VG > Økonomi

Saturday, 25 November, 10:34

VG - 18 Oct 17 kl. 21:40

Tidligere forsvarstopper slakter regjeringens nye plan for Hæren

To tidligere forsvarstopper tar et kraftig oppgjør med planen for den nye hæren. – Dette handler om liv og død, mener general Kjell Grandhagen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kjell Grandhagen, Hæren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, forsvarstopper, slakter, regjeringens, nye, plan, for, Hæren
P4 - 12 Oct 17 kl. 20:22

Slakter regjeringens klimasatsing

Flere miljøorganisasjoner slakter regjeringens klimasatsing i forslaget til statsbudsjett. Mer penger til motorveier, og mindre penger til gang- og sykkelveier og skogvern er feil medisin for å få ned klimagassutslipp, det sier leder i Naturvernforbundet, Silje Ask Lundberg. Natur og Ungdom hadde forventet at regjeringen skulle ta større tak i klimautfordringene..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 15:14

Ap og Sp slakter regjeringens skolesatsing

Ingen visjoner, null penger til flere lærere og fare for lærerkrise. Ap og Sp er ikke nådig i sin kritikk av regjeringens satsing på skole..

Dagbladet - 12 Jun 17 kl. 01:58

Eks-forsvarstopper advarer om sikkerhetspolitikken: Støtter Trumps krav og stemmer Sp

Dagens sikkerhetspolitiske bilde krever at vi ruster opp, mener tidligere forsvarsjef Harald Sunde (63) og tidligere sjef for Heimevernet Bernt Brovold (63)..

Aftenposten - 17 Jun 17 kl. 20:13

Nå slakter han Regjeringens forsvarspolitikk. Men som forsvarssjef gikk Harald Sunde inn for et enda mindre forsvar.

Norges forrige forsvarssjef Harald Sunde slakter Regjeringens satsing på Forsvaret. Men hadde hans egne anbefalinger blitt fulgt, hadde Norge hatt et enda mindre forsvar enn i dag..

NRK - 21 Nov 17 kl. 08:29

Slakter SSBs innvandringsregnskap

SSB-veteranen Rolf Aaberge tar bladet fra munnen, og slakter sin kollegas innvandringsregnskap. I et intervju med VG sier han at regnskapet «aldri skulle ha vært godkjent» og at dokumentet «ikke hadde overlevd en internasjonal kvalitetskontroll»..

Dagbladet - 20 Sep 17 kl. 17:10

Norsk eks-toppdiplomat slakter Trumps FN-tale: - Bekrefter overfor verden at han er farlig og uforutsigbar

Bush startet krigen mot terror med talen om «ondskapens akse». Trumps trusler i FN er mye mer skremmende, mener den tidligere norske toppdiplomaten Kai Eide..

Hegnar.no - 19 Oct 17 kl. 15:37

Sterke reaksjoner på regjeringens karbonkutt

En samlet gruppe industriforbund, LO og NHO går kraftig ut mot regjeringens foreslåtte kutt i støtten til karbonfangst og lagring. .

P4 - 30 Oct 17 kl. 16:39

Slakter Telemarks OL-planer

Det er både dumt og naivt å tro at man kan få vinter-OL til Telemark i 2026. Det mener tidligere sponsorsjef i DNB, Jacob Lund. Han sier til VG at 8 år er veldig kort tid å få på plass alt man skal til et OL, og peker på at det meste av anlegg må bygges opp fra bunn av hvis lekene skal legges til Telemark, Buskerud og Vestfold..

Dagbladet - 01 Nov 17 kl. 14:44

Nekter å støtte regjeringens pressestøtte-kutt

Venstre og KrF vil ikke støtte regjeringens forslag om å kutte i pressestøtten. Dermed kan det bli vanskelig å få gjennom forslaget..

NRK - 13 Oct 17 kl. 11:53

Regjeringens forslag til fornyelse

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide legger nå fram regjeringens stortingsproposisjon om landmakten. I den framkommer fegjeringens forslag til fornyelse av Hæren og Heimevernet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Mann risikerer 21 års fengsel for voldtekt av småjenter i Oslo

DNA-spor gjorde at en 42 år gammel mann fra Romerike i fjor ble pågrepet 16 år etter at to jenter ble voldtatt på Romsås i Oslo. Mandag møter han i retten..

VG - 1 time siden

AFP: Rohingya-folket får midlertidig husly i Myanmar

Bangladesh og Myanmar har blitt enige om å ta imot hjelp fra FN i arbeidet med å hente hjem hundretusenvis av rohingyaer..

VG - 6 timer siden

Trump hevder han takket nei å bli kåret til årets person

USAs president Donald Trump hevder at han takket nei til prisen som «Årets person», en kåring magasinet Time foretar hvert år..

VG - 11 timer siden

Faktisk.no: Inger-Marie Ytterhorn (Frp) møtte som vara på Stortinget mens hun satt i Nobelkomiteen

Hvis Carl I. Hagen får være både vararepresentant på Stortinget og sitte i Nobelkomiteen samtidig er han ikke den første..

VG - 11 timer siden

Nyhetsbyrå: Sør-Korea vurderer å avlyse stor militærøvelse

Sør Koreas president Moon Jae-in setter alt inn på at landet arrangerer et prikkfritt vinter-OL. Derfor vurderer han å avlyse den store felles militærøvelsen med amerikanske styrker..

VG - 12 timer siden

Iran om Saudi-Arabias Hitler-anklage: – Umoden og verdiløs

Kronprins Mohammed bin Salman av Saudi-Arabia anklager Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei for å være «Midtøstens nye Hitler». – Umodent, svarer Iran..

VG - 15 timer siden

Sirkus-tiger rømte i Paris - ble skutt og drept

En tiger har blitt skutt i Paris etter at den rømte fra et sirkus i den vestlige delen av byen..

VG - 21 timer siden

235 drept i moskéangrep i Egypt

Først gikk bomben av inne i moskeen under fredagsbønnen. Deretter begynte skytingen. Minst 235 personer er drept i Egypts verste terrorangrep i moderne tid..

VG - 13 timer siden

Moxnes: – Oslo kommune gir gavepakke til bolighaier

Først etter å ha gått rettens vei, nærmer leieboerne seg overtagelse av egen gård i Oslo. Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener praksisen er en gavepakke til bolighaier..

VG - 14 timer siden

Skrikhalser og indianere

Norge er et land for spesielt interesserte, sier utlendinger om oss når de skal være arrogante. Saken er at de har helt rett..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt