NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 10:19

NRK - 11 Jul 18 kl. 11:14

Ti personer drept i Afghanistan

Minst ti personer er drept og minst ti skadet i et væpnet angrep mot utdanningsdepartementet i Jalalabad i Afghanistan, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jalalabad, Afghanistan, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti personer drepti , Afghanistan
P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Ti drept i Afghanistan

Tolv personer er drept og 29 er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Det melder nyhetsbyrået AP. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet.

P4 - 24 Apr 18 kl. 17:33

19 drept i sammenstøt i Afghanistan

Minst 19 politimenn er drept i flere angrep mot veisperringer i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. Terrorgruppen Taliban har tatt på seg ansvaret.

P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Minst 30 drept i Afghanistan

Minst 30 personer skal være drept og flere titalls er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet. Ifølge tall fra FN har 838 sivile blitt drept av veibomber og andre krigshandlinger i Afghanistan i de tre første månedene i år..

Hegnar.no - 30 Apr 18 kl. 18:16

BBC-reporter drept øst i Afghanistan

BBC-journalisten Ahmad Shah (29) er drept i et angrep i regionen Khost øst i Afghanistan. Tidligere mandag ble ni journalister drept i Kabul..

NRK - 02 Oct 18 kl. 19:13

14 drept og 40 såret i Afghanistan

Minst 14 mennesker ble drept og 40 såret i et selvmordsangrep under et valgkamparrangement øst i Afghanistan tirsdag. – De fleste som ble drept og såret var eldre, forteller en talsmann for guvernøren i Nangarhar-provinsen, Attaullah Khogyani..

P4 - 16 Jun 18 kl. 17:36

Minst 20 drept i eksplosjon i Afghanistan

Minst 20 personer er drept etter at en bombe eksploderte i Nangarhar-provinsen i Afghanistan. Det opplyser myndighetene i landet til Reuters. Boben gikk av under et forsoningsmøte mellom Taliban og regjeringsstyrker i Afghanistan i dag.

Dagbladet - 26 Aug 18 kl. 23:52

IS-topp skal være drept i Afghanistan

IS' leder i Afghanistan ble i helgen drept i et luftangrep, ifølge afghanske myndigheter..

NRK - 07 Aug 18 kl. 09:00

27 drept i nye angrep i Afghanistan

27 mennesker er drept og 40 er såret i nye angrep og kamphandlinger i Afghanistan, opplyser myndighetene i landet. Fire regjeringssoldater og 19 Taliban-krigere ble drept vest i landet, mens i den østlige Logar-provinsen ble fire kvinner drept..

NRK - 13 Jul 18 kl. 02:00

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp øst i Afghanistan torsdag. Han er den andre amerikanske soldaten som er drept i landet på en uke. Tidligere torsdag ble minst 30 afghanske soldater drept nord i landet..

NRK - 27 Oct 18 kl. 09:09

Flere drept i Afghanistan

Flere mennesker, inkludert politifolk og sivile, er drept i et selvmordsangrep i Wardak-provinsen sentralt i Afghanistan. Ifølge det lokale provinsrådet er minst ni personer drept, og minst 20 er såret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Færre bebuarar på asylmottaka

Ved utgangen av oktober budde det 3.930 personar frå 42 ulike land på asylmottak her i landet, det er rundt 1.100 færre enn ved årsskiftet.

NRK - 1 time siden

Stanghelle til NRK P1+

Tidlegare Aftenposten-redaktør Harald Stanghelle får sitt eige talkshow på NRK P1+. Talkshowet startar ut på nyåret og vil gå kvar fredag ettermiddag. Stanghelle har også vore redaktør i Dagbladet og leiar i Norsk Redaktørforening..

NRK - 1 time siden

40 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Kilogrammet skal pensjonerast

Etter 129 år skal fire av sju internasjonale måleeiningar – kilogram, ampere, kelvin og mol – få heilt nye definisjonar. Årsaka er at betre teknologi har gitt meir nøyaktige måtar å måle på. Vitskapsfolk skal røyste over føreslåtte endringar i dag..

NRK - 1 time siden

Vel 9.000 famileinnvandrarar hittil

Utlendingsdirektoratet (UDI) har så langt i år innvilga 9.235 søknader om familiesameining i Noreg for borgarar frå land utanfor EU og EØS-området. Dette er ein nedgang frå 12.

NRK - 2 timer siden

Utviser amerikansk statsborgar

Nord-Korea vil utvise ein amerikansk statsborgar som vart arrestert i oktober fordi han tok seg ulovleg inn i landet gjennom Kina, melder det statlege nyheitsbyrået KCNA. Mannen skal ha sagt til etterforskarane at han var under kontroll av CIA..

NRK - 2 timer siden

Vil auke skattane med 39 milliardar

Rødt foreslår å auke skattar og avgifter med 39 milliardar kroner i 2020 i sitt alternative statsbudsjett. Den progressive skatteauken vil gjelde alle som tener over 600.000 kroner.

NRK - 2 timer siden

Førebur seg på brexit utan avtale

Frankrike førebur ulike tiltak, særleg tiltak som omhandlar tollkontroll, i tilfelle det ikkje blir nokon skilsmisseavtale mellom Storbritannia og EU. Det seier den franske transportministeren, Élisabeth Borne, til CNews..

NRK - 2 timer siden

190 asylsøkarar returnerte

I alt 190 tidlegare asylsøkarar er så langt i år returnerte til heimlandet med bistand frå norske styresmakter, opplyser Utlendingsdirektoratet (UDI). I tillegg er 4.292 personar sende ut med tvang av Politiets utlendingseining så langt i år..

NRK - 16 timer siden

1500 migranter ved grensa

Flere enn 1500 migranter har ankommet grensa mellom USA og Mexico, melder nyhetsbyrået AFP. 4000 migranter fra Mellom-Amerika har siden oktober gått mot grensa. USAs president Donald Trump har svart med å beordre 5000 soldater til grensa..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt