E24 > Økonomi

Tuesday, 28 January, 08:10

E24 - 26 Jun 19 kl. 20:49

Thomas deltok i Nabobils crowdfunding – fikk 40 prosent avkastning

I fjor hentet Nabobil.no fire millioner kroner fra brukerne sine. Etter salget til amerikanske Getaround får flere av dem fin avkastning på investeringen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nabobil, Getaround, Nabobils

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thomas, deltoki , Nabobils, crowdfunding, fikk40 , prosent, avkastning
E24 - 25 Sep 19 kl. 09:29

Crowdfunding-selskapene utestenges fra gjeldsregisteret

Barne- og familiedepartementet mener crowdfunding-selskaper ikke skal ha rett til å være påkoblet gjeldsregisteret. Det reagerer selskapene sterkt på, og får støtte av både forbrukertilsynet og sjefen for Gjeldsregisteret selv..

E24 - 28 Sep 19 kl. 18:54

Ber egen regjering snu om utestenging av crowdfunding-selskaper

Stortingsrepresentant Vetle Wang Soleim mener regjeringen lager hull i gjeldsregisteret ved å utestenge crowdfunding-selskapene. Abelia mener avgjørelsen kan være kroken på døren for den ferske bransjen..

NRK - 21 Jan 20 kl. 13:46

Vågekvalkvoten på staden kvil

Norske kvalfangarar kan i år fange 1.278 vågekval. Kvoten var den same både i 2019 og 2018.

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 11:43

Den tyske delen av Thomas Cook har begjært seg konkurs

Det tyske reiseselskapet Thomas Cook GmbH har begjært seg konkurs etter at dets britiske morselskap Thomas Cook gikk konkurs tidligere i uka..

VG - 13 Jul 19 kl. 17:24

Sammenlagtfavoritt Thomas gikk i asfalten: - Dramatisk

SAINT-ETIENNE/OSLO (VG) Fjorårsvinner Geraint Thomas (33) falt, men klarte å kjøre seg inn på etappen til Saint Etienne, hvor Thomas De Gendt (32) vant etter å ha gått i brudd..

NRK - 28 Sep 19 kl. 08:35

Thomas Cook-kunder blir hentet hjem

16 700 britiske Thomas Cook-kunder skal hentes hjem i dag på 76 ulike flyvninger, ifølge det britiske Luftfartstilsynet (CAA), det melder Reuters. Ifølge CAA er over halvparten av strandede reisende hentet hjem etter mandagens Thomas Cook-konkurs.

P4 - 23 Sep 19 kl. 05:14

Thomas Cook bekrefter konkurs

Verdens eldste reiseoperatør, britiske Thomas Cook, bekrefter nå at de er konkurs. Det rammer mange tusen reisende - også flere tusen nordmenn som er på reise med Ving, som er heleid av Thomas Cook. Litt over klokken 3 i natt opplyste selskapet på sine nettsider at forhandlingene med den britiske staten hadde brutt sammen..

P4 - 22 Sep 19 kl. 17:07

Konkurs kan ramme reisende

Vinggruppen vil ikke spekulere i hva som skjer framover i forbindelse med at de inngår i den konkurstruede Thomas Cook-gruppen. Thomas Cook bekreftet i helgen at de trenger nesten 2,4 milliarder kroner om de skal unngå å bli satt under administrasjon. Grunnen til problemene er blant annet uroligheter for brexit, høyere drivstoffpriser og konkurranse fra salg av reiser på internett.

NRK - 16 Mar 19 kl. 18:59

Tusenvis deltok i klimamarsjer

Titusenvis av demonstranter protesterte i Paris og andre franske byer lørdag mot det de mener er franske myndigheters tafatte holdning til klimaendringer. Ifølge franske medier deltok 45.000 demonstranter i protestmarsjen..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 20:53

Kritisk for Thomas Cook. Beroliger norske kunder

Thomas Cook, som blant annet eier reiseselskapet Ving, er på randen av konkurs..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Zero: Syv klimatiltak regjeringen kan gjøre nå

Regjeringen har låst seg til den gamle avtalen med Frp – men de har rom til å gjennomføre ny klimapolitikk, ifølge miljøstiftelsen Zero..

E24 - 1 time siden

Vindturbiner kutter TV-signalet til bygdefolket

Folk i Berle i Bremanger får ikke sett på fjernsyn. Årsaken er vindturbinene i den nye vindparken på Hennøyfjellet i Nordfjord..

E24 - 1 time siden

MacKenzie Bezos har solgt Amazon-aksjer for 3,7 mrd.

MacKenzie Bezos, Amazon-sjef Jeff Bezos’ ekskone, har solgt aksjer i selskapet for 400 millioner dollar, tilsvarende 3,7 milliarder kroner..

E24 - 2 timer siden

Lundin kvitter seg med «oljenavnet»: Slik skal selskapet bli grønt

Oljeselskapet Lundin er allerede helt i tet når det kommer til lave utslipp, men nå lover selskapet å nå null innen ti år. Hva klimaløftet skal koste er ikke kjent, men det blir flere investeringer i fornybar kraft..

E24 - 1 time siden

Tar utbytte på 100 millioner i frykt for økt formuesskatt

Mediegründer og investor Trygve Hegnar tar ut 100 millioner fra eierselskapet Periscopus. Pengene utbetales til ham selv og barna og skal gå til formuesskatt..

E24 - 2 timer siden

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

En ny undersøkelse fra Tekna viser at medlemmene deres kommer raskt i jobb etter endt utdanning. 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene..

E24 - 2 timer siden

Jarlsberg-kutt rammer Felleskjøpet

Over 20 arbeidsplasser i Felleskjøpet står i fare fordi Tine har besluttet å flytte osteproduksjonen for utenlandsmarkedet til Irland og bruke europeisk melk..

E24 - 2 timer siden

USA fraråder amerikanere å reise til Kina

USAs helsemyndighet utvider sitt reiseråd og fraråder amerikanere å reise til Kina i sin helhet..

E24 - 2 timer siden

Frp frigjør seg fra bompengeavtalen

Fremskrittspartiet vil ikke overholde bompengeavtalen, som partiet selv var med på å forhandle fram og som hindret en mulig regjeringskrise i august..

E24 - 2 timer siden

Stor streikevilje blant bussjåfører - varsler hard kamp for lønnsøkning

Forrige hovedoppgjør i 2018 ga norske bussjåfører en reallønnsnedgang. Nå er forventningene og streikeviljen stor før vårens lønnsoppgjør..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt