NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:38

NRK - 14 Aug 19 kl. 16:34

Ti drept i Somalia

Minst ti personer ble drept da opprørsgruppa al-Shabaab angrep en militærbase utenfor Mogadishu onsdag, ifølge det somaliske militæret. Opprørerne angrep militærbasen fra ulike retninger etter at bilbomber hadde gått av, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
shabaab, Mogadishu, NTB, Somalia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti drepti , Somalia
NRK - 15 Jun 19 kl. 15:48

Åtte drept i Somalia

Åtte personer er drept i en eksplosjon i Somalia, etter at en bilbombe gikk av ved en kontrollstasjon nær parlamentet i hovedstaden Mogadishu. 16 mennesker ble skadd, ifølge AFP..

NRK - 08 Jul 19 kl. 16:53

Fem drept i skuddveksling i Somalia

Fem personer, inkludert tre sivile, er drept i en skuttveksling i Somalia, melder AFP. Militanter fra terrororganisasjonen al-Shabaab skal ha avfyrt skudd i Mogadishu. Angriperne skal ha vært iført somaliske militæruniformer da de startet å skyte..

NRK - 22 May 19 kl. 11:58

Flere drept i bombeangrep i Somalia

Minst tolv mennesker er drept i et bilbombeangrep mot en militærpost i Mogadishu i Somalia, opplyser politiet. Angrepet skal ha blitt uført av en selvmordsbomber. Flere bygninger i nærheten ble ødelagt.

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 21:29

Mange drept i al-Shabaab-angrep i Somalia

Minst ti personer er drept i et al-Shabaab-angrep mot et hotell i Kismayu i Somalia. En bilbombe gikk av, etterfulgt av skuddveksling..

P4 - 12 Jul 19 kl. 21:29

Minst 12 drept i Somalia

Minst 12 personer skal være drept i angrepet mot et hotell i byen Kismayo i Somalia i dag. En selvmordsbomber sprengte seg selv før terrorister begynte å skyte inne på hotellet, der lokale ledere og politikere skal ha oppholdt seg. Terrorgruppen Al-Shabaab har tatt på seg ansvaret..

NRK - 17 May 19 kl. 15:18

Minst 15 drep i kamper i Somalia

Minst 15 personer er drept i et sammenstøt mellom al-Shabaab-opprørere og soldater i Somalia, ifølge myndighetene. Sammenstøtet skjedde i Gedo-regionen nær grensen til Kenya. Det skal være minst ti opprøre og fem soldater som ble drept, melder DPA..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 19:17

Minst tolv drept i al-Shabaab-angrep i Somalia

Minst tolv personer er drept i et al-Shabaab-angrep mot et hotell i Kismayu i Somalia. En bilbombe gikk av, etterfulgt av skuddveksling..

P4 - 12 Jul 19 kl. 19:10

- Terrorangrep i Somalia

Det skal nå i kveld pågå et angrep mot et hotell i byen Kismayo, helt sør i Somalia. En bilbome gikk av, før flere skal ha stormet hotellet og begynte å skyte, melder nyhetsbyrået Reuters. Angrepet skjer ved et hotell der flere politikere og lokale ledere holder et møte.

VG - 14 Jul 19 kl. 02:47

26 drept i hotellangrep i Somalia: – Gjorde det hun elsket høyest

Hun hadde viet livet til å fortelle positive historier fra hjemlandet Somalia. Da al-Shabaab stormet et hotell fredag, ble Hodan Nalayeh (43) selv del av en av de tragiske..

VG - 14 Jul 19 kl. 02:47

16 drept i hotellangrep i Somalia: – Gjorde det hun elsket høyest

Hun hadde viet livet til å fortelle positive historier fra hjemlandet Somalia. Da al-Shabaab stormet et hotell fredag, ble Hodan Nalayeh (43) selv del av en av de tragiske..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 1 time siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt