NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 13:01

NRK - 14 Aug 19 kl. 16:34

Ti drept i Somalia

Minst ti personer ble drept da opprørsgruppa al-Shabaab angrep en militærbase utenfor Mogadishu onsdag, ifølge det somaliske militæret. Opprørerne angrep militærbasen fra ulike retninger etter at bilbomber hadde gått av, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
shabaab, Mogadishu, NTB, Somalia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti drepti , Somalia
NRK - 15 Jun 19 kl. 15:48

Åtte drept i Somalia

Åtte personer er drept i en eksplosjon i Somalia, etter at en bilbombe gikk av ved en kontrollstasjon nær parlamentet i hovedstaden Mogadishu. 16 mennesker ble skadd, ifølge AFP..

NRK - 08 Jul 19 kl. 16:53

Fem drept i skuddveksling i Somalia

Fem personer, inkludert tre sivile, er drept i en skuttveksling i Somalia, melder AFP. Militanter fra terrororganisasjonen al-Shabaab skal ha avfyrt skudd i Mogadishu. Angriperne skal ha vært iført somaliske militæruniformer da de startet å skyte..

NRK - 30 Sep 19 kl. 18:39

Ti drept etter angrep i Somalia

Det amerikanske militæret sier ti av dem som angrep USAs base i Baledogle i Somalia mandag ble drept. Det var terrorgruppa al-Shabaab som sto bak en bilbombe, med påfølgende angrep. Ingen på den amerikanske basen ble drept, ifølge militæret..

NRK - 22 May 19 kl. 11:58

Flere drept i bombeangrep i Somalia

Minst tolv mennesker er drept i et bilbombeangrep mot en militærpost i Mogadishu i Somalia, opplyser politiet. Angrepet skal ha blitt uført av en selvmordsbomber. Flere bygninger i nærheten ble ødelagt.

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 21:29

Mange drept i al-Shabaab-angrep i Somalia

Minst ti personer er drept i et al-Shabaab-angrep mot et hotell i Kismayu i Somalia. En bilbombe gikk av, etterfulgt av skuddveksling..

P4 - 12 Jul 19 kl. 21:29

Minst 12 drept i Somalia

Minst 12 personer skal være drept i angrepet mot et hotell i byen Kismayo i Somalia i dag. En selvmordsbomber sprengte seg selv før terrorister begynte å skyte inne på hotellet, der lokale ledere og politikere skal ha oppholdt seg. Terrorgruppen Al-Shabaab har tatt på seg ansvaret..

NRK - 17 May 19 kl. 15:18

Minst 15 drep i kamper i Somalia

Minst 15 personer er drept i et sammenstøt mellom al-Shabaab-opprørere og soldater i Somalia, ifølge myndighetene. Sammenstøtet skjedde i Gedo-regionen nær grensen til Kenya. Det skal være minst ti opprøre og fem soldater som ble drept, melder DPA..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 19:17

Minst tolv drept i al-Shabaab-angrep i Somalia

Minst tolv personer er drept i et al-Shabaab-angrep mot et hotell i Kismayu i Somalia. En bilbombe gikk av, etterfulgt av skuddveksling..

Aftenposten - 5 timer siden

Fem ble drept i hotellangrep i Somalia

Fem personer ble drept i et angrep på et hotell i Somalias hovedstad Mogadishu tirsdag, opplyser politiet onsdag..

NRK - 7 timer siden

Ti drept på hotell i Somalia

Fem personer ble drept da jihadister angrep et hotell i Somalias hovedstad Mogadishu onsdag, melder nyhetsbyrået AFP, som siterer lokalt politi. Fem jihadister ble også drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Etterlyser meir ambisiøse klimamål

FNs generalsekretær Antonio Guterres ber store utsleppsland vere meir ambisiøse i samtalane under klimatoppmøtet i Madrid. – Dei forureinar mest må forstå at dei spelar ei viktig rolle, seier Guterres i eit intervju med Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta i Kristiansand avhøyrt

Avhøyra av mannen som er sikta for eit drap i Vågsbygd i Kristiansand held fram onsdag. Ein mann blei funnen død i eit husvære, og skal bli obdusert. Den drapssikta mannen nektar straffskuld..

NRK - 30 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 30 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 45 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 45 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 1 time siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt