NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 19:45

NRK - 22 Sep 19 kl. 01:49

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.000 i Storbritannia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thomas Cook, Storbritannia, Cook

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thomas, Cook, randenav , konkurs
Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 20:57

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon..

E24 - 21 Sep 19 kl. 17:26

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon..

NRK - 22 Sep 19 kl. 23:52

Får ingen løfter av regjeringen

Den britiske regjeringen signaliserer at det ikke er gitt at den kommer til å redde reiseselskapet Thomas Cook, som er på randen av konkurs. Dersom Thomas Cook går konkurs, kan tusener av ansatte miste jobben..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 20:53

Kritisk for Thomas Cook. Beroliger norske kunder

Thomas Cook, som blant annet eier reiseselskapet Ving, er på randen av konkurs..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 23:47

Skrantende Thomas Cook får ingen løfter av britenes regjering

Den britiske regjeringen signaliserer at det ikke er gitt at den kommer til å redde reiseselskapet Thomas Cook, som er på randen av konkurs..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 11:43

Den tyske delen av Thomas Cook har begjært seg konkurs

Det tyske reiseselskapet Thomas Cook GmbH har begjært seg konkurs etter at dets britiske morselskap Thomas Cook gikk konkurs tidligere i uka..

NRK - 23 Sep 19 kl. 03:13

Thomas Cook er konkurs

Reiseselskapet Thomas Cook slår seg konkurs. Det skjer etter at forhandlingene om en løsning på gjeldsproblemene brøt sammen i natt, melder BBC..

P4 - 23 Sep 19 kl. 05:14

Thomas Cook bekrefter konkurs

Verdens eldste reiseoperatør, britiske Thomas Cook, bekrefter nå at de er konkurs. Det rammer mange tusen reisende - også flere tusen nordmenn som er på reise med Ving, som er heleid av Thomas Cook. Litt over klokken 3 i natt opplyste selskapet på sine nettsider at forhandlingene med den britiske staten hadde brutt sammen..

NRK - 25 Sep 19 kl. 11:12

Begjærer seg konkurs i Tyskland

Det tyske reiseselskapet Thomas Cook GmbH har begjært seg konkurs etter at dets britiske morselskap Thomas Cook gikk konkurs tidligere i uka. Om lag 140.000 mennesker er for tiden på reise med det tyske underselskapet eller selskapets merkevarer..

P4 - 25 Sep 19 kl. 11:51

Tyske Thomas Cook begjærer seg konkurs

Den tyske underselskapet til reisegiganten Thomas Cook har også begjært seg konkurs i dag. Det skjer etter at det britiske morselskapet gikk konkurs tidligere denne uken. Rundt 140 000 mennesker er for tiden på reise med det tyske underselskapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 10 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 30 minutter siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 45 minutter siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 45 minutter siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..

NRK - 1 time siden

E39 delvis åpnet ved rassted

Europavei 39 gjennom Votedalen i Gloppen er åpnet i ett felt. Veien har vært stengt i over ett døgn etter et snøskred..

NRK - 1 time siden

Snøskredfare i Trollheimen

NVE har sendt ut varsel om betydelig snøskredfare i Trollheimen. Ustabile fokksnøflak kan ligge på glatt skare i leområder. I disse områdene er det lett å løse ut skred.

NRK - 2 timer siden

Trafikkuhell stanset togtrafikken

Politi har fjernet en bil som sto på jernbanelinjen etter et trafikkuhell ved Skjeberg i Østfold. Togtrafikken ble stanset, og fylkesvei 118 stengt. Sjåføren er tatt hånd om av ambulansepersonell..

NRK - 1 time siden

Vannkrise på Vega i Nordland

Alle husstander på Vega er uten vann etter en stor lekkasje i ettermiddag. Første melding om vannmangel kom etter klokka 14, og kommunen jobber fortsatt med å finne lekkasjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt