P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 17:33

P4 - 08 May 19 kl. 08:17

Tiåring stanset på E18

En ti år gammel gutt - bak rattet - på E18.
Det var det Oslo-politiet fant da de rykket ut etter meldinger om en vinglete sjåfør ved Høvik i Bærum nå i morgentimene.
Politiet melder at de har kontroll på både kjøretøyet og den unge bilføreren. Flere omstendigheter er ikke kjent foreløpig..
Les mer på P4


Les mer om:
E18, Oslo, Høvik, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiåring, stanset, E18
NRK - 01 Jun 19 kl. 22:43

Stanset åtte migrantbåter til UK

Den britiske grensestyrken har stanset 74 personer i åtte båter som forsøkte å krysse Den engelske kanal. To båter er stanset av franske myndigheter..

P4 - 05 Jul 19 kl. 11:31

Leverer Abbasi-begjæring

Advokaten til familien Abbasi vil i dag levere inn en begjæring om å gjøre om vedtaket om å sende familien til Afghanistan. I juni ble utsendelsen stanset fordi moren var bevisstløs, og Afghanistan ikke ville ta imot de tre barna hennes. Advokaten mener familien, som har vært i Norge siden 2012, har beskyttelsesbehov, og at den generelle sikkerhetssituasjonen i Afghanistan er dårlig nok til å få stanset utsendelsen, melder NTB..

P4 - 24 Aug 19 kl. 09:11

14-åring kjørte 26 km

En 14 år gammel gutt stakk av med familiens bil og kjørte 26 kilometer fra Lillehammer til Østre Gausdal før han ble stanset i går kveld. Det var vitner som fikk stanset ham, tatt fra ham nøklene og så varslet politiet, melder Gudbrandsdølen Dagningen. Han var ikke involvert i noen ulykke.

P4 - 09 May 19 kl. 07:37

- Vil bli vanskeligere for barn å kjøre bil

Det vil bli vanskeligere for barn og unge under 18 år å få starte en bil i fremtiden. Det sier seniorrådgiver i Trygg Trafikk, Bård Morten Johansen. I går ble en ti år gammel gutt stanset etter å ha kjørt nesten to mil alene på E18 fra Oslo mot Bærum i morgenrushet.

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 07:37

Beruset 14-åring stanset i stjålet bil på Stord

En beruset 14 år gammel gutt ble stanset av politiet i en stjålet bil på Stord i Hordaland..

P4 - 20 Jul 19 kl. 18:21

Tanker ble stanset som respons

Tankskipet som ble stanset i Hormuzstredet i går var en respons på at et iransk skip ble stanset ved Gibraltar nylig. Det sier en talsmann for Irans vokterråd. Det mektige rådet uttaler seg sjelden om saker som angår den iranske stat.

P4 - 03 Nov 19 kl. 07:55

14-åring stanset i stjålet bil

En beruset 14 år gammel gutt ble stanset av politiet i en stjålet bil på Stord i Hordaland nå i morgentimene. Politiet opplyser til NTB at det foreløpig er uklart hvordan gutten stjal bilen, men tilføyer at bileier er varslet. Barnevernsvakten og foreldre er nå varslet og gutten er sendt til legevakten for blodprøve.

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:36

Kjørte i beruset tilstand 

En mann i 30 årene anmeldes for kjøring i beruset tilstand og kjøring uten gyldig førerkort i Bø sentrum i Telemark. Mannen ble stanset etter tips og nødvendige prøver blir tatt..

Dagbladet - 03 Nov 19 kl. 07:26

14-åring stanset i stjålet bil

Skal ha framstått beruset..

NRK - 02 Apr 19 kl. 13:22

Ambulanseflygere stanser opplæring

All opplæring av flygere i luftambulanseselskapet Babcock er stanset, og det kan bety flygermangel når selskapet 1. juli overtar ansvaret for å fly norske pasienter. Flygerne mener opplæringen ikke holder.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 45 minutter siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 45 minutter siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 1 time siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 1 time siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..

P4 - 1 time siden

Ber om to ukers varetekt etter dødsfall

Politiet ber om to ukers varetekt for de to mennene i 20-årene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sent tirsdag kveld. Det melder NRK. Mennene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

P4 - 2 timer siden

Savnet etter ras

To personer er savnet etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor stor raset er.

P4 - 2 timer siden

Mann fengslet for vold

Politiet ønsker å varetektsfengsle en mann i 40-årene etter en voldsepisode i Fana i Bergen natt til i går. En mann i 50-årene ble funnet skadet utendørs og er innlagt på intensivavdelingen med hodeskader. Den siktede mannens forsvarer ba om at han skulle løslates, melder Bergens Tidende..

P4 - 2 timer siden

– Brannsikkerheten i norske kirker er for dårlig

Brannsikkerheten i norske kirker er fortsatt for dårlig. Det sier direktør i avdeling for kirkebygg og eiendomsforvaltning i KA, Randi Moskvil Letmolie. I natt brant det i Dombås kirke og ødeleggelsene er store.

P4 - 3 timer siden

Advarer mot fakturasvindel

Arbeidstilsynet advarer mot fakturasvindel. Fakturaen kommer angivelig fra HMS Kontroll, og det henvises til nettsiden til Arbeidstilsynet på fakturaen. Arbeidstilsynet opplyser til NTB at fakturaen ikke kommer fra dem, og tilsynet har anmeldt firmaet for svindelforsøk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt