VG > Utenriks

Thursday, 20 June, 19:01

VG - 23 May 19 kl. 21:58

Theresa Mays tidligere rådgiver: – Vil bli husket som en som prøvde

LONDON (VG) Theresa Mays dager i Downing Street går mot slutten. Hennes eks-rådgiver Will Tanner beskriver henne som en utmerket leder som begikk en skjebnesvanger tabbe. Det var starten på slutten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
London, Mays, Downing Street, Will Tanner

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Theresa, Mays, tidligere, rådgiver, Vilbli , husketsom en , som prøvde
P4 - 22 May 19 kl. 18:42

Spekulasjoner om Mays framtid

Det spekuleres nå i britiske medier om statsminister Theresa May vil gå av allerede i kveld. Det pågår nå møter med regjeringsmedlemmer i Storbritannia om Theresa Mays fremtid. En journalist i Sky News viser til en sentral parlamentariker som skal ha fortalt ham at May kommer til å gå av.

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 17:22

Mays avtale mangler fortsatt støtte

Statsminister Theresa Mays brexitavtale har fortsatt ikke tilstrekkelig støtte i Underhuset til at hun vil legge den fram for en tredje avstemning..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 18:19

Spekulasjoner om Mays fremtid

Statsminister Theresa Mays fremtid er onsdag tema på møter med regjeringsmedlemmer. Ryktene går om at hun kommer til å gå av..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 21:53

Mays nederlag var knusende. Under normale omstendigheter hadde hun gått av. | Øystein K. Langberg

Statsminister Theresa Mays skilsmisseavtale er trolig død. Utfallet av brexit er nå helt i det blå..

P4 - Igår: 19:32

Raab blir ikke Mays etterfølger

Tidligere justisminister og brexitminister Dominic Raab blir ikke Theresa Mays etterfølger. Raab fikk ikke nok støtte i den tredje runden i avstemningen og er ute av kampen om å bli leder for Det konservative partiet og statsminister i Storbritannia. Det gjenstår nå fem kandidater, deriblant Boris Johnson..

NRK - 21 Feb 19 kl. 21:12

Vil ta Mays forhandlingskort

25 høytstående, britiske politikere vil fjerne det som har vært statsminister Theresa Mays sterke forhandlingskort i møte med EU. De vil stemme for en Brexit-utsettelse fremfor at Storbritannia forlater EU 29.mars uten en avtale, melder The Guardian..

NRK - 07 Feb 19 kl. 11:44

Theresa May i møte med EUs ledere

Storbritannias statsminister Theresa May skal torsdag i møte med president i EU-parlamentet Tajani og leder i EU-parlamentets brexitutvalg Verhofstadt og EUs president Donald Tusk. Mays mål er å få på plass justeringer om irskegrensa..

Hegnar.no - 22 Jan 19 kl. 06:30

Brexit-forhandlingslederen i tvil om Mays plan B

Theresa Mays forhandlingsleder Olly Robbins sendte en melding til finansminister Philip Hammond der han uttrykker tvil om statsministerens plan B for brexit..

VG - 22 May 19 kl. 17:20

Spekulasjoner om Mays framtid - leder av Underhuset går av

Det pågår nå møter med regjeringsmedlemmer i Storbritannia om Theresa Mays fremtid. Ryktene går om at hun snart kommer til å gå av..

NRK - 22 May 19 kl. 16:28

Spekulasjoner om Mays framtid

Britiske medier melder at statsminister Theresa Mays framtid blir tema på møter med regjeringsmedlemmer i ettermiddag. Ifølge BBCs politiske redaktør tror enkelte kilder i regjeringen at May ikke blir sittende som statsminister etter mandag..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Studie: 40 prosent av USAs honningbier borte

En ny studie viser at amerikanske birøktere har mistet nær fire av ti honningbier i den verste vinteren på 13 år..

VG - 9 timer siden

70 millioner på flukt: – Det verste verden har sett siden krigen

En ny FN-rapport viser at det på verdensbasis er over 70 millioner mennesker på flukt. Dette er en økning på 2,3 millioner mennesker på bare ett år..

VG - 16 timer siden

Disse er etterlyst for nedskytingen av MH17

Tre russere og en ukrainer er internasjonalt etterlyst etter nedskytingen av MH17-flyet i 2014, som kostet nær 300 mennesker livet. Flere av dem har tette bånd til russisk etterretning..

VG - Igår: 13:25

Fire personer siktet for nedskytingen av MH17-flyet

Tre russere og en ukrainer er siktet for å ha skutt ned passasjerflyet fra Malaysian Airlines over Øst-Ukraina i 2014..

VG - Igår: 02:29

– Ingen annen i verden kunne fått til dette

ORLANDO, FLORIDA (VG) Foran ekstatiske supportere skal Donald Trump (73) hvert øyeblikk fortelle at han stiller til gjenvalg som president. En av hans kvinnelige støttespillere mener at han er unik..

VG - Igår: 00:43

Fant 16,5 tonn kokain på lasteskip

Politifolk med hunder stormet et lasteskip i den amerikanske delstaten Pennsylvania tirsdag. Der fant de kokain til en verdi av ni milliarder kroner..

VG - Igår: 23:09

«Jeg har mange hemmeligheter»: Slik var Mohammed Morsis siste år og minutter

BEIRUT (VG) Han var valgvinner, ble avsatt i et militærkupp, fengslet og dømt til døden. Han var elsket og hatet. Mandag falt Mohammed Morsi om i et glassbur i en rettssal i Egypt og døde..

VG - Igår: 19:27

Dominic Raab ut av kampen om ledervervet hos toryene

Boris Johnson fikk flest stemmer i tirsdagens avstemning om ledervervet i torypartiet. Færrest stemmer fikk Dominic Raab, som dermed er ute av kampen..

VG - Igår: 19:13

Her sover de på gaten for å se Trump

ORLANDO, FLORIDA (VG) I gatene i Orlando overnatter amerikanere som vil at Donald Trump skal fortsette som USAs president i fire år til..

VG - 17 Jun 19 kl. 18:17

AP: Tidligere president Mohamed Mursi er gravlagt

Den 67 år gamle ekspresidenten kollapset i retten. Natt til tirsdag opplyser statlig egyptisk TV at dødsårsaken var hjerteinfarkt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt