VG > Økonomi

Saturday, 22 February, 20:05

VG - 16 Sep 19 kl. 23:16

The Cars-vokalist Ric Ocasek døde av hjertesykdom – ekskona snakker ut

– Vi er fullstendig ødelagt, skriver rockstjernens kone gjennom 28 års ekteskap..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Cars, Ric Ocasek

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: The, Cars-vokalist, Ric, Ocasek, dødeav , hjertesykdom, ekskona, snakkerut
VG - 16 Sep 19 kl. 07:58

The Cars-vokalist funnet død av ekskona

Ric Ocasek, vokalist i «The Cars, ble søndag funnet død i sin leilighet i New York av eks-kona Paulina Porizkova. Ocasek ble 75 år gammel..

P4 - 16 Sep 19 kl. 05:37

The Cars-vokalist funnet død

Ric Ocasek, som grunnla og var vokalist i bandet «The Cars», er funnet død i en leilighet i New York. Det melder nyhetsbyrået AP. Politiet skal ha rykket ut etter en nødtelefon, men det skal ikke være mistanke om noe kriminelt.

VG - 06 Oct 19 kl. 19:50

Ekskona til død The Cars-vokalist: Derfor ringte hun ikke 911

Tre uker etter at supermodell Paulina Porizkova (54) fant Ric Ocasek (75) død, snakker hun om sjokkopplevelsen..

NRK - 16 Sep 19 kl. 03:24

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 17 Aug 19 kl. 19:58

Madrugada-vokalist til sykehus

Madrugada har avlyst sin konsert i Sveits i kveld, etter at vokalist Sivert Høyem ble innlagt på sykehus. Høyem skriver på bandets Facebook-side at han fikk smerter i brystet på flyet, men at det ikke skal være noe alvorlig..

NRK - 17 Aug 19 kl. 19:43

Madrugada-vokalist til sykehus

Madrugada har avlyst sin konsert i Sveits i kveld, etter at vokalist Sivert Høyem ble innlagt på sykehus lørdag morgen. Høyem skriver på bandets Facebook-side at alt står bra til. Fredag opptrådte Madrugada på Parkenfestivalen i Bodø..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 09:58

Metallica-vokalist innlagt på rehabilitering

James Hetfield, vokalist og frontmann i Metallica, er innlagt på rehabilitering for sin rusavhengighet. Bandet utsetter flere konserter i høst..

P4 - 28 Sep 19 kl. 08:27

Metallica-vokalist på rehabilitering

Metallica har nå avlyst sine kommende konserter etter at vokalist James Hetfield, er innlagt på rehabilitering for rusavhengighet. Det skriver bandet på Twitter. I oktober skulle Metallica etter planen turnere i Australia og New Zealand.

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 20:08

Stakk av med luksusbil – kom ikke tilbake

En person stakk lørdag av fra forhandleren British Cars Kristiansand med denne bilen, til en verdi av rundt 800.000 kroner..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 20:08

Stakk av med luksusbil – fire personer pågrepet

En person stakk lørdag av fra forhandleren British Cars Kristiansand med denne bilen, til en verdi av rundt 800.000 kroner..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Sander Berge får ros av sjefen: – Enestående

SHEFFIELD (VG) (Sheffield United – Brighton 1–1) Sander Berge (22) har fortsatt til gode å tape etter det som beskrives som hans beste kamp for klubben så langt..

VG - 1 time siden

Lego-mannens skaper er død

Dansken som skapte den ikoniske Lego-mannen ble 78 år gammel..

VG - 4 timer siden

Thingnes Bø skuffet over sølv: – Nå får vi tyn av gulljentene

ANTERSELVA/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø utnyttet tysk standplass-slurv, distanserte Benedikt Doll i langrennssporet og sikret VM-sølv på stafetten. Men stryningen selv var ikke spesielt fornøyd..

VG - 3 timer siden

Haaland fortsatte målfesten - satte sitt 40. mål for sesongen

(Werder Bremen - Borussia Dortmund 0–2, kampen pågår) Erling Braut Haaland fortsetter den ustoppelige formen og scoret igjen i seriekampen mot Werder Bremen..

VG - 3 timer siden

Loginov slår tilbake etter politi-razziaen

ANTERSELVA/OSLO (VG) Politirazziaen mot Aleksandr Loginov er neppe tilfeldig, mener Johannes Dale på det norske stafettlaget. Russeren selv mener at han er fullstendig uskyldig..

VG - 3 timer siden

Pellegrino brutale dom over Ski Tour: – Noe av det verste FIS har gjort mot langrennssporten

TRONDHEIM (VG) Tidligere sprintverdensmester Federico Pellegrino (29) har ingenting pent å si, når han synger ut hva han mener om historiens første Ski Tour 2020..

VG - 4 timer siden

Thingnes Bø skuffet over stafett-sølv: – Vi var under pari

ANTERSELVA/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø utnyttet tysk standplass-slurv og distanserte Benedikt Doll i langrennssporet. Dermed ble det norsk VM-sølv på stafetten. Men stryningen var ikke fornøyd..

VG - 4 timer siden

Mourinho-nederlag mot Chelsea – VAR innrømmer feil

(Chelsea - Tottenham 2–1) Chelsea reiste seg etter midtuke-tapet mot Manchester United, men igjen stjal VAR showet. Ifølge BT Sport innrømmes det fra VAR-dommerne selv at de gjorde feil i storkampen..

VG - 5 timer siden

Norsk totaldominans: Bolsjunov sint etter fall

TRONDHEIM/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo vant sprinten på hjemembane i Trondheim. Fall og russisk sinne skapte spenning i Ski Tour-sammendraget før siste dag..

VG - 7 timer siden

Olsbu Røiseland reddet Norge - VM-gull på stafetten

ANTERSELVA/OSLO (VG) Norge så ut til å være helt ute av gullkampen. Så tok Marte Olsbu Røiseland fatt på ankeretappen, traff på ti av ti skudd og sikret stafett-gull i VM..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt