NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:27

NRK - 15 Jan 20 kl. 07:13

Tidligere lege bedrageri-tiltalt

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring. Kvinnen skal i følge tiltalen urettmessig ha fått utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, NAV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, lege, bedrageri-tiltalt
P4 - 15 Jan 20 kl. 07:22

Tidligere fastlege tiltalt for bedrageri

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring. Kvinnen skal ha fått urettmessig ha utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV.

NRK - 08 Oct 19 kl. 16:54

Tiltalt for grovt bedrageri

To menn på 49 og 47 år er av Økokrim tiltalt for grovt bedrageri og grov økonomisk utroskap i forbindelse med utleievirksomhet av trucker i Nittedal. De to skal i følge tiltalen ha solgt 43 trucker som selskapet ikke eide, til flere leasingselskaper..

E24 - 08 Oct 19 kl. 14:07

To tiltalt for grovt bedrageri: Skal ha solgt trucker de ikke eide for over 30 mill

To ledere i to forskjellige truck-utleieselskaper i Nittedal er tiltalt for grovt bedrageri mot flere leasingselskaper..

NRK - 08 Oct 19 kl. 15:30

Dømt til fengsel for bedrageri

En tidligere ansatt i TV 2 er i Bergen tingrett dømt til tre års fengsel for grovt bedrageri. Han må også betale 12 millioner kroner i erstatning til kanalen. Underslagene skal ha pågått i rundt fem år fra 2013 og til det ble avdekket i fjor sommer..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 09:37

Tidligere paradise-deltaker siktet for grovt bedrageri

Realitydeltaker og artist Carl Aksel Jansen er siktet for grovt bedrageri i millionklassen mot fem personer. Han erkjenner straffskyld for flere av forholdene..

P4 - 08 Oct 19 kl. 15:42

Tidligere TV2-ansatt dømt for bedrageri

En tidligere ansatt i TV2 er dømt til tre års fengsel for grovt bedrageri. Han må også betale 12 millioner kroner i erstatning til kanalen, melder Bergensavisen. I følge dommen fra Bergen tingrett skal han i årene 2015 til 2018 ha hentet ut store mengder teknisk utstyr for en verdi av til sammen 23 millioner kroner.

NRK - 07 Oct 19 kl. 15:49

Normann tiltalt for bedrageri

En nordmann har fått utreiseforbud fra Brasil etter at han ble tiltalt for bedragerier mot 13 nordmenn i landet. Nordmannen skal ha villedet dem til å investere flere millioner kroner i prosjekter i Brasil som ikke ga forventet avkastning, skriver VG..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 17:31

Benjamin Netanyahu tiltalt for korrupsjon

ISTANBUL (Aftenposten): Israels statsminister Benjamin Netanyahu tiltalt for korrupsjon, bedrageri og misbruk av tillit..

VG - 30 Oct 19 kl. 15:00

Rettssaken etter VM-skandalen: Max Hauke benekter skyld i bedrageri

Den tidligere langrennsløperen Max Hauke erklærte seg skyldig i doping da rettssaken mot ham ble innledet onsdag, men benektet skyld i bedrageri..

VG - 30 Oct 19 kl. 15:00

Rettssaken etter VM-skandalen i gang: Max Hauke benekter skyld i bedrageri

Den tidligere langrennsløperen Max Hauke erklærte seg skyldig i doping da rettssaken mot ham ble innledet onsdag, men benektet skyld i bedrageri..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 45 minutter siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 30 minutter siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 30 minutter siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 1 time siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 2 timer siden

Fire nye smitta av nytt lungevirus

Fire nye tilfeller av det nye, SARS-lignende viruset ble rapporter lørdag morgen i Kina. For fem av pasientene skal tilstanden være alvorlig, ifølge helsemyndighetene i den kinesiske byen Wuhan. I KIna er tallet på smittede nå oppe i 45..

NRK - 3 timer siden

Forbyr gratis alkohol på ferieøyer

Myndighetene på den spanske øygruppen Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca. Den nye loven trer i kraft i februar og retter seg spesielt mot Playa de Palma og Magaluf..

NRK - 3 timer siden

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot jente

En mann er Hallingdal tingrett dømt til 4,5 års fengsel for overgrep mot samboerens datter. Mannen var tiltalt for grov voldtekt og seksuell krenkende adferd. Han er også dømt til å betale 175.

NRK - 4 timer siden

Jagland vil ha kvinner hjem

Thorbjørn Jagland mener det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter IS-kvinner og straffeforfølger dem. Hvis hjemlandene ikke henter kvinnene, blir disse forbrytelsene i praksis straffefrie, sier Jagland til Vårt Land..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt