VG > Utenriks

Wednesday, 11 December, 14:31

VG - 03 Dec 19 kl. 17:09

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er framme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Turen skal deretter til Spania for å delta på FNs klimakonferanse..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Greta Thunberg, Portugal, Atlanteren, Spania, FNs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thunberg, Ikke, undervurder, krafteni , sinte, barn
Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 16:21

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er fremme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Hun skal videre til Spania for å delta på FNs klimakonferanse..

P4 - 06 Dec 19 kl. 20:31

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

NRK - 29 Oct 19 kl. 21:47

Thunberg langer ut mot Norge

Greta Thunberg langer ut mot både Norge og Sverige for dårlig klimapolitikk. Kritikken kommer i en oppdatering på Instagram, etter at det ble kjent at Nordisk råd tildeler Thunberg miljøprisen for 2019. Thunberg sier nei takk til prisen..

P4 - 13 Sep 19 kl. 21:47

Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus i dag. Demonstrasjonen er den første av en rekke demonstrasjoner som skal finne sted i løpet av de neste to ukene. Thunberg holdt selv en appell under demonstrasjonen til de rundt 1500 fremmøtte.

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:38

Thunberg på vei mot New York

Miljøaktivisten Greta Thunberg har startet seilturen over Atlanterhavet mot klimatoppmøtet i New York 23. september, melder AP. Thunberg er om bord på konkurranseseilbåten Malizia II.

P4 - 29 Oct 19 kl. 20:34

Thunberg vant Nordisk råds miljøpris

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg er tildelt Nordisk råds miljøpris for 2019 i Sverige. 16-åringen hedres for å ha mobilisert millioner av mennesker over hele verden til å kreve handling for klimaet. Men overraskende nok vil ikke 16-åringen ta imot prisen.

P4 - 03 Nov 19 kl. 14:40

Tilbyr Thunberg flybillett

Norwegian tilbyr nå klimaaktivist Greta Thunberg en flybillett til FNs årlige klimakonferanse i Madrid. Thunberg har selv gått ut og bedt om å få en klimavennlig reise til klimatoppmøtet, Nå skriver flyselskapet på Twitter at de er mer enn glade for å hjelpe henne å komme seg til Spania..

NRK - 21 Sep 19 kl. 22:44

Thunberg talte i FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg talte under FNs klimatoppmøte for unge i New York lørdag. – Vi unge er ustoppelige, sa Thunberg fra talerstolen, og henviste til alle som hadde deltatt i klimaprotester over store deler av verden fredag..

NRK - 02 Nov 19 kl. 11:15

Greta Thunberg ber om hjelp

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg ber om hjelp til å komme seg til klimatoppmøtet i Madrid. Thunberg skriver at hun har reist «halve jorda rundt, feil vei». Chile skulle holde møtet, men avlyste på grunn av protester mot regjeringen..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 20:26

- Vi trenger ikke klimapanikk

FN kritiserer norsk oljeleting og Greta Thunberg spør verden hvordan vi våger. Men Norges olje- og energiminister mener han har gode svar til både FN og Greta Thunberg..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Ingrids storebror på plass i Japan: – Tror hun har hatt ekstrem uflaks

TOKYO (VG) Tirsdag ble Ingrid Martinussen (32) løslatt etter å ha sittet varetektsfengselet i 20 dager. Nå ser storebror Bjarne frem til å klemme lillesøsteren sin igjen..

VG - 4 timer siden

Greta Thunberg gjentok klimabudskap til FNs klimakonferanse: – Hvordan kan dere reagere på tallene uten å få panikk?

MADRID (VG) Klimaaktivist Greta Thunberg (16) droppet de personlige anekdotene da hun talte til FNs klimakonferanse i Madrid. – Det er ikke tid til å utelate vitenskapen, sa hun..

VG - 18 timer siden

Skyting i New Jersey - politimann skutt og drept

En person er død og tre såret etter en skyteepisode i Jersey City utenfor New York..

VG - 18 timer siden

Derfor kan USA innfri klimaløftene - uten president Trumps hjelp

– Jeg er her fordi president Trump ikke er det, sier den ferske presidentkandidaten Michael Bloomberg på klimakonferansen i Madrid..

VG - 18 timer siden

Rekordmange briter vil stemme taktisk: Kan avgjøre valget

LONDON (VG) Hver tredje britiske velger kommer til å stemme taktisk i det britiske valget, viser en kartlegging. Kirstin McLenaghan kommer til å stemme på et annet parti enn sitt førstevalg..

VG - 20 timer siden

Studie: Grønlands-isen smelter sju ganger raskere enn før

Issmeltingen på Grønland er nå sju ganger raskere enn på 1990-tallet, ifølge 96 internasjonale forskere tilknyttet 50 universiteter og forskningsinstitusjoner..

VG - 23 timer siden

Demokratene klare med riksrett-tiltalen mot Trump

Demokratene og deres leder Nancy Pelosi har konkludert med at Donald Trump har motarbeidet Kongressen og misbrukt sitt embete..

VG - 23 timer siden

Demokratene skal legge fram anklager mot Trump

Demokratene er klare for å offentliggjøre flere anklagepunkter mot president Donald Trump i riksrettsprosessen i USA..

VG - Igår: 14:17

Dokumenter om Afghanistan-krigen: USA skal ha løyet til befolkningen

Løgn, korrupsjon og misbruk av enorme pengesummer avdekkes i flere interne intervjuer med offentlige tjenestemenn om amerikanernes rolle i krigen i Afghanistan..

VG - Igår: 12:08

Finlands nye statsminister (34): – Kommer fra en fattig familie

Hun vokste opp under enkle kår sammen med sin alenemor og var ikke spesielt flink på skolen. Når Sanna Marin (34) i dag overtar som statsminister i Finland, blir hun verdens yngste regjeringssjef..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt