NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:18

NRK - 03 des. 19 kl. 07:39

Thunberg nærmar seg land

Klimaaktivist Greta Thunberg nærmar seg Lisboa, der ho vidare skal til Madrid for å delta på FNs klimakonferanse COP25. Det melder ho sjølv på Twitter. Ho har reist på katamaran frå USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Greta Thunberg, Lisboa, Madrid, FNs, COP25, Twitter, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thunberg, nærmar, seg, land
Klartale - 03 des. 19 kl. 14:43

Greta Thunberg har nådd land

Klima-aktivist Greta Thunberg har krysset Atlanterhavet med seilbåt. Nå er hun framme i Portugal..

NRK - 29 okt. 19 kl. 21:47

Thunberg langer ut mot Norge

Greta Thunberg langer ut mot både Norge og Sverige for dårlig klimapolitikk. Kritikken kommer i en oppdatering på Instagram, etter at det ble kjent at Nordisk råd tildeler Thunberg miljøprisen for 2019. Thunberg sier nei takk til prisen..

NRK - 11 feb. 20 kl. 00:46

BBC skal lage Thunberg-dokumentar

BBC planlegger en dokumentarserie om den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg (17). Kringkasteren vil følge Thunberg mens hun møter forskere, politikere og næringslivsledere og oppfordrer dem til å gjøre mer for å bekjempe klimaendringene..

NRK - 02 jan. 20 kl. 18:10

Thunberg ut mot norsk oljeutbygging

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg langer ut mot utbyggingen av det norske oljefeltet Johan Sverdrup. – Selv om vi er i starten av en klima- og miljømessig krisesituasjon, åpner Norge Vest-Europas største oljefelt, skriver Thunberg..

P4 - 06 des. 19 kl. 20:31

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

NRK - 14 aug. 19 kl. 17:38

Thunberg på vei mot New York

Miljøaktivisten Greta Thunberg har startet seilturen over Atlanterhavet mot klimatoppmøtet i New York 23. september, melder AP. Thunberg er om bord på konkurranseseilbåten Malizia II.

P4 - 29 okt. 19 kl. 22:17

Thunberg langer ut mot Sverige og Norge

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg langer ut mot Norge og Sveriges miljøpolitikk i et krast innlegg på Instagram i kveld. 16-åringen viser til en rapport der det går frem at Sverige forbruker som om vi bor på fire planeter, mens i Norge letes det rekordmye etter olje og gass. Et stort paradoks for to land som har signert Parisavtalen, sier Thunberg.

NRK - 21 sep. 19 kl. 22:44

Thunberg talte i FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg talte under FNs klimatoppmøte for unge i New York lørdag. – Vi unge er ustoppelige, sa Thunberg fra talerstolen, og henviste til alle som hadde deltatt i klimaprotester over store deler av verden fredag..

NRK - 02 nov. 19 kl. 11:15

Greta Thunberg ber om hjelp

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg ber om hjelp til å komme seg til klimatoppmøtet i Madrid. Thunberg skriver at hun har reist «halve jorda rundt, feil vei». Chile skulle holde møtet, men avlyste på grunn av protester mot regjeringen..

P4 - 03 nov. 19 kl. 14:40

Tilbyr Thunberg flybillett

Norwegian tilbyr nå klimaaktivist Greta Thunberg en flybillett til FNs årlige klimakonferanse i Madrid. Thunberg har selv gått ut og bedt om å få en klimavennlig reise til klimatoppmøtet, Nå skriver flyselskapet på Twitter at de er mer enn glade for å hjelpe henne å komme seg til Spania..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 30 minutter siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 30 minutter siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 45 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 2 timer siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt