NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:39

NRK - 11 Jul 18 kl. 11:14

Ti personer drept i Afghanistan

Minst ti personer er drept og minst ti skadet i et væpnet angrep mot utdanningsdepartementet i Jalalabad i Afghanistan, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jalalabad, Afghanistan, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti personer drepti , Afghanistan
P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Ti drept i Afghanistan

Tolv personer er drept og 29 er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Det melder nyhetsbyrået AP. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet.

P4 - 24 Apr 18 kl. 17:33

19 drept i sammenstøt i Afghanistan

Minst 19 politimenn er drept i flere angrep mot veisperringer i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. Terrorgruppen Taliban har tatt på seg ansvaret.

P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Minst 30 drept i Afghanistan

Minst 30 personer skal være drept og flere titalls er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet. Ifølge tall fra FN har 838 sivile blitt drept av veibomber og andre krigshandlinger i Afghanistan i de tre første månedene i år..

Hegnar.no - 30 Apr 18 kl. 18:16

BBC-reporter drept øst i Afghanistan

BBC-journalisten Ahmad Shah (29) er drept i et angrep i regionen Khost øst i Afghanistan. Tidligere mandag ble ni journalister drept i Kabul..

NRK - 02 Oct 18 kl. 19:13

14 drept og 40 såret i Afghanistan

Minst 14 mennesker ble drept og 40 såret i et selvmordsangrep under et valgkamparrangement øst i Afghanistan tirsdag. – De fleste som ble drept og såret var eldre, forteller en talsmann for guvernøren i Nangarhar-provinsen, Attaullah Khogyani..

P4 - 16 Jun 18 kl. 17:36

Minst 20 drept i eksplosjon i Afghanistan

Minst 20 personer er drept etter at en bombe eksploderte i Nangarhar-provinsen i Afghanistan. Det opplyser myndighetene i landet til Reuters. Boben gikk av under et forsoningsmøte mellom Taliban og regjeringsstyrker i Afghanistan i dag.

NRK - 28 Nov 18 kl. 12:40

AP: 30 drept i Afghanistan

Ifølge nyhetsbyrået AP skal 30 sivile, og 16 Talibansoldater ha blitt drept i et angrep i Helmand-provinsen i Afghanistan..

Dagbladet - 26 Aug 18 kl. 23:52

IS-topp skal være drept i Afghanistan

IS' leder i Afghanistan ble i helgen drept i et luftangrep, ifølge afghanske myndigheter..

NRK - 07 Aug 18 kl. 09:00

27 drept i nye angrep i Afghanistan

27 mennesker er drept og 40 er såret i nye angrep og kamphandlinger i Afghanistan, opplyser myndighetene i landet. Fire regjeringssoldater og 19 Taliban-krigere ble drept vest i landet, mens i den østlige Logar-provinsen ble fire kvinner drept..

NRK - 13 Jan 19 kl. 09:08

Ti drept av Taliban i Afghanistan

Talibans sto bak to angrep i Afghanistan i går, bekrefter en talsmann på Twitter. Tre politimenn og to sivile ble drept av et angrep mot en politistasjon. Sør i landet ble fem regjeringssoldater drept i et angrep mot en veisperring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 45 minutter siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 1 time siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 2 timer siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..

NRK - 2 timer siden

India og Pakistans forhold anspent

Pakistan minner om at det er lett å starte krig, og lover å slå tilbake, dersom India angriper dem. India hevder Pakistan står bak forrige ukes angrep mot en millitær busskollone i Kashmir, der minst 40 indiske soldater ble drept..

NRK - 2 timer siden

Byrådslederen krever voldstiltak

Oslos byråds leder Raymond Johansen vil få bukt med ungdomsvolden i Oslo etter en rekke episoder med knivvold i byen den siste tiden. Johansen krever fire tiltak fra justisminister Tor Mikkel Wara, deriblant hardere straff..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt