P4 > Nyheter

Monday, 25 March, 09:28

P4 - 11 Apr 18 kl. 11:46

Tidligere ektemann siktet for drap

Den tidligere ektemannen til den 38 år gamle kvinnen som ble funnet død i sitt hjem på Notodden i Telemark mandag er siktet for drap.
Det opplyser politiet i Sør-Øst.
Både avdøde og siktede er utenlandske statsborgere.
De har et lite barn sammen som nå blir tatt hånd om av barnevernet..
Les mer på P4


Les mer om:
Notodden, Telemark, Sør

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, ektemann, siktet, for, drap
NRK - 11 Apr 18 kl. 11:19

Tidligere ektemann siktet for drap

En tidligere ektemann er siktet for å ha drept en 38 år gammel kvinne som ble funnet død på Notodden mandag. følge politiet viser obduksjonsrapporten at kvinnen trolig ble drept. Mannen er pågrepet av politiet..

P4 - 23 Feb 18 kl. 23:29

Kvinne siktet for drapsforsøk løslatt fra varetekt

Kvinnen som er siktet for drapsfosøk på sin ektemann i Bergen er løslatt fra varetekt. Den 31 år gamle kvinnen har sittet fire måneder i varetekt siktet for å ha planlagt å få hennes daværende ektemann drept i 2014. Politiet anser at det ikke lenger er fare for bevisforspillelse, skriver Bergensavisen.

Dagbladet - 11 Apr 18 kl. 10:14

Tidligere ektemann siktet for å ha drept kvinne på Notodden

Ektemannen til kvinnen (38) som ble funnet død på Notodden mandag, er siktet for drapet..

VG - 11 Apr 18 kl. 10:18

Drapssiktet eksmann tidligere anmeldt for vold

En 38 år gammel marokkansk småbarnsmor ble mandag funnet død i sin bolig på Notodden. Hennes tidligere ektemann er onsdag pågrepet og siktet for å ha drept kvinnen..

VG - 11 Apr 18 kl. 10:18

Mann siktet for drap på ekskone på Notodden

En 38 år gammel småbarnsmor ble mandag funnet død i sin bolig på Notodden. Hennes tidligere ektemann er onsdag pågrepet og siktet for å ha drept kvinnen, melder politiet i en pressemelding..

VG - 12 Jan 18 kl. 21:16

Janne Jemtlands ektemann siktet for drap

BRUMUNDDAL (VG) Politiet har fredag kveld pågrepet Janne Jemtlands ektemann i Brumunddal. Han er siktet for drap og vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag..

Dagbladet - 13 Jan 18 kl. 17:59

Charles var i Fremmed­legionen med Jannes drapssiktede ektemann: - Utmerket tjeneste og plettfritt rulleblad

Den tidligere norske nestlederen for Fremmedlegionens etterretningsavdeling forteller om tjenesten til Janne Jemtlands ektemann..

Dagbladet - 13 Jan 18 kl. 17:59

Charles var i Fremmed­legionen med Jannes drapssiktede ektemann: - Utmerket tjeneste og plettfritt rulleblad i Fremmedlegionen

Den tidligere norske nestlederen for Fremmedlegionens etterretningsavdeling forteller om tjenesten til Janne Jemtlands ektemann..

VG - 11 Apr 18 kl. 10:18

Mann siktet for drap på ekskone på Notodden

En 38 år gammel småbarnsmor ble mandag funnet død i sin bolig på Notodden. Hennes tidligere ektemann er onsdag pågrepet og siktet for å ha drept kvinnen, melder politiet i en pressemelding..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt