NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:45

NRK - 11 Jul 18 kl. 11:14

Ti personer drept i Afghanistan

Minst ti personer er drept og minst ti skadet i et væpnet angrep mot utdanningsdepartementet i Jalalabad i Afghanistan, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jalalabad, Afghanistan, AFP

Dele artikeln

255 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti personer drepti , Afghanistan
P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Ti drept i Afghanistan

Tolv personer er drept og 29 er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Det melder nyhetsbyrået AP. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet.

P4 - 24 Apr 18 kl. 17:33

19 drept i sammenstøt i Afghanistan

Minst 19 politimenn er drept i flere angrep mot veisperringer i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. Terrorgruppen Taliban har tatt på seg ansvaret.

P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Minst 30 drept i Afghanistan

Minst 30 personer skal være drept og flere titalls er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet. Ifølge tall fra FN har 838 sivile blitt drept av veibomber og andre krigshandlinger i Afghanistan i de tre første månedene i år..

Hegnar.no - 30 Apr 18 kl. 18:16

BBC-reporter drept øst i Afghanistan

BBC-journalisten Ahmad Shah (29) er drept i et angrep i regionen Khost øst i Afghanistan. Tidligere mandag ble ni journalister drept i Kabul..

P4 - 16 Jun 18 kl. 17:36

Minst 20 drept i eksplosjon i Afghanistan

Minst 20 personer er drept etter at en bombe eksploderte i Nangarhar-provinsen i Afghanistan. Det opplyser myndighetene i landet til Reuters. Boben gikk av under et forsoningsmøte mellom Taliban og regjeringsstyrker i Afghanistan i dag.

NRK - 13 Jul 18 kl. 02:00

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp øst i Afghanistan torsdag. Han er den andre amerikanske soldaten som er drept i landet på en uke. Tidligere torsdag ble minst 30 afghanske soldater drept nord i landet..

NRK - 06 May 18 kl. 13:01

Minst 30 drept i Afghanistan

Minst 30 mennesker skal være drept eller såret i et bombeangrep mot en moské der mange var i ferd med å registrere seg som velgere i Afghanistan..

NRK - 20 Apr 18 kl. 15:38

Fem drept av veibombe i Afghanistan

Fem sivile, deriblant et barn, ble drept da et kjøretøy kjørte på en veibombe like øst for Kabul i Afghanistan i dag, ifølge lokale myndigheter. 14 andre ble skadet. Hendelsen skjedde i et område der IS og Taliban holder til..

Dagbladet - 26 Jun 18 kl. 10:43

Ni drept i selvmordsangrep i Afghanistan

Ni politifolk er drept i et selvmordsangrep i den østlige Kunar-provinsen i Afghanistan, opplyser myndighetene..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 15:04

19 drept i selvmordsangrep øst i Afghanistan

Minst 19 personer er drept i et selvmordsangrep i byen Jalalabad øst i Afghanistan, opplyser helsemyndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Søker etter mann i Mandal

Politiet har satt i gang søk etter en mann som forsvant fra Gjervoldstadveien ved Håland i morges. Politiet opplyser at mannen er 32 år, 190 cm og har lys grå hettegenser med sorte striper, mørk blå t-skjorte, sorte joggebuskser og blå joggesko.

NRK - 30 minutter siden

Slik pakker Monsen sekken

– Balansen i sekken er viktig, altså at den er pakket godt, sier Monsen. Han har pakket sovepose i bunnen, og det tyngste nederst og inn mot ryggen i midten av sekken. Det letteste pakkes på toppen..

NRK - 15 minutter siden

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..

NRK - 45 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 45 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 2 timer siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt