NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 20:23

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:38

Thunberg på vei mot New York

Miljøaktivisten Greta Thunberg har startet seilturen over Atlanterhavet mot klimatoppmøtet i New York 23. september, melder AP. Thunberg er om bord på konkurranseseilbåten Malizia II. Seilasen skal ta omtrent to uker..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Greta Thunberg, Atlanterhavet, New York, AP, Malizia II

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thunberg, veimot , New, York
P4 - 28 Aug 19 kl. 22:31

Thunberg har ankommet New York

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg har nå ankommet New York etter å ha krysset Atlanteren med en seilbåt i to uker. Målet med reisen har vært å reise fra Europa uten å slippe ut klimagasser for å delta på klimamøte i New York 23. september under FN-toppuka.

NRK - 28 Aug 19 kl. 13:23

Thunberg ankommer New York

Båten med den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg om bord har ankommet New York, melder Dagens Nyheter. De siste 14 dagene har hun seilt over Atlanteren fra Plymouth for å delta på klimatoppmøte i forbindelse med FNs hovedforsamling..

P4 - 29 Jul 19 kl. 11:36

Thunberg seiler til klimatoppmøtet

Den 16 år gamle klimaaktivisten Greta Thunberg skal seile til FNs klimatoppmøte i New York i september. Det skriver hun på Twitter. Thunberg har tidligere vært klar på at å fly dit har vært uaktuelt.

NRK - 21 Sep 19 kl. 22:44

Thunberg talte i FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg talte under FNs klimatoppmøte for unge i New York lørdag. – Vi unge er ustoppelige, sa Thunberg fra talerstolen, og henviste til alle som hadde deltatt i klimaprotester over store deler av verden fredag..

NRK - 28 Aug 19 kl. 22:25

Thunberg framme i New York

Klimaaktivisten Gerta Thunberg (16) er framme i New York etter å ha krysset Atlanteren i seilbåt. Nå skal jeg hvile og så skal jeg slutte meg til de unge som streiker utenfor FN, sa hun på en pressekonferanse..

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 19:05

Greta Thunberg på vei til New York med seilbåt

Den 16 år gamle svenske miljøaktivisten Greta Thunberg reiste onsdag fra den britiske byen Plymouth på vei til New York i seilbåt..

Klartale - 29 Aug 19 kl. 11:01

Thunberg er framme i New York

– Lytt til forskningen om klima, oppfordrer Greta Thunberg. Hun er framme i USA etter å ha seilt over Atlanterhavet..

Hegnar.no - 29 Aug 19 kl. 05:30

Thunberg til Trump: - Lytt til forskningen!

- Lytt til klimaforskningen, oppfordrer Gerta Thunberg (16) i New York etter å ha krysset Atlanteren i seilbåt..

NRK - 20 Sep 19 kl. 20:43

Greta Thunberg: – En seier

Den svenske klima-aktivisten Greta Thunberg var på plass sammen med tusenvis av andre som demonstrerte for bedre klima i New York i dag. – Dette er en stor seier. Jeg kunne aldri ha forutsett at dette kunne skje, sa Thunberg til nyhetsbyrået AP..

P4 - 31 May 19 kl. 20:45

Thunberg utsetter skolegang

Miljøaktivisten Greta Thunberg tar et friår i stedet for å starte på videregående skole til høsten. 16-åringen vil prioritere sitt klimaengasjement, og har allerede blitt invitert til FNs klimamøte i New York i september, og et klimamøte i Chile. Thunberg startet en protestbølge i fjor, som har spredt seg til flere land, deriblant Norge, der skoleungdommer har droppet skolen for å demonstrere mot manglende politisk innsats mot klimaendringene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

33-åring tiltalt for drapsforsøk

En 33 år gammel mann må i januar møte i Kristiansand tingrett tiltalt for drapsforsøk på en mann i 50-årene i mars i år. Nødetatene fikk melding om en boligbrann i Topdalsveien i Kristiansand. I leiligheten fant de en alvorlig skadd mann i 50-årene..

NRK - 30 minutter siden

Veien stengt over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 30 minutter siden

Ahmed hedres med bankett

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali, hedres med bankett og en femretters meny på Grand Hotel tirsdag kveld. Lam svøpt i jordskokk og trøffel er blant de kulinariske høydepunktene som venter gjestene under fredsprisbanketten..

NRK - 30 minutter siden

Kolonnekjøring over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 45 minutter siden

Meldinger om skyting fra vindu

En politimann skal være såret etter å ha blitt truffet av en person som antas å skyte fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. FBI har ankommet stedet for å bistå lokalt politi, opplyser brannvesenet i byen i delstaten New Jersey..

NRK - 45 minutter siden

Stor snøskredfare

Varsom.no melder at det er stor snøskredfare fleire stadar i Sør-Noreg. Blant anna i Indre Sogn, Voss, Hardanger og deler av Agder og Telemark..

NRK - 1 time siden

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

NRK - 1 time siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 1 time siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 1 time siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt