P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 01:36

P4 - 15 Jan 20 kl. 07:22

Tidligere fastlege tiltalt for bedrageri

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring.
Kvinnen skal ha fått urettmessig ha utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV.
Kvinnen er tidligere fratatt auto-risasjonen som lege..
Les mer på P4


Les mer om:
Trøndelag, NAV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, fastlege, tiltalt, for, bedrageri
NRK - 15 Jan 20 kl. 07:13

Tidligere lege bedrageri-tiltalt

En tidligere fastlege i Trøndelag er tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring. Kvinnen skal i følge tiltalen urettmessig ha fått utbetalt over 190.000 kroner ved å jobbe flere steder samtidig som hun mottok støtte fra NAV..

P4 - 17 Dec 19 kl. 19:24

Trumps tidligere medarbeider dømt

Den tidligere medarbeideren til Donald Trump, Rick Gates, er dømt til tre års fengsel. 45 av dagene er gjort ubetinget. Gates hadde en viktig rolle i valgkampapperatet til Trump, og var blant flere av hans medarbeidere som har blitt tiltalt i etterkant av Russland-etterforskningen.

P4 - 30 Oct 19 kl. 12:51

Tre tiltalt for narkosmugling

Tre personer er nå tiltalt etter at et småfly ble stoppet med store mengder narkotika på Kjeller flyplass i Lillestrøm i fjor. Det melder VG. Flyet var blant annet lastet med 40,3 kilo hasj og 610 MDMA-tabletter.

NRK - 09 Jan 20 kl. 14:42

Ekssoldat tiltalt for drap i Bosnia

En tidligere bosnisk soldat (46) bosatt i Drammen er tiltalt for å ha skutt og drept to personer i Bosnia sommeren 2014, skriver VG. I 2017 ble mannen frifunnet i bosnisk rett, men er nå tiltalt av norsk påtalemyndighet for samme forhold..

NRK - 09 Dec 19 kl. 10:56

Svensk toppdiplomat tiltalt

Sveriges tidligere ambassadør i Beijing, Anna Lindstedt, er tiltalt for å ha gått ut over sine fullmakter i forhandlinger med Kina..

P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

Klartale - 12 timer siden

Tiltalt for ni voldtekter

En tidligere medieleder er tiltalt for ni voldtekter. Han sier at han ikke har gjort det. Han mener han er utsatt for mobbing, rykter og hevn..

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 12:58

Nordmann tiltalt for dobbeltdrap i Bosnia

Den tidligere elitesoldaten Zikrija Krkic (46) tiltalt for å ha drept to menn med automatvåpen i Bosnia i 2014..

NRK - 19 Sep 19 kl. 09:27

Lærer tiltalt for forhold til elev

En tidligere lærer på en videregående skole i Hordaland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling til å skaffe seg sex med en elev på skolen der han jobbet, melder NTB..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:20

Tidligere SS-offiser angrer

En 93 år gammel tidligere fangevokter stilles for retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til over 5000 drap i en av nazistenes konsentrasjonsleirer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

95 drept daglig i Mexico

Over 34.000 mennesker ble drept i Mexico i fjor. Det viser tall fra myndighetene.

P4 - 2 timer siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 2 timer siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 3 timer siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 5 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 4 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 4 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 5 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 5 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 6 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt