P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:59

P4 - 15 jan. 20 kl. 07:22

Tidligere fastlege tiltalt for bedrageri

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring.
Kvinnen skal ha fått urettmessig ha utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV.
Kvinnen er tidligere fratatt auto-risasjonen som lege..
Les mer på P4


Les mer om:
Trøndelag, NAV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, fastlege, tiltalt, for, bedrageri
NRK - 15 jan. 20 kl. 07:13

Tidligere lege bedrageri-tiltalt

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring. Kvinnen skal i følge tiltalen urettmessig ha fått utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV..

NRK - 27 feb. 20 kl. 23:55

Tidligere kommunelege dømt

En tidligere kommunelege er dømt til seks måneders fengsel for å ha utnyttet en kvinne i en sårbar situasjon til å skaffe seg seksuell omgang. Mannen er nå i 70-årene og var fastlege for kvinnen, skriver TV 2..

NRK - 18 mai 20 kl. 12:16

Tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot barn, blant dem barna til en tidligere samboer. Barnas mor er tiltalt for å ha medvirket til overgrepene. Mannen er også tiltalt for å ha chattet om overgrep og ha hatt overgrepsbilder av barn..

NRK - 30 juli 20 kl. 18:55

Keshvari tiltalt for trusler

Tidligere stortingsrepresentant Mazyar Keshvari er tiltalt for grove trusler med våpen mot sin tidligere samboer. Han erkjenner ikke straffskyld, sier hans forsvarer John Christian Elden til Nettavisen..

Aftenposten - 21 mai 20 kl. 09:20

Tidligere organisasjonsleder tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin for å få seksuell omgang

En tidligere leder for en interesseorganisasjon må mandag møte i retten, tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin for å oppnå sex med to kvinner..

P4 - 17 des. 19 kl. 19:24

Trumps tidligere medarbeider dømt

Den tidligere medarbeideren til Donald Trump, Rick Gates, er dømt til tre års fengsel. 45 av dagene er gjort ubetinget. Gates hadde en viktig rolle i valgkampapperatet til Trump, og var blant flere av hans medarbeidere som har blitt tiltalt i etterkant av Russland-etterforskningen.

VG - 07 feb. 20 kl. 10:40

Politiet: Derfor er tidligere Molde-spiller tiltalt i ny voldtektssak

Den tidligere Molde-spilleren Babacar Sarr var på byen med lagkamerater da han traff kvinnen som dagen etter anmeldte ham for voldtekt. Nå er han tiltalt, viser en ny kjennelse..

P4 - 30 okt. 19 kl. 12:51

Tre tiltalt for narkosmugling

Tre personer er nå tiltalt etter at et småfly ble stoppet med store mengder narkotika på Kjeller flyplass i Lillestrøm i fjor. Det melder VG. Flyet var blant annet lastet med 40,3 kilo hasj og 610 MDMA-tabletter.

NRK - 09 jan. 20 kl. 14:42

Ekssoldat tiltalt for drap i Bosnia

En tidligere bosnisk soldat (46) bosatt i Drammen er tiltalt for å ha skutt og drept to personer i Bosnia sommeren 2014, skriver VG. I 2017 ble mannen frifunnet i bosnisk rett, men er nå tiltalt av norsk påtalemyndighet for samme forhold..

NRK - 09 des. 19 kl. 10:56

Svensk toppdiplomat tiltalt

Sveriges tidligere ambassadør i Beijing, Anna Lindstedt, er tiltalt for å ha gått ut over sine fullmakter i forhandlinger med Kina..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Dødstallet stiger i India

Dødstallet fortsetter å øke etter at et fly med 191 personer om bord krasjlandet i India. Minst 16 personer er nå bekreftet omkommet og over 100 er skadd, flere kritisk. Flyet havnet utenfor rullebanen under landing, krasjet ned i en dal, og ble delt i to..

P4 - 15 minutter siden

Redningsaksjon etter ulykke

Det pågår en redningsaksjon etter at en mann har falt under klatring i Sunnmørsalpene i Ørsta. Mannen falt under rappellering og har skadet seg i ryggen og en arm, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB. Det er uvisst hvor langt mannen falt.

P4 - 15 minutter siden

Døde i ulykke

Mannen i 50-årene som ble skadet i en paraglider-ulykke på Forbordsfjellet i Trøndelag i ettermiddag, er død. Det opplyser Trøndelag politidistrikt. Mannens pårørende er varslet.

P4 - 1 time siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 1 time siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 2 timer siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 2 timer siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 2 timer siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 3 timer siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 3 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt