bedrageri: Skal ha solgt trucker de ikke eide for over 30 mill

To ledere i to forskjellige truck-utleieselskaper i Nittedal er tiltalt for grovt bedrageri mot flere leasingselskaper..

Aftenposten - 19 mai 20 kl. 18:49

Lege tiltalt for å unndra over 8 millioner kroner i skatt

En utenlandsk lege er tiltalt for å ha unndratt over 8 millioner kroner i skatt. Også hans kone er tiltalt for skatteunndragelse..

Aftenposten - 15 feb. 20 kl. 21:27

Omsorgsarbeidere tiltalt for grovt tyveri og bedrageri mot pleietrengende

Seks personer, deriblant omsorgsarbeidere, er tiltalt for grove tilfeller av tyveri og bedrageri mot pleietrengende i Oslo-området..

P4 - 19 mai 20 kl. 19:08

Lege skal ha unndradt over 8 millioner kroner

En lege er tiltalt for å unndra over 8 millioner kroner i skatt. Også hans kone er tiltalt for skatteunndragelse. Ekteparet skal ifølge tiltalen ha unnlatt å oppgi lønnsinntekter fra et legefirma som de opprettet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyrkia fordømmer ny avtale

Tyrkia fordømmer fredag den nye avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater, og sier den forråder den palestinske saken, melder AFP. Landene skal opprette fulle diplomatiske bånd, og Israel skal utsette annektering av deler av Vestbredden..

NRK - 10 timer siden

Fastklemt i trafikkulykke i Troms

Tre biler er involverte i en trafikkulykke på E10 ved Tennvatnet utenfor Evenes i Troms, melder politiet på Twitter. Flere personer skal være fastklemte. Nødetatene er på stedet.

NRK - 30 minutter siden

Frankrike-karantene i Storbritannia

Storbritannia innfører 14 dagers karantene for reisende fra Frankrike, Nederland og Malta. Det opplyste transportminister Grant Shapps torsdag, med begrunnelsen at det er nødvendig for å holde smitten nede. Tiltaket settes i verk natt til lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Tester etter Polen-fly negative

Testene som ble gjort av flypassasjerer som kom til Bodø fra Gdansk onsdag er alle negative, opplyser smittevernsykepleier Karin Snøve Wiik i Bodø kommune. I alt tok 47 passasjerer frivillig koronatest..

NRK - 45 minutter siden

Finlands BNP fortsetter å krympe

Finlands brutto nasjonalprodukt krympet krympet med 3,2 prosent i andre kvartal sammenlignet med første kvartal i år. Det viser sesongjusterte tall fra den finske Statistikcentralen..

NRK - 1 time siden

Stort fall for Danmarks BNP

Danmarks brutto nasjonalprodukt falt historisk mye i andre kvartal, viser tall Danmarks Statistik. Deres BNP-indikator viser et sesongkorrigert fall på 7,4 prosent sammenliknet med første kvartal, som er større enn rekorden under finanskrisen i 2008..

NRK - 1 time siden

FHI ikke spurt om cruiseåpning

Folkehelseinstituttet sier de aldri ble direkte spurt om det var forsvarlig å åpne for cruise langs norskekysten. – Vi oppfattet det ikke som sentralt da, svarer helseminister Bent Høie, som avviser at behandlingen av åpningen var hastverksarbeid..

NRK - 1 time siden

Omsetningen halvert

Flere utesteder i Bergen har halvert omsetningen etter at de måtte stoppe skjenkingen av alkohol ved midnatt. Det skriver BT. Det var lørdag de nye koronarestriksjonene ble innført.

NRK - 1 time siden

Afghanistan løslater Taliban-fanger

Afghanistan har begynt å løslate 400 fanger som Taliban vil ha at settes fri før de begynner fredsforhandlinger, melder Reuters. 80 fanger ble løslatt torsdag, opplyser det nasjonale sikkerhetsrådet. Det er uklart når de siste 320 løslates..

NRK - 1 time siden

5 nye smittet av korona i Kongsberg

5 personer har fått påvist koronasmitte i Kongsberg. Det bekrefter kommuneoverlege Anne Aune. Fire av tilfellene kan knyttes til kjente smittetilfeller, mens man så langt ikke har kunnet fastslå hvordan den femte personen ble smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt