NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:09

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:48

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lurøy, Nord-Italia, Rana No

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti i korona-karantenei , Lurøy
Klartale - 14 Mar 20 kl. 09:39

Skriver om korona og karantene på 22 språk

Sliter du med å lese om korona-viruset på norsk? Har du flere spørsmål om karantene hjemme? Nå kan du lese om karantene og isolasjon på 22 språk..

P4 - 17 Mar 20 kl. 17:41

Leder av finanskomiteen i karantene

Lederen av finanskomiteen på Stortinget er nå i korona-karantene. Høyres Mudassar Kapur sier ti TV2 at han har vært i nærheten av en person som har testet positivt for korona..

Klartale - 28 Feb 20 kl. 13:35

23 personer i karantene i Lurøy

23 barn og voksne må holde seg hjemme i Lurøy. Flere av dem ble syke etter reise til Italia..

Aftenposten - 09 Mar 20 kl. 15:46

Aker-spillere har fått korona-karantene foran Vipers-kampen

Når Aker kommer til Aquarma onsdag må de unnvære tre spillere som har fått karantene på grunn av korona-viruset..

P4 - 05 Feb 20 kl. 17:35

Blodbank fjerner korona-karantene

Blodbanken i Oslo fjerner karantenen for blodgivere som har flydd via internasjonale flyplasser. Forbudet ble innført for å hindre korona-spredning, men ble kritisert av helsemyndighetene for å være for restriktiv og skape unødig frykt. Istedet innføres det 21 dagers karantene for donorer som har vært i eller blor med noen som har besøkt Kina, hvor viruset har sitt utspring..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 15:52

40.000 i bot for å bryte korona-karantene

En 22 år gammel mann brøt karantene-reglene tre ganger på fem døgn. Det koster ham 40.000 kroner..

P4 - 03 Mar 20 kl. 17:06

280 ansatte i karantene ved Oslo Universitetssykehus

Totalt 280 ansatte ved Oslo universitetessykehus er nå satt i i karantene for å hindre korona-smitte. Det bekrefter sykehuset på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag. 130 av de ansatte i karantene jobber ved øyeavdelingen..

Dagbladet - 28 Feb 20 kl. 12:32

23 personer fra tettsted satt i corona-karantene

Et reisefølge på 42 personer kom hjem til Lurøy i Nordland fra Nord-Italia tidligere i uka. Nå er 23 av dem satt i karantene..

Klartale - 17 Mar 20 kl. 12:37

Over 2.750 ansatte ved sykehus i karantene

De fem største sykehusene i landet har 2.752 ansatte i karantene. Det er på grunn av fare for korona-smitte..

NRK - 30 Mar 20 kl. 14:56

Netanyahu i korona-karantene

Israels statsminister Benjamin Netanyahu er satt i karantene etter at en nær medarbeider har testet positivt for koronaviruset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 4 minutter siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 30 minutter siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 15 minutter siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 30 minutter siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..

NRK - 45 minutter siden

Vil stenge norske kjøpesentre

Tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen ved Oslo universitetssykehus sier det er inkonsekvent at kjøpesentre får holde åpent. – Det er en invitasjon til å ta på ting uten at man har tenkt over konsekvensene, sier hun til Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Skotsk helsetopp dro på hytta

Sjef for helsetjenesten i Skottland, Catherine Calderwood, besøkte fritidsboligen sin både denne og forrige helg, i strid med offentlige anbefalinger. I dag ba hun om unnskyldning, og er bedt av førsteminister Nicola Sturgeon om å fortsette i rollen..

NRK - 1 time siden

Sp vil fjerne koronaloven

Senterpartiet vil ikke forlenge de ekstra fullmaktene regjeringen har fått under koronakrisen, men heller flytte lovgivende makt tilbake til Stortinget. Det sier parlamentarisk leder Marit Arnstad til Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Utskriving av pasient går viralt

Da 61 år gamle Hylton Murray-Philipson ble skrevet ut av sykehuset i Leicester i England, sto staben og applauderte ham ut. Han lå innlagt i to uker med covid-19, og tilbrakte én uke med pustehjelp. Opptaket er delt og likt på flere sosiale medier..

NRK - 1 time siden

- Eksistensiell trussel mot Afrika

Fredsprisvinner Abiy Ahmed, statsminister i Etiopia, ber om milliarder i støtte til Afrika for å unngå økonomisk kollaps i mange land. Dersom ikke korona-viruset kan kontrolleres, mister mange alt de har å leve av, advarer FN ifølge the Independent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt