NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:13

NRK - 22 Sep 19 kl. 01:49

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.000 i Storbritannia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thomas Cook, Storbritannia, Cook

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thomas, Cook, randenav , konkurs
Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 20:57

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon..

E24 - 21 Sep 19 kl. 17:26

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon..

NRK - 22 Sep 19 kl. 23:52

Får ingen løfter av regjeringen

Den britiske regjeringen signaliserer at det ikke er gitt at den kommer til å redde reiseselskapet Thomas Cook, som er på randen av konkurs. Dersom Thomas Cook går konkurs, kan tusener av ansatte miste jobben..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 20:53

Kritisk for Thomas Cook. Beroliger norske kunder

Thomas Cook, som blant annet eier reiseselskapet Ving, er på randen av konkurs..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 23:47

Skrantende Thomas Cook får ingen løfter av britenes regjering

Den britiske regjeringen signaliserer at det ikke er gitt at den kommer til å redde reiseselskapet Thomas Cook, som er på randen av konkurs..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 11:43

Den tyske delen av Thomas Cook har begjært seg konkurs

Det tyske reiseselskapet Thomas Cook GmbH har begjært seg konkurs etter at dets britiske morselskap Thomas Cook gikk konkurs tidligere i uka..

NRK - 23 Sep 19 kl. 03:13

Thomas Cook er konkurs

Reiseselskapet Thomas Cook slår seg konkurs. Det skjer etter at forhandlingene om en løsning på gjeldsproblemene brøt sammen i natt, melder BBC..

P4 - 23 Sep 19 kl. 05:14

Thomas Cook bekrefter konkurs

Verdens eldste reiseoperatør, britiske Thomas Cook, bekrefter nå at de er konkurs. Det rammer mange tusen reisende - også flere tusen nordmenn som er på reise med Ving, som er heleid av Thomas Cook. Litt over klokken 3 i natt opplyste selskapet på sine nettsider at forhandlingene med den britiske staten hadde brutt sammen..

NRK - 25 Sep 19 kl. 11:12

Begjærer seg konkurs i Tyskland

Det tyske reiseselskapet Thomas Cook GmbH har begjært seg konkurs etter at dets britiske morselskap Thomas Cook gikk konkurs tidligere i uka. Om lag 140.000 mennesker er for tiden på reise med det tyske underselskapet eller selskapets merkevarer..

P4 - 25 Sep 19 kl. 11:51

Tyske Thomas Cook begjærer seg konkurs

Den tyske underselskapet til reisegiganten Thomas Cook har også begjært seg konkurs i dag. Det skjer etter at det britiske morselskapet gikk konkurs tidligere denne uken. Rundt 140 000 mennesker er for tiden på reise med det tyske underselskapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 15 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 30 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 30 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 3 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 3 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt