NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:24

NRK - 01 aug. 20 kl. 22:48

Testet negativt for koronavirus

To personer på Svalbard har testet negativt for koronavirus etter at de hadde vært om bord på Hurtigrutens ekspedisjonsskip Roald Amundsen. De to befinner seg på en hytte på Spitsbergen og testes igjen mandag, opplyser Sysselmannen til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svalbard, Hurtigrutens, Roald Amundsen, Spitsbergen, Sysselmannen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Testet, negativt, for, koronavirus
NRK - Igår: 15:06

Testet negativt for koronavirus

Tre passasjerer fra MS «Midtnatsol» ble torsdag testet for koronaviruset. Alle testet negativt. Men én av dem skal testes en gang til, for sikkerhets skyld..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 12:25

Trømsø-ordfører: 10 nye passasjerer har testet negativt

20 personer som var om bord på MS Roald Amundsen har blitt testet for korona. Alle disse har testet negativt..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 12:25

Trømsø-ordfører: 9 nye passasjerer har testet negativt

20 personer som var om bord på MS Roald Amundsen er blitt testet for korona. Alle disse har testet negativt..

NRK - 25 juli 20 kl. 15:59

Bolsonaro sier han testet negativt

Brasils president Jair Bolsonaro skriver lørdag på Facebook at han har testet negativt på koronaviruset. Tidligere i måneden testet han positivt. Så sent som onsdag ble det meldt at han hadde testet positivt for tredje gang..

VG - 02 aug. 20 kl. 13:53

11 passasjerer testet negativt – en har fått corona

11 av 21 passasjerer testet for corona har sålangt testet negativt. En passasjer i Drammen har testet positivt og fått symptomer på corona..

VG - 02 aug. 20 kl. 13:53

11 passasjerer testet negativt for corona: – De har ikke vært smitteførende

11 av 21 passasjerer testet for corona har sålangt testet negativt. En passasjer i Drammen har testet positivt og fått symptomer på corona..

P4 - 24 april 20 kl. 15:05

99,8 testet negativt for korona

Blant de 1.212 ansatte og rekruttene som ble testet for koronaviruset ved Madla-leiren i Stavanger testet 99,8 prosent negativt. Det betyr at kun to personer har fått påvist smitten og én person mistenkes for smitte, det opplyser forsvaret.

NRK - 02 april 20 kl. 23:27

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - Igår: 16:38

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

P4 - 25 juli 20 kl. 16:32

Bolsonaro skal ha testet negativt

Brasils president Jair Bolsonaro sier at han nå har testet negativt for koronaviruset. Så sent som onsdag denne uka ble det meldt at 65-åringen hadde testet positivt for tredje gang. Brasil er blant landene i verden som er desidert hardest rammet av pandemien.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 1 time siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 3 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 4 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 4 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..

NRK - 4 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne

Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt.

NRK - 5 timer siden

Trump deltar på giverkonferanse

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Videokonferansen arrangeres søndag, og USAs president har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt