E24 > Økonomi

Onsdag, 15 Juli, 21:10

E24 - 19 nov. 19 kl. 20:03

Thon Gruppen er en av vinnerne på Black Friday, men liker det ikke: – Det ødelegger julehandelen

Kjøpesentrene er blant de store vinnerne på Black Friday, i motsetning til de mindre uavhengige butikkene. Samtidig mener sjefen for Olav Thons kjøpesenterimperium at ting var bedre før..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Black Friday, Olav Thons, Gruppen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thon, Gruppener en av , vinnerne, Black, Friday, men liker det ikke Det ødelegger julehandelen
NRK - 12 mai 20 kl. 01:09

Thon vil åpne for svenskehandel

Kjøpesentereier Olav Thon vil åpne grensen mellom Sverige og Norge så fort som mulig slik at nordmenn kan handle i Sverige uten å gå i karantene. Thon-gruppen eier mange store kjøpesentre rett over svenskegrensa, og omsetningen har stupt..

NRK - 01 sep. 19 kl. 17:29

Problemer med knærne

Olav Thon trodde han skulle jobbe til han blir 100, men vurderer å slutte skriver E 24. På grunn av problemer med knærne åpner 96-åringen for at dette kan bli det siste året. Olav Thon Gruppen kontrollerer og forvalter kjøpesentre og hoteller..

Aftenposten - 17 mars 20 kl. 14:30

Thon utsetter husleie for butikker og serveringssteder etter koronakrise

Koronakrisen har skapt betalingsproblemer for mange butikker, serveringssteder og andre virksomheter. Nå utsetter Olav Thon-gruppen innbetaling av husleie til 1. juni..

E24 - 06 des. 19 kl. 08:23

40 millioner kortkjøp under Black Week

For hele Black Week gikk omsetningen opp, viser både tallene fra Virke og fra betalingsselskapet Nets. Men kjøpesenterstatistikken viser fall på Black Friday..

P4 - 02 des. 19 kl. 10:13

Black Friday satte kortbrukrekord

Aldri før har nordmenn dratt kortene like mange ganger på en dag som under årets Black Friday. I løpet av dagen ble det gjennomført nesten hele 9,3 millioner kortkjøp, en økning på 3,5 prosent fra Black Friday i fjor, viser ferske tall fra Nets og Vipps. Vi dro kort for til sammen 3,8 milliarder kroner..

E24 - 01 feb. 20 kl. 08:11

Butikker får refs for villedende Black Friday-markedsføring

10 næringsdrivende kan ha brutt markedsføringsloven under fjorårets Black Friday. Jollyroom økte prisen på en pulk dagen før den var en «Black Friday-vare»..

P4 - 06 des. 19 kl. 08:49

Salgsnedgang på Black Friday

Omsetningen falt med én prosent på Black Friday i år sammenlignet med i fjor. Det viser nye tall fra Virke. Likevel økte omsetning i Black Week med hele 6,6 prosent.

P4 - 29 nov. 19 kl. 06:13

Annenhver handler på Black Friday

I forkant av Black Friday har vi blitt grundig advart om at ikke alle tilbud er så gode som de famstilles - men halvparten av oss er ute og shopper likevel i dag. I en undersøkelse GroupM har gjort, sier 56 prosent at de skal handle. Det er 10 prosent flere enn i fjor.

P4 - 03 des. 19 kl. 08:40

1 milliard på kreditt på Black Friday

Én av tre handler på Black Friday var på kreditt. Det viser tall fra EVRY. Nordmenn handlet for 3,5 milliarder kroner forrige fredag, samme dag økte gjelden i gjeldsregisteret med 1 milliard, skriver Finasavisen.

P4 - 28 nov. 19 kl. 07:37

Advarer mot svindlere på Black Friday

– Svindlerne utnytter folks iver etter å gjøre gode kjøp på Black Friday..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

I dag åpner grensene igjen. Men europeerne har ingen hast med å bestille norgesferie.

Mens mange nordmenn kastet seg rundt for å bestille sydentur i helgen, merker den norske turistnæringen foreløpig bare en svak pågang fra Europa..

E24 - 2 timer siden

Saksøkte DNB etter å ha tapt mot hemmelig bud – gikk på nytt nederlag i retten

Marius Borthen (34) fikk bekreftet at hans bud var det høyeste. Fire minutter senere var leiligheten likevel solgt til en annen. Nå har han også tapt erstatningssøksmålet..

E24 - 4 timer siden

Vil digitalisere offentlig sektor – med stjerneinvestorer på laget

Investorene bak Link Mobility og Crayon er i gang med et nytt selskap: Norske Sikri vil ta del av det voksende markedet for å fornye og digitalisere offentlig sektor..

E24 - 12 timer siden

Markant oppgang på Oslo Børsen

Positive vaksinenyheter fra USA gir et løft til verdens aksjemarkeder. Samtidig steg Mowi kraftig etter resultatoppdatering. Storebrand falt tungt etter tallslipp..

E24 - 5 timer siden

Maribel-konkurs: Disse norske hotellene rammes

Syv norske hoteller er rammet av Maribel-konkursen. Men hotellgjestene har per i dag ingen grunn til å frykte, mener bostyreren..

E24 - 6 timer siden

Norwegian med ny permitteringsrunde

Norwegian har sendt ut nytt permitteringsvarsel til mange ansatte, kun to uker etter at 600 ble hentet tilbake fra permisjon, skriver Børsen..

E24 - 12 timer siden

Oppgangen tiltar på Oslo Børs

Positive vaksinenyheter fra USA gir et løft til verdens aksjemarkeder. Samtidig stiger Mowi kraftig etter resultatoppdatering. Storebrand faller tungt etter tallslipp..

E24 - 7 timer siden

Norwegian anklager Boeing for svindel og kontraktsbrudd

Flyselskapet kommer med skarpe anklager mot Boeing i søksmålet etter kanselleringen av en ordre på 97 fly..

E24 - 8 timer siden

Kronikk: Sparer seg til klimafant

Det er som oftest varer med lavest totalpris som også er mest klimavennlige. Kvalitet lønner seg. Det er konklusjonen i en rapport som den danske Miljøstyrelsen nettopp publiserte..

E24 - 9 timer siden

Apple vinner mot EU-kommisjonen: Slipper skatteregning på 139 mrd.

EUs konkurransekommissær Margrethe Vestager går på et smertelig nederlag mot Apple og Irland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt