NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:45

NRK - 23 May 20 kl. 12:37

Ti færre på sykehus med smitte

35 personer er innlagt på norske sykehus med påvist koronasmitte. Det er ti færre enn fredag..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti færre, sykehusmed , smitte
NRK - 01 Feb 20 kl. 10:24

Corona-smitte på Kanariøyene

En tysk turist på den spanske øya La Gomera er innlagt og isolert på sykehus med corona-smitte, skriver El Pais. Dermed har Spania fått det første tilfelle av lungeykdommen..

NRK - 19 May 20 kl. 02:06

Avvikler korona-intensivavdeling

Haraldsplass Diakonale sykehus i Bergen avvikler intensivavdelingen for koronasyke. 37 personer har vært innlagt med påvist smitte. Nå er det få med smitte og ingen på intensiven, sier adm.

NRK - 16 Mar 20 kl. 14:42

52 innlagt med korona-smitte

52 pasienter er innlagt på sykehus i Norge med korona-smitte. De fleste er innlagt i Helse Sør-Øst, der 41 pasienter er innlagt på forskjellige sykehus. Ti av disse er på intensivavdeling og ni av disse igjen på respirator..

NRK - 22 Apr 20 kl. 12:30

Koronavirus på Tokyo-institusjon

Åtte babyer og småunger som bor på et barnesenter i Tokyo, har testet positivt for koronavirus etter at en ansatt hadde pådratt seg smitte. De åtte som har fått påvist smitte, er innlagt på sykehus, men ingen av dem har høy feber..

Klartale - 01 Apr 20 kl. 13:25

325 med korona ligger på sykehus

Noen få flere er lagt inn på sykehus med korona-smitte. 325 får behandling for korona på sykehus. 40 personer i Norge er døde av viruset..

P4 - 14 Apr 20 kl. 06:17

Frykter økning i sykehjemssmitte

- Eldre på sykehjem med koronasmitte bør få behandling på sykehus for å hindre smitten i å spre seg. Det mener Gunhild Alvik Nyborg, lege og forsker ved Oslo universitetssykehus. Nyborg sier til VG at sykehjemmene kan bli den største driveren av smitte, blant annet fordi de ikke er bygget for å håndtere denne typen smitte.

P4 - 03 Apr 20 kl. 08:23

Sykepleiere frykter smitte

Sykepleiere er redde for å smitte pasienter og for å ta med smitte hjem. Det viser en fersk undersøkelse fagbladet Sykepleien har gjennomført. Hele ni av ti hjemmesykepleierer er redde for smitte på jobben skriver Dagsavisen.

P4 - 08 May 20 kl. 12:37

Stadig færre på sykehus

Antall innlagte koronapasienter i Norge fortsetter å falle. I dag er 61 personer med påvist smitte lagt inn på sykehus, det er to færre enn i går, viser dagns tall fra Helsedirektoratet. 16 får respiratorbehandling, mot 18 i går..

NRK - 17 Mar 20 kl. 16:16

67 pasienter innlagt med smitte

Tall NRK har hentet inn viser at det tirsdag morgen var innlagt 67 pasienter på norske sykehus med bekreftet korona-smitte. Av disse var minst 15 pasienter i intensivbehandling. Samtidig er 6200 sykehusansatte i Norge satt i karantene..

Klartale - 03 Apr 20 kl. 13:00

Færre på sykehus med korona

Tre flere er døde av korona-virus i Norge. Men det blir færre pasienter med smitte på norske sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt