NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 02:59

NRK - 11 Jul 18 kl. 11:14

Ti personer drept i Afghanistan

Minst ti personer er drept og minst ti skadet i et væpnet angrep mot utdanningsdepartementet i Jalalabad i Afghanistan, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jalalabad, Afghanistan, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti personer drepti , Afghanistan
P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Ti drept i Afghanistan

Tolv personer er drept og 29 er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Det melder nyhetsbyrået AP. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet.

P4 - 24 Apr 18 kl. 17:33

19 drept i sammenstøt i Afghanistan

Minst 19 politimenn er drept i flere angrep mot veisperringer i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. Terrorgruppen Taliban har tatt på seg ansvaret.

P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Minst 30 drept i Afghanistan

Minst 30 personer skal være drept og flere titalls er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet. Ifølge tall fra FN har 838 sivile blitt drept av veibomber og andre krigshandlinger i Afghanistan i de tre første månedene i år..

Hegnar.no - 30 Apr 18 kl. 18:16

BBC-reporter drept øst i Afghanistan

BBC-journalisten Ahmad Shah (29) er drept i et angrep i regionen Khost øst i Afghanistan. Tidligere mandag ble ni journalister drept i Kabul..

P4 - 16 Jun 18 kl. 17:36

Minst 20 drept i eksplosjon i Afghanistan

Minst 20 personer er drept etter at en bombe eksploderte i Nangarhar-provinsen i Afghanistan. Det opplyser myndighetene i landet til Reuters. Boben gikk av under et forsoningsmøte mellom Taliban og regjeringsstyrker i Afghanistan i dag.

Dagbladet - 26 Aug 18 kl. 23:52

IS-topp skal være drept i Afghanistan

IS' leder i Afghanistan ble i helgen drept i et luftangrep, ifølge afghanske myndigheter..

NRK - 07 Aug 18 kl. 09:00

27 drept i nye angrep i Afghanistan

27 mennesker er drept og 40 er såret i nye angrep og kamphandlinger i Afghanistan, opplyser myndighetene i landet. Fire regjeringssoldater og 19 Taliban-krigere ble drept vest i landet, mens i den østlige Logar-provinsen ble fire kvinner drept..

NRK - 13 Jul 18 kl. 02:00

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp øst i Afghanistan torsdag. Han er den andre amerikanske soldaten som er drept i landet på en uke. Tidligere torsdag ble minst 30 afghanske soldater drept nord i landet..

NRK - 01 Aug 18 kl. 17:33

FN-arbeider drept i Afghanistan

En medarbeider i den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) er blant de drepte i et angrep i byen Jalalabad i Afghanistan, melder Reuters. Til sammen 15 ble drept i angrepet, som terrororganisasjonen IS hevder å stå bak..

Aftenposten - 12 Sep 18 kl. 09:12

Nesten 70 drept i selvmordsangrep i Afghanistan

Minst 68 mennesker er drept i et bombeangrep mot demonstranter i Nangarhar-provinsen øst i Afghanistan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 1 time siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 1 time siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 2 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 2 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..

NRK - 3 timer siden

Tre truffet av skudd i København

Tre personer er truffet i en skyteepisode i København, opplyser dansk politi. Tilstanden til de tre er ikke kjent. Skyteepisoden er den åttende i og omkring København den siste uken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt