NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:33

NRK - 23 May 20 kl. 17:26

Ti dagers landesorg i Spania

Spanske myndigheter erklærer ti dagers landesorg for pandemiens ofre. Over 28.600 personer har mistet livet i landet, som er blant de hardest rammede i verden. Det er den lengste landesorgen i Spanias historie, sa statsministeren lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Spanias, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti dagers, landesorgi , Spania
VG - 26 May 20 kl. 14:00

Spania innleder ti dagers landesorg

Ofrene for coronaviruset i Spania skal hedres med en ti dagers landesorg – den lengste i landets historie..

P4 - 23 May 20 kl. 17:32

Spania erklærer ti dagers landesorg

Spania erklærer nå ti dagers landesorg for de som er døde som følge av koronaviruset. Over 28.600 personer har mistet livet i pandemien i landet, som er et av de hardets rammede landenen i verden.

NRK - 26 May 20 kl. 14:11

Spania erklærer landesorg

Spania erklærer ti dagers sørgeperiode fra onsdag av, for å minnes ofrene av koronapandemien. Nær 30.000 mennesker er bekreftet døde i landet, som er ett av de verst rammede av pandemien..

NRK - 03 Mar 20 kl. 17:22

Poeten Ernesto Cardenal er død

Den nicaraguanske poeten og tidligere kulturministeren Ernesto Cardenal er død, 95 år gammel. Tre dagers landesorg er utlyst i Nicaragua..

NRK - 29 Mar 20 kl. 11:58

Over 800 døde på én dag i Spania

Spania registrerte søndag 838 døde av koronaviruset i løpet av de siste 24 timene. Dødstallet søndag er det høyeste på ett døgn siden koronakrisen brøt ut i Spania. Spania har godt over 70.

NRK - 27 Mar 20 kl. 11:49

769 døde på 24 timar i Spania

769 personar har døydd som følge av koronaviruset i Spania på 24 timar, melder AFP. Dermed har til 4858 døydd av viruset i Spania. Spania passerte onsdag Kina i tal på døde..

P4 - 04 May 20 kl. 11:25

Lavere dødstall i Spania

Det er meldt inn 164 nye koronadødsfall i Spania det siste døgnet. Det er det samme tallet som i går, og det laveste registrerte antall dødsfall på ett døgn i Spania siden 18. mars.

P4 - 10 Apr 20 kl. 12:52

605 nye dødsfall i Spania

Antallet nye koronadødsfall i Spania går ned for andre dag på rad. Det er registrert 605 døde det siste døgnet i Spania, i går var tallet 683, opplyser spanske myndigheter. Over 15.

NRK - 16 May 20 kl. 12:09

104 nye døde i Spania

I Spania er det lørdag registrert 104 nye koronadødsfall. Til sammen har 27.563 personer dødd av viruset i Spania, Antall smittetilfeller har økt med 515 det siste døgnet til 230.

P4 - 05 Apr 20 kl. 12:33

674 nye døde i Spania

I Spania har 674 koronasmittede personer mistet livet det siste døgnet. Nå er det totale antall døde i landet oppe i 12.418.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt