E24 > Økonomi

Saturday, 24 August, 19:53

E24 - 26 Jun 19 kl. 20:49

Thomas deltok i Nabobils crowdfunding – fikk 40 prosent avkastning

I fjor hentet Nabobil.no fire millioner kroner fra brukerne sine. Etter salget til amerikanske Getaround får flere av dem fin avkastning på investeringen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nabobil, Getaround, Nabobils

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thomas, deltoki , Nabobils, crowdfunding, fikk40 , prosent, avkastning
VG - 13 Jul 19 kl. 17:24

Sammenlagtfavoritt Thomas gikk i asfalten: - Dramatisk

SAINT-ETIENNE/OSLO (VG) Fjorårsvinner Geraint Thomas (33) falt, men klarte å kjøre seg inn på etappen til Saint Etienne, hvor Thomas De Gendt (32) vant etter å ha gått i brudd..

NRK - 16 Mar 19 kl. 18:59

Tusenvis deltok i klimamarsjer

Titusenvis av demonstranter protesterte i Paris og andre franske byer lørdag mot det de mener er franske myndigheters tafatte holdning til klimaendringer. Ifølge franske medier deltok 45.000 demonstranter i protestmarsjen..

P4 - 22 Jun 19 kl. 16:52

Rekordstor Pride-parade

Det ble satt rekord i dagens Pride parade i Oslo. Over 50 000 mennesker deltok i selve paraden, mens 275 000 så på, opplyser arrangøren i en pressemelding. I fjor deltok 45 000 mens 250 000 var tilskuere..

NRK - 04 Mar 19 kl. 14:53

Påvist herpesvirus hos hester

Det er påvist herpesvirus hos to hester fra samme rideklubb. Den ene hesten deltok på Norwegian Horse Festival på Lillestrøm i februar, og ble tatt inn til behandling. Mattilsynet fraråder reiseaktivitet for alle hester som deltok på festivalen..

P4 - 09 Aug 19 kl. 16:32

Norge deltok på hemmelig møte

Norge deltok på hemmelige møter om en millitær koalisjon for å beskytte Persiabukta sammen med USA og Storbritannia i juli. Det bekrefter Forsvarsdepartementet til VG. Men Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen opplyser at det er for tidlig å si om Norge skal delta.

P4 - 08 May 19 kl. 15:25

Molde-spillere deltok på russefest

Tre fotballspillere fra Molde fotballklubb deltok natt til tirsdag på en russefest i byen. Ifølge TV2 er samtlige sentrale spillere i førstelagstroppen, og alle tre skal ha vært beruset. Molde-trener Erling Moe bekrefter hendelsen, og sier de er svært misfornøyd med spillernes oppførsel.

E24 - 27 Apr 19 kl. 13:57

Nordmenn vil putte milliarder i crowdfunding- selskapene mener regjeringen stopper pengestrømmen

Regjeringen ønsker å gjøre det lettere å drive med folkefinansiering, men lar fremdeles et av de store hindrene stå fast i sin nye finansmarkedsmelding. .

P4 - 04 Aug 19 kl. 19:24

Rekordmange jentelag på Norway cup

Det var rekordmange jentelag som deltok på Norway cup i år. Totalt 35 prosent av lagene som deltok var jenter, opplyser generalsekretær Pål Trælvik til NRK. Han sier de har jobbet over lang tid for at flere jenter skal spille fotball, og vil legge til rette for at flere jenter vil bruke idretten..

P4 - 13 Aug 19 kl. 22:27

Høyreekstreme håpet mange skulle bli drept

Flere av de som deltok på diskusjonsforumene til høyreekstremister skrev at de håpet mange ville bli drept under angrepet mot moskeen i Bærum lørdag. Og de skrev rett ut at det var en skuffelse da det ikke skjedde. Flere av de som deltok utgir seg for å være norske.

VG - 12 Jul 19 kl. 08:05

Thomas slo tilbake: – Et tydelig varsel til konkurrentene

CHAMPAGNEY (VG) Ekspertene påsto at Geraint Thomas (33) viste svakhet tidlig i Tour de France. I går slo fjorårsvinneren voldsomt tilbake..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

ESA skal godkjenne Equinors milliardstøtte: – Reglene er ekstremt fleksible

Oljegigantene bak feltene Gullfaks og Snorre kan få 2,3 milliarder i statsstøtte til flytende havvind, hvis overvåkningsorganet ESA sier ja. – Statsstøttereglene er ekstremt fleksible, sier tidligere ESA-topp..

E24 - 2 timer siden

«Oslos minste enebolig» solgt for 3,1 millioner kroner

Den frittstående boligen ligger midt i hovedstaden, men er på størrelse med en hybel..

E24 - 3 timer siden

Bomprosjektene kunne spart flere hundre millioner i året

Mens staten låner penger til godt under to prosent rente, så var renten i snitt 2,74 prosent i fjor for bompengefinansierte veiutbygginger..

E24 - 5 timer siden

Øystein Olsen om Powells tale i Jackson Hole: – Uforståelig at noen lar seg provosere

– Det er veldig uheldig at det skapes den typen helt unødig uro, sier sentralbanksjef Øystein Olsen etter en ny salve fra USAs president mot sentralbanksjef Jerome Powell..

E24 - 6 timer siden

Tusk: EU vil svare dersom USA innfører høy toll på fransk vin

EU kommer til å svare dersom president Donald Trump gjør alvor av trusselen om å innføre høy toll på fransk vin, sier EU-president Donald Tusk..

E24 - 7 timer siden

Fylkesrådsleder reagerer på uttalelser fra jernbanedirektøren om Nord-Norgebanen

Jernbanedirektør Kirsti Slotsvik sier kostnaden ved utbygging av Nord-Norgebanen vil gi lite nytte for pengene. Det liker ikke fylkesrådslederen i Nordland..

E24 - 7 timer siden

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen bekrefter handelsavtale mellom Norge og Brasil

Nærings- og handelsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) bekrefter opplysningene om at Norge og de andre EFTA-landene er enige med Brasil om en handelsavtale..

E24 - 7 timer siden

Stokke-arving selger villaeiendom i Oslo for over 60 millioner

– Dette er ikke for alle, men for dem som vil ha noe sjeldent flott og som har råd, sier eiendomsmegleren. .

E24 - 7 timer siden

Voldsomme protester: – Hongkong er en joker med store ringvirkninger

Protestene i Hongkong biter allerede på Fastlands-Kinas økonomi, mener Kina-kjenner. Går Beijing inn militært kan det bli riktig ille. .

E24 - 8 timer siden

Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass

Politiet i Hongkong bruker køller og tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor en politistasjon i byen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt