Aftenposten > Utenriks

Monday, 27 January, 19:28

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 16:21

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er fremme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Hun skal videre til Spania for å delta på FNs klimakonferanse..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Greta Thunberg, Portugal, Atlanteren, Spania, FNs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thunberg, Ikke, undervurder, krafteni , sinte, barn
VG - 03 Dec 19 kl. 17:09

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er framme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Turen skal deretter til Spania for å delta på FNs klimakonferanse..

P4 - 06 Dec 19 kl. 20:31

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

NRK - 29 Oct 19 kl. 21:47

Thunberg langer ut mot Norge

Greta Thunberg langer ut mot både Norge og Sverige for dårlig klimapolitikk. Kritikken kommer i en oppdatering på Instagram, etter at det ble kjent at Nordisk råd tildeler Thunberg miljøprisen for 2019. Thunberg sier nei takk til prisen..

P4 - 17 Jan 20 kl. 17:35

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 13 Sep 19 kl. 21:47

Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus i dag. Demonstrasjonen er den første av en rekke demonstrasjoner som skal finne sted i løpet av de neste to ukene. Thunberg holdt selv en appell under demonstrasjonen til de rundt 1500 fremmøtte.

NRK - 02 Jan 20 kl. 18:10

Thunberg ut mot norsk oljeutbygging

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg langer ut mot utbyggingen av det norske oljefeltet Johan Sverdrup. – Selv om vi er i starten av en klima- og miljømessig krisesituasjon, åpner Norge Vest-Europas største oljefelt, skriver Thunberg..

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:38

Thunberg på vei mot New York

Miljøaktivisten Greta Thunberg har startet seilturen over Atlanterhavet mot klimatoppmøtet i New York 23. september, melder AP. Thunberg er om bord på konkurranseseilbåten Malizia II.

P4 - 29 Oct 19 kl. 20:34

Thunberg vant Nordisk råds miljøpris

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg er tildelt Nordisk råds miljøpris for 2019 i Sverige. 16-åringen hedres for å ha mobilisert millioner av mennesker over hele verden til å kreve handling for klimaet. Men overraskende nok vil ikke 16-åringen ta imot prisen.

NRK - 02 Nov 19 kl. 11:15

Greta Thunberg ber om hjelp

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg ber om hjelp til å komme seg til klimatoppmøtet i Madrid. Thunberg skriver at hun har reist «halve jorda rundt, feil vei». Chile skulle holde møtet, men avlyste på grunn av protester mot regjeringen..

NRK - 21 Sep 19 kl. 22:44

Thunberg talte i FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg talte under FNs klimatoppmøte for unge i New York lørdag. – Vi unge er ustoppelige, sa Thunberg fra talerstolen, og henviste til alle som hadde deltatt i klimaprotester over store deler av verden fredag..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Dagens quiz: Tirsdag 28. januar

Hvilken yrkesgruppe har fått mye av æren for potetens gjennombrudd i norsk matproduksjon på 1700-tallet?.

Aftenposten - 30 minutter siden

Start-profilen har ett år igjen av kontrakten: Har ikke hørt noe fra klubben

– Jeg ville kanskje trodd at en av de beste spillerne i fjor ville hatt et forslag på bordet allerede, sier Damion Lowe. Han vurderer nå mulighetene sine..

Aftenposten - 1 time siden

FBI ønsker å avhøre prins Andrew

FBI skal ha gitt beskjed om at de ønsker å avhøre den britiske prins Andrew om overgrepsdømte Jeffrey Epstein, men prinsen har ifølge The New York Times ikke svart på henvendelsen..

Aftenposten - 1 time siden

Det elleville kappløpet om tennistronen

OM TENNIS: De blir eldre for hver turnering, men ser stadig bedre ut. Idrettsverden har aldri opplevd maken til kappløp om tronen..

Aftenposten - 1 time siden

The New York Times: FBI ønsker å avhøre prins Andrew

FBI skal ha gitt beskjed om at de ønsker å avhøre den britiske prins Andrew om overgrepsdømte Jeffrey Epstein, men prinsen har ifølge The New York Times ikke svart på henvendelsen..

Aftenposten - 1 time siden

Klæbo og Iversen til legesjekk etter nedturen: – Vi tar det seriøst

Både Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo måtte bryte lørdagens skiathlon under prøve-VM i Oberstdorf..

Aftenposten - 1 time siden

Så rødt da Kristiansand gikk på ny smell

Allerede to minutter ut i kampen ble Eirik Köpp sendt direkte i dusjen da Kristiansand Topphåndball (KRS) tapte 22–27 for Charlottenlund..

Aftenposten - 1 time siden

Bleken ER jo faktisk best

De beste maleriene i dobbeltutstillingen «Vi elendige/Andre malerier» tvangsforer deg med dødsangst eller livsglede, alt ettersom hva du trenger..

Aftenposten - 1 time siden

SV vil teste om Frp virkelig er fri fra regjeringen

Gardermoen (Aftenposten): SV fremmer rundt 70 forslag om klima, abort og pensjon for å teste om Frp har frigjort seg fra regjeringen. – Vi tar Frp på alvor og vil teste om de virkelig angrer, sier SV-leder Audun Lysbakken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt