E24 > Økonomi

Fredag, 25 September, 06:51

E24 - 01 mars 19 kl. 07:01

Tidenes største tilbakekalling for Subaru

Bremselysproblemer fører til at Subaru må kalle tilbake over to millioner biler. Det er den største tilbakekallingen i selskapets historie..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Subaru

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidenes, største, tilbakekalling, for, Subaru
VG - 28 feb. 19 kl. 15:40

Riiber tok sitt første VM-gull: - Han er tidenes beste

SEEFELD/OSLO (VG) Jarl Magnus Riiber lot den jagende gruppen hente ham inn midtveis i rennet, men knuste konkurrentene på oppløpet og tok sitt første VM-gull. Nå hylles han som tidenes beste - av tidenes beste..

Aftenposten - 07 nov. 18 kl. 17:21

Ny lovendring som skal straffe asyljuks, gir millionsmell

Stortingsflertallet vil at domstolene skal avgjøre tilbakekalling av statsborgerskap. Regningen kan det første året komme opp i en kvart milliard kroner..

E24 - 27 mars 20 kl. 15:14

Krever tilbakekalling av lakseunntak: – Åpner for coronaprofitører

Organisasjonen Sjømatbedriftene mener det er galskap at flere lakseselskaper nå får sende laks med dårlig kvalitet til utlandet, før klagen på de første er behandlet. Frp krever tilbaketrekking av samtlige dispensasjoner..

NRK - 05 mars 19 kl. 04:28

Tidenes lottogevinst i USA

I oktober ble tidenes nest største lottorekke i USA trukket med 12,8 milliarder kroner i potten. Først nå har vinneren gjort krav på gevinsten - en person fra South Carolina. Premien er den største som er vunnet av én person i amerikansk historie..

Aftenposten - 04 mai 19 kl. 19:10

Carlsens superform gir ekspertene tro på at han kan bli tidenes største

Magnus Carlsens glitrende spill i 2019 har fått selv ihuga Garry Kasparov-fans til å lure på om nordmannen kan bli tidenes største sjakkspiller..

E24 - 23 okt. 18 kl. 12:01

BMW utvider tilbakekalling: 1,6 millioner biler må gjennomgå teknisk sjekk

I august tilbakekalte BMW 400.000 biler. Nå utvider bilprodusenten tilbakekallingen til å gjelde 1,6 millioner biler, etter enkelte biler tok fyr.

VG - 07 nov. 18 kl. 15:10

Mahad Mahamud fikk avslag på anken om å få bli i Norge

Bioingeniøren Mahad Mahamud har i Borgarting lagmannsrett fått avslag i sin anke om utvisning fra landet og tilbakekalling av sitt norske statsborgerskap..

NRK - 10 jan. 19 kl. 03:14

Tilbakekaller 1,7 millioner biler

Toyota tilbakekaller 1,7 millioner biler i Nord-Amerika på grunn av kollisjonsputer som potensielt kan være farlige. SUV-en 4Runner SUV, Corolla, Matrix og Sienna er blant Toyota. Dette er Toyotas tredje store tilbakekalling av biler på fem måneder..

NRK - 10 jan. 19 kl. 11:53

Avviser anke om statsborgerskap

Høyesterett har besluttet å ikke behandle anken fra Mahad Mahamud. Lagmannsrettens dom fra i fjor, om utvisning fra landet og tilbakekalling av statsborgerskap, er dermed rettskraftig. Han ble fratatt statsborgerskapet i 2016 av Utlendingsnemnda..

VG - 11 jan. 19 kl. 18:11

Antidoping Norge trekker utstyr etter VG-avsløring

Tilbakekalling av beholdere og ekstra forsegling: Antidoping Norge setter inn hastetiltak etter at friidrettstalentet Sondre Guttormsen (19) klarte å åpne sin egen dopingprøve..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Lovfester rett til å sette opp elbil-lader hjemme

Fredag fremmer regjeringen et lovforslag som gjør at styrer i borettslag ikke kan hindre folk å sette opp et eget ladepunkt for elbil i felles garasje..

E24 - 15 minutter siden

Hollywood-stjerner vil kjøpe fotballklubb

En av verdens eldste fotballklubben er i dag å finne på nivå fem i det britiske ligasystemet. Nå kan alt bli snudd på hodet for Wrexham A.F.

E24 - 45 minutter siden

Staten kan redde Norwegian, men ikke aksjonærene

Flyselskapet Norwegian er på jakt etter penger. Det er aldri en god nyhet for aksjen..

E24 - 8 timer siden

Ser kun for seg to rentehopp og lave boliglånsrenter ut 2023

Til tross for noe høyere styringsrenter de neste årene, venter Norges Bank at boliglånsrentene fortsatt vil ligge på i underkant av to prosent om tre år..

E24 - 9 timer siden

Rema-sjefen frøs forhandlingene i fjor – ikke mer avslappet i år

I høst legger Konkurransetilsynet på nytt frem tall om innkjøpsforskjeller i dagligvaren som førte til kaos i fjorårets forhandlinger. Det skaper «et veldig spesielt bakteppe» for årets forhandlinger, sier Rema-sjefen..

E24 - 9 timer siden

Forleggerforeningen tror kjempebot kan få konsekvenser for bransjen

Forlagene satte kaffen i halsen da de så boten på en halv milliard fra Konkurransetilsynet. Forleggerforeningen mener det forlagene kritiseres for i stedet bør jubles for..

E24 - 9 timer siden

Spotify-gründeren vil investere 11 milliarder kroner i «den europeiske drømmen»

Den svenske mangemilliardæren vil bruke en tredel av sin private formue på å «sikte mot månen»..

E24 - 10 timer siden

Gigantkonsernet Strawberry Holding fikk inn over 12 milliarder i fjor

En fersk regnskapsrapport viser at 2019 var et rekordår for hotellkongen Stordalen, som økte inntektene med 1,2 milliarder fra året før..

E24 - 11 timer siden

NHH-professor om Equinors partnerskap: – Kritikkverdig

Korrupsjonsforsker Tina Søreide mener det «umulig å operere seriøst» hvis du ikke er sikker på hvem du samarbeider med. – Partnerne kunne jo da være fullstendig kontrollert av en terrororganisasjon som al-Qaida..

E24 - 12 timer siden

E24-podden: Eldar Sætre slutter som sjef, men er Equi-nist for livet

En epoke går mot slutten i Norges største selskap når konsernsjef Eldar Sætre skal slutte. I E24-podden snakker han om sin 40 år lange karriere, tips til unge og ambisiøse lederspirer og hva som må til for å lykkes når Equinor skal bruke enorme milliardbeløp på å bli en fornybarkjempe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt