VG > Utenriks

Tirsdag, 07 Juli, 04:04

VG - 03 des. 19 kl. 17:09

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er framme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Turen skal deretter til Spania for å delta på FNs klimakonferanse..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Greta Thunberg, Portugal, Atlanteren, Spania, FNs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thunberg, Ikke, undervurder, krafteni , sinte, barn
Aftenposten - 03 des. 19 kl. 16:21

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er fremme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Hun skal videre til Spania for å delta på FNs klimakonferanse..

P4 - 06 des. 19 kl. 20:31

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

NRK - 24 mars 20 kl. 18:25

Greta Thunberg tror hun har korona

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg er i karantene etter en reise til Tyskland, skriver SVT. – Jeg har symptomer på koronaviruset, skriver Thunberg på instagram. Hun skriver videre at hun ikke er i risikogruppa og at hun ikke skal testes..

NRK - 29 okt. 19 kl. 21:47

Thunberg langer ut mot Norge

Greta Thunberg langer ut mot både Norge og Sverige for dårlig klimapolitikk. Kritikken kommer i en oppdatering på Instagram, etter at det ble kjent at Nordisk råd tildeler Thunberg miljøprisen for 2019. Thunberg sier nei takk til prisen..

NRK - 11 feb. 20 kl. 00:46

BBC skal lage Thunberg-dokumentar

BBC planlegger en dokumentarserie om den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg (17). Kringkasteren vil følge Thunberg mens hun møter forskere, politikere og næringslivsledere og oppfordrer dem til å gjøre mer for å bekjempe klimaendringene..

P4 - 17 jan. 20 kl. 17:35

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 13 sep. 19 kl. 21:47

Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus i dag. Demonstrasjonen er den første av en rekke demonstrasjoner som skal finne sted i løpet av de neste to ukene. Thunberg holdt selv en appell under demonstrasjonen til de rundt 1500 fremmøtte.

P4 - 03 feb. 20 kl. 12:10

Thunberg nominert til fredspris

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg er nok en gang nominert til Nobels fredspris. Det er to politikere fra Vänsterpartiet i Sverige som har nominert 17-åringen, og begrynner det med at hun har jobbet hardt for å få politikerne til å få øynene opp for klimakrisen. Thunberg, som også ble nominert i fjor, har sagt at oppmerksomheten bør rettes mot andre klimaaktivister, og ikke bare henne..

NRK - 02 jan. 20 kl. 18:10

Thunberg ut mot norsk oljeutbygging

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg langer ut mot utbyggingen av det norske oljefeltet Johan Sverdrup. – Selv om vi er i starten av en klima- og miljømessig krisesituasjon, åpner Norge Vest-Europas største oljefelt, skriver Thunberg..

NRK - 14 aug. 19 kl. 17:38

Thunberg på vei mot New York

Miljøaktivisten Greta Thunberg har startet seilturen over Atlanterhavet mot klimatoppmøtet i New York 23. september, melder AP. Thunberg er om bord på konkurranseseilbåten Malizia II.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

«Ocean Viking» har lagt til kai i Italia - migrantene forlater skipet

Elleve dager etter at de første migrantene ble reddet om bord i «Ocean Viking», har skipet lagt til kai ved Sicilia. Ved midnatt mandag fikk de begynne å forlate skipet..

VG - 7 timer siden

Krise i Strömstad: – Tar smellen for Sveriges corona-strategi

SVINESUND (VG) Etter at regjeringen innførte karantene for nordmenn som har vært i Sverige, har bedriftene ved grensen mistet nærmest all inntekt..

VG - 11 timer siden

To nordmenn fengslet i Tyskland

Ifølge advokat Patrick Lundevall-Unger ble nordmennene tatt med 70 kilo narkotika forrige uke..

VG - 11 timer siden

Fox News fjernet Donald Trump fra Epstein-bilde

Nyhetskanalen valgte å beholde kona Melania Trump. Nå spres bildet på sosiale medier..

VG - 14 timer siden

Ny virusbølge i India: 100 bryllupsgjester testet positivt – nygift mann døde

Brudgommen følte seg dårlig med oppkast og hodesmerter. Noen dager etter var den nygifte inderen død av corona-viruset. 100 av bryllupsgjestene testet positivt.

VG - 23 timer siden

Ber om fortgang i forskning på corona og luftforurensning

Britiske forskere mener det er grunn til å tro at økt luftforurensning som følge av gjenåpning kan føre til økt smitte og mer alvorlige smittetilfeller..

VG - 23 timer siden

Chicago: Tre barn under ti år skutt og drept på to uker

30. mai opplevde Chicago sitt verste drapsdøgn noensinne. Nå rystes byen på ny: Siden 20.

VG - Igår: 00:12

Norske Alexander (16) døde etter dramatisk politijakt i Sverige

Alexander og kompisen kjørte moped da de skal ha blitt jaget av politiet inn i et boligfelt. Det endte katastrofalt..

VG - Igår: 20:29

Torsken er truet: – Vil ikke kunne formere seg

Torsk, ørret og rødlaks kan få store problemer med å formere seg dersom man ikke klarer å stanse klimaendringene, viser en ny studie..

VG - I førrgår: 22:41

Broren ble skutt av politiet: – Han fortjente ikke å bli drept

SAN FRANCISCO (VG) Sean Monterrosa (22) ble skutt av politiet en uke etter drapet på George Floyd. Nå kjemper familien for endring..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt