Dagbladet > Innenriks

Lørdag, 26 September, 09:42

Dagbladet - 25 jan. 20 kl. 14:58

Tidligere gjengmedlem: - Vi skulle ta hevn

Et tidligere medlem av Furuset Bad Boys snudde i retten - innrømmer at han løy til politiet i 2012..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Furuset Bad Boys

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, gjengmedlemVi skulle ta , hevn
P4 - 06 jan. 20 kl. 06:07

Lover hevn etter generaldrap

Den nye lederen av den iranske Revolusjonsgardens eliteenghet lov hevn mot USA. Esmail Qaani tar over etter Qasem Soleimani som ble drept i en amerikansk droneangrep i Irak før helgen. I et intervju med iransk TV sier han det det helt sikkert vil bli en hevn.

P4 - 02 april 20 kl. 20:44

Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

Siktelsen mot et tidligere gjengmedlem som i tre år har vært siktet for medvirkning til overlagt drap på en 40-åring på Lindeberg i Oslo er nå henlagt - og drapssaken er fortsatt uløst. Det melder VG. Avdøde ble funnet drept ved siden av bilen sin i 2015, og politiet beskrev drapet som en ren henrettelse.

NRK - 06 jan. 20 kl. 05:34

Lover hevn mot USA

Leder av den iranske Revolusjonsgardens eliteenhet, Esmail Qaani, lover hevn mot USA etter drapet på forgjengeren Qasem Soleimani. – Gud den allmektige har lovet å få sin hevn, og Gud er den viktigste hevneren, sier han i et intervju med iransk TV..

NRK - 06 jan. 20 kl. 05:34

Iran lover hevn over USA

Leder av den iranske Revolusjonsgardens eliteenhet, Esmail Qaani, lover hevn mot USA etter drapet på forgjengeren Qasem Soleimani. – Gud den allmektige har lovet å få sin hevn, og Gud er den viktigste hevneren, sier han i et intervju med iransk TV..

P4 - 20 aug. 20 kl. 07:07

Kirkebrann var hevn for kornabrenning

Kirkebrannene på Dombås og Sel i Innlandet tidligere i år var hevn for at en person hadde tent på Kornanen. Det fortalte den 28 år gamle tiltalte mannen da han forklarte seg i Nord-Gudbrandsdal tingrett, melder Gudbrandsdalen tingrett. Mannen har erkjent straffskyld.

NRK - 24 juni 20 kl. 13:23

VG: Christer Tromsdal frikjent

Finansmannen Christer Tromsdal (51) er frikjent for å ha hyret torpedoer for å skade en meddommer i en straffesak i 2012, melder VG. Det slår Borgarting lagmannsrett fast i en dom. Et tidligere gjengmedlem i 30-årene ble også frikjent..

P4 - 24 juni 20 kl. 13:24

Tromsdal frikjent

Finansmannen Christer Tromsdal er i Borgarting lagmannsret frifunnet for å ha leid inn torpedoer til å skade en meddommer i en straffesak mot seg selv i 2012. Ifølge tiltalen ble et eldre ektepar angrepet av to maskerte menn som slo seg inn på soverommet deres med slegge. Politiet mener angriperne egentlig ville ramme naboen, som er meddommer, men at de tok seg inn i feil hus.

Klartale - 03 jan. 20 kl. 08:47

Iran lover hevn etter at USA drepte general

USA drepte general Qasem Soleimani. Iran lover hevn..

VG - 05 jan. 20 kl. 20:26

Raseri hos Irans mektige allierte: Skrik om hevn og «død over Amerika»

Beirut (VG) De mange tusen menneskene knytter nevene og skriker ut sitt sinne. Mens spenningen i Midtøsten øker for hver time, var VG tilstede da Iran-støttede Hizbollah sørget over Qasem Soleimani – og giret opp folks ønske blodig hevn..

Dagbladet - 06 jan. 20 kl. 05:36

Lover hevn mot USA

Leder av den iranske Revolusjonsgardens eliteenhet, Esmail Qaani, lover hevn mot USA etter drapet på forgjengeren Qasem Soleimani..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 11 timer siden

Christian (18) døde i TikTok-ulykke - nå advarer broren

- Alle trodde det var selvmord. Det trodde vi også, sier broren, Daniel Stefan Granli (28). Så fant de Christians mobiltelefon på opptaksmodus..

Dagbladet - 14 timer siden

Tror han ble drept i leiligheten

Den foreløpige rettsmedisinske undersøkelsen viser at den avdøde personen har skader som er forenlig med drap..

Dagbladet - 17 timer siden

Frykter hevnangrep etter knivangrep på Bogerud i Oslo

Etter at en 16 år gammel gutt ble hogd i ansiktet med en knivliknende gjenstand ved Bogerud T-bane torsdag, jobber Oslo-politiet med «full trøkk» for å avverge «nye uheldige episoder»..

Dagbladet - Igår: 22:18

Angrep uskyldig uten forvarsel

Blodspruten sto da maskerte menn angrep broren til personen de skal ha jaktet på med macheter. Nå er fem personer varetektsfengslet. Konflikten kan knyttes til en rekke skyteepisoder og machete-angrep i Oslo og på Lørenskog..

Dagbladet - Igår: 20:40

De mystiske minuttene

Tidsrom på Laila Bertheussens kjøretur framstår som en gåte..

Dagbladet - I førrgår: 11:44

To har status som mistenkt

To polititjenestepersoner har status som mistenkt etter at en mann ble skutt og drept av politiet. Spesialenheten har funnet våpen hjemme hos den avdøde mannen..

Dagbladet - I førrgår: 10:10

Følte seg tolket i ryggen

Ingvil Smines Tybring‐Gjedde gikk hardt ut mot pressen, men forklarte også hvorfor hun til slutt selv fattet mistanke om hun kunne ha blitt lurt av Laila Bertheussen..

Dagbladet - 22 sep. 20 kl. 22:44

Oslo-smitte kan glippe

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at Oslo-smitten kan forårsake regional smittespredning. Folkehelseinstituttet står klare til å gripe inn..

Dagbladet - 22 sep. 20 kl. 19:38

Mann skutt av politiet - døde

En mann i 30-åra er død etter å ha blitt skutt av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Notodden tirsdag ettermiddag..

Dagbladet - 21 sep. 20 kl. 19:49

Se flyet lande i stormen
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt