VG > Økonomi

Tuesday, 15 October, 08:31

VG - 16 Sep 19 kl. 23:16

The Cars-vokalist Ric Ocasek døde av hjertesykdom – ekskona snakker ut

– Vi er fullstendig ødelagt, skriver rockstjernens kone gjennom 28 års ekteskap..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Cars, Ric Ocasek

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: The, Cars-vokalist, Ric, Ocasek, dødeav , hjertesykdom, ekskona, snakkerut
VG - 16 Sep 19 kl. 07:58

The Cars-vokalist funnet død av ekskona

Ric Ocasek, vokalist i «The Cars, ble søndag funnet død i sin leilighet i New York av eks-kona Paulina Porizkova. Ocasek ble 75 år gammel..

P4 - 16 Sep 19 kl. 05:37

The Cars-vokalist funnet død

Ric Ocasek, som grunnla og var vokalist i bandet «The Cars», er funnet død i en leilighet i New York. Det melder nyhetsbyrået AP. Politiet skal ha rykket ut etter en nødtelefon, men det skal ikke være mistanke om noe kriminelt.

VG - 06 Oct 19 kl. 19:50

Ekskona til død The Cars-vokalist: Derfor ringte hun ikke 911

Tre uker etter at supermodell Paulina Porizkova (54) fant Ric Ocasek (75) død, snakker hun om sjokkopplevelsen..

NRK - 16 Sep 19 kl. 03:24

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 17 Aug 19 kl. 19:58

Madrugada-vokalist til sykehus

Madrugada har avlyst sin konsert i Sveits i kveld, etter at vokalist Sivert Høyem ble innlagt på sykehus. Høyem skriver på bandets Facebook-side at han fikk smerter i brystet på flyet, men at det ikke skal være noe alvorlig..

NRK - 17 Aug 19 kl. 19:43

Madrugada-vokalist til sykehus

Madrugada har avlyst sin konsert i Sveits i kveld, etter at vokalist Sivert Høyem ble innlagt på sykehus lørdag morgen. Høyem skriver på bandets Facebook-side at alt står bra til. Fredag opptrådte Madrugada på Parkenfestivalen i Bodø..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 09:58

Metallica-vokalist innlagt på rehabilitering

James Hetfield, vokalist og frontmann i Metallica, er innlagt på rehabilitering for sin rusavhengighet. Bandet utsetter flere konserter i høst..

P4 - 28 Sep 19 kl. 08:27

Metallica-vokalist på rehabilitering

Metallica har nå avlyst sine kommende konserter etter at vokalist James Hetfield, er innlagt på rehabilitering for rusavhengighet. Det skriver bandet på Twitter. I oktober skulle Metallica etter planen turnere i Australia og New Zealand.

Hegnar.no - 12 Jun 19 kl. 14:23

Volvo og Uber lanserer selvkjørende produksjonsbil

- Innen midten av det neste tiåret forventer vi at en tredjedel av salget vårt vil være fullstendig selvkjørende biler, sier konsernsjef Håkan Samuelsson i Volvo Cars.  .

Dagbladet - 26 Jul 19 kl. 08:50

«Kongen av campingplassen»: - Gjør folk dumme

Tidligere Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen vil rette opp i inntrykket som noen har av campinglivet..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

FIFA-presidenten lo vekk kritisk Qatar-spørsmål: – Blir det vakreste VM-et

De kritiske røstene til det kommende verdensmesterskapet i Qatar har vært mange, og har ikke blitt færre etter publikumstrøbbel i friidretts-VM. FIFA-president Gianni Infantino er tilsynelatende ikke bekymret..

VG - 9 timer siden

Cr700

(Ukraina-Portugal 2–1) Cristiano Ronaldo scoret karrierens 700. mål - men kunne ikke hindre at Portugal røk 1-2 for Ukraina i EM-kvalifiseringen..

VG - 10 timer siden

Dommeren truet med å stoppe kampen - England leder 5–0

(Bulgaria-England 0–5, kampen pågår) England leder hele 5–0 over Bulgaria ved pause i Bulgaria. Samtidig truer dommeren å stoppe kampen som følge av rasistiske tilrop fra tribunen..

VG - 10 timer siden

Lekket video skal vise nytt Fortnite-kapittel

I et døgn har frustrerte spillere blitt møtt av et sort hull inne på det populære spillet. Nedetiden skal skyldes en større oppgradering, og det ser ut til å dreie seg om en ganske stor overhaling..

VG - 11 timer siden

Hovland klar for storturneringer: – Tror han trengte en pause

Viktor Hovland (22) ble passet godt på da han ble intervjuet under Europatour-turneringen i England for en måned siden. Det var ikke tilfeldig..

VG - 13 timer siden

Politiet om Lørenskog-forsvinningen: Mål om å løse saken i løpet av 2019

Øst politidistrikt mener de kan få svar på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen før året er omme. Nå venter de svar på sentrale undersøkelser..

VG - 13 timer siden

Syrisk regjeringshær fremme i Manbij

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er den syriske regjeringshæren fremme i byen, melder AFP..

VG - 13 timer siden

Berges potensial MÅ utnyttes bedre

Allerede i sin første landskamp, 26. mars 2017, slapp Lars Lagerbäck til en gutt som akkurat hadde fylt 19 år. Den erfarne svensken var begeistret over modenheten til halvt svenske Sander Berge..

VG - 13 timer siden

Follo-spiller kan få lang karantene etter å ha skallet til motstander

Det kan gå mot fire til åtte kampers karantene for Follo-spiller Benjamin Hallgren. Han skallet til FyllingenBergens Jacob Weidemann i håndballens eliteserie. Håndballforbundet politianmelder ikke forholdet..

VG - 14 timer siden

Dronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone

Dronning Elizabeth brøt med en langvarig tradisjon under trontalen i Parlamentet. Hun brukte et lettere diamantdiadem i stedet for den tunge kongekronen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt