P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 08:53

P4 - 08 mai 19 kl. 08:17

Tiåring stanset på E18

En ti år gammel gutt - bak rattet - på E18.
Det var det Oslo-politiet fant da de rykket ut etter meldinger om en vinglete sjåfør ved Høvik i Bærum nå i morgentimene.
Politiet melder at de har kontroll på både kjøretøyet og den unge bilføreren. Flere omstendigheter er ikke kjent foreløpig..
Les mer på P4


Les mer om:
E18, Oslo, Høvik, Bærum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiåring, stanset, E18
P4 - 19 juni 20 kl. 19:40

Ny E18 vedtatt

Stortinget har nå vedtatt utbygging av ny E18 vest for Oslo. Høyres Hårek Elvenes sier til NTB at dette er et historisk vedtak, og at tiår med kø, kork og kaos på E18 nå endelig skal bort. Strekningen Lysaker – Ramstadsletta gir en enorm bompengeregning til bilistene.

NRK - 29 des. 18 kl. 17:03

E18 er stengt etter steinras

Det har vært et steinras på E18 i Songe ved Tvedestrand. E18 er nå stengt. Steinen som traff bilen på E18 i ettermiddag, skal ha vært rundt ti kilo, skriver Agderposten.

P4 - 19 des. 19 kl. 20:25

Regjeringen bevilger penger til E18 vest for Oslo

Regjeringen bevilger nå penger til ny E18 vest for Oslo. I forbindelse med statsråd i morgen legger regjeringen frem en bompengeproposisjon for E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta. Det betyr ifølge samferdselsminister Jon Georg Dale at Statens Vegvesen kan starte gravearbeidet om ett år, skriver Aftenposten.

P4 - 07 jan. 20 kl. 07:39

Viken kan stanse ny E18

Fylkesleder Tonje Brenna fra Arbeiderpartiet i Viken ber samferdselsminister Jon Georg Dale sette seg ved forhandlingsbordet om utbyggingen av E18. I plattformen til det rødgrønne flertallet i Viken står det at de ikke vil være økonomisk garantist for utbyggingen av E18, slik prosjektet ser ut i dag. Dale sendte inn regjeringens bompengeproposisjon som garanterer finansiering av prosjektet før jul.

P4 - 15 mai 19 kl. 07:10

E18-stopp vil koste titalls millioner

Regjeringen må betale et rådgivningsselskap 40 millioner kroner for at de stanset arbeidet med nye E18 gjennom Bærum i fjor. Veiprosjektet ble satt til side fordi regjeringen hadde brukt for mye penger til å holde en lang rekke samferdelsprosjekter i live, skriver Aftenposten. Samferdelsminister Jon Georg Dale opplyste i går at nye E18 får 340 millioner kroner til å starte opp igjen arbeidet..

P4 - 20 juli 19 kl. 18:21

Tanker ble stanset som respons

Tankskipet som ble stanset i Hormuzstredet i går var en respons på at et iransk skip ble stanset ved Gibraltar nylig. Det sier en talsmann for Irans vokterråd. Det mektige rådet uttaler seg sjelden om saker som angår den iranske stat.

P4 - 09 mai 19 kl. 07:37

- Vil bli vanskeligere for barn å kjøre bil

Det vil bli vanskeligere for barn og unge under 18 år å få starte en bil i fremtiden. Det sier seniorrådgiver i Trygg Trafikk, Bård Morten Johansen. I går ble en ti år gammel gutt stanset etter å ha kjørt nesten to mil alene på E18 fra Oslo mot Bærum i morgenrushet.

P4 - 03 des. 19 kl. 14:47

Det varmeste tiåret noen gang

Tiåret som nå snart er over vil etter all sannsynlighet gå over i historien som det varmeste noen sinne. Det fastslår Verdens Meteorologiske Organisasjon, i en rapport som ble lagt fram på FNs klimamøte i Madrid i dag. Siden 1980 har hvert eneste tiår vært varmere enn det foregående.

Aftenposten - 09 feb. 20 kl. 10:54

Utbyggere tror ny E18 kommer, har bladd opp 190 millioner kroner for villaer på ett år

Et tiår før de kan begynne å bygge leiligheter der, er snart et helt nabolag i Bærum kjøpt opp. Ordføreren mener området har et stort utviklingspotensial uten E18..

NRK - 09 mars 19 kl. 09:49

Tre trafikkulykker på E18

E18 ble lørdag morgen stengt inn mot Oslo etter tre trafikkulykker på kort tid ved Asker. Det var ikke alvorlige personskader i noen av ulykkene. Ett felt av E18 ble åpnet igjen etter kort tid..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 1 time siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 2 timer siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 1 time siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..

P4 - 2 timer siden

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..

P4 - 2 timer siden

Utsatt overvåking av dyr

Den varslede overvåkingen av landets slakterier er satt på vent. For å sikre dyrevelferden skulle det innføres kamera og overvåking, det var grepet fra landbruksminister Olaug Bollestad, etter at det i fjor kom rystende avsløringer om tilstanden innen norsk svineindustri. Men dette er ikke på plass, skriver Nationen.

P4 - 22 timer siden

Ytterligere en person smittet ved Stavanger Universitetssykehus

Ytterligere en ansatt ved Stavanger universitetssykehus har fått påvist koronaviruset. En ansatt ved Kvinne- og barneklinikken har testet positivt. Til sammen er nå sju ansatte satt i karantene.

P4 - 3 timer siden

Antallet som smittes igjen øker

Antall personer som har blitt koronasmittet to ganger øker. Så langt er det bekreftet at minst 20 personer på verdensbasis har blitt smittet igjen - og noen av dem ble sykere den andre gangen. I gjennomsnitt har det gått 71 dager mellom første og andre påviste infeksjon.

P4 - 2 timer siden

Færre så presidentdebatten

Det er kalt den verste presidentdebatten noensinne - så kanskje var det greit at debatten fikk langt færre seere enn den første debatten mellom Donald Trump og Hillary Clinton i 2016. Munnhuggeriet mellom Trump og Joe Biden natt til i går var det 73,1 millioner som fikk med seg direkte, mot 84 millioner for Trump vs Clinton..

P4 - 2 timer siden

Tre av fire hotellrom står tomme hver natt

Flere steder i landet står tre av fire hotellrom tomme hver natt. Selskapet Benchmarking Alliance opplyser til DN at september normalt er en av årets beste måneder på grunn av kurs- og konferansetrafikk. Nå ser det derimot bekmørkt ut - og det er ingen bedring i sikte, for nå er det ingen sommer rett rundt hjørnet, smittesituasjonen utvikler seg i negativ retning og restriksjoenne strammes inn, ifølge selskapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt