E24 > Økonomi

Lørdag, 08 August, 07:18

E24 - 02 juli 20 kl. 14:32

Tesla leverte langt flere biler enn ventet i andre kvartal

Elon Musks elbilselskap har lagt frem tall for leveranser og produksjon..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Musks

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tesla, leverte, langt, flere, biler, enn, venteti , andre, kvartal
NRK - 30 april 20 kl. 02:04

Tesla med godt resultat

Tesla endte med en fortjeneste på 16 millioner dollar i perioden januar-mars. Det er det tredje mest lønnsomme kvartalet på rad for bilprodusenten. Tesla leverte 88.

P4 - 10 april 20 kl. 16:08

Tesla øker prisene

Den svake kronekursen har fått Tesla til å øke prisen for den billigste modellen sin med nesten 12 prosent. Siden årsskiftet har den norske kronen svekket seg mot amerikanske dollar med over 16 prosent. Hittil i år er det registrert 1423 Tesla i Norge.

E24 - 06 juli 20 kl. 11:24

Gjør narr av Tesla-shortere med røde satengshorts

Tesla-sjef Elon Musk har gjort alvor ut av løftet om å selge såkalte «short shorts», i det som kan se ut som et stikk mot investorer som har veddet mot Tesla-aksjen..

NRK - 01 mai 20 kl. 19:51

Tesla-aksjen faller

Tesla-aksjen falt opp mot 12 prosent etter at bilprodusentens sjef Elon Musk tvitret en rekke bisarre meldinger fredag, blant dem at aksjekursen er for høy. Tesla-aksjen lå på 770 dollar på det høyeste fredag..

P4 - 01 mai 20 kl. 20:32

Tesla-aksjen falt

Tesla-aksjen falt rundt 12 prosent i dag etter at bilprodusentens sjef Elon Musk twiter at han mente aksjen lå for høyt. Onsdag la Tesla fram kvartalsresultatet som viste et overskudd på 16 millioner dollar..

NRK - 12 mai 20 kl. 00:06

Musk åpner Tesla-fabrikk

Tesla-gründer Elon Musk gjenopptar produksjonen på Tesla-fabrikken i California selv om store deler av delstaten fortsatt er nedstengt. Gjenåpningen er i strid med lokale regler, men Musk mener dette er urettferdig siden andre bilfabrikker kan åpne..

NRK - 10 mai 20 kl. 08:26

Truer med å flytte Tesla

Tesla-gründer Elon Musk truer med å flytta Tesla-fabrikken ut av California på grunn av delstatens nedstengning av fabrikker for å bremse koronaviruset. Musk skriver på Twitter at han vurderer å flytte til Texas eller Nevada..

NRK - 05 mai 20 kl. 04:24

Tesla-aksjen opp igjen

Tesla-aksjen gikk mandag opp 8 prosent og endte på 761,19 dollar. Aksjen falt i verdi etter Twitter-meldinger fra grunnlegger Elon Musk fredag. Økningen gjør at Tesla mandag kveld hadde en markedsverdi på 141,1 milliarder dollar, skriver Reuters..

NRK - 09 juli 20 kl. 18:54

Sier Tesla får selvkjørt bil i år

Tesla-sjef Elon Musk sier han er sikker på at Tesla vil ha en selvkjørende bil klar i år, ifølge NTB. Det er ikke klart når en slik bil vil bli masseprodusert eller klar for markedet. Han har tidligere påstått at en slik bil ville være klar i 2018..

Klartale - 12 mai 20 kl. 08:38

Tesla nekter å holde bilfabrikk stengt

Tesla måtte stenge fabrikken i California på grunn av korona-viruset. Nå åpner de igjen uten lov..

Fler nyheter fra E24

E24 - 9 timer siden

Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid

Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall..

E24 - 10 timer siden

Rekordår for møbelbransjen i fjor

Mens de store møbelkjedene fikk rekordresultater i fjor, sakket Skeidar og Møbelringen akterut i fjor på tross av sterk vekst i møbelmarkedet. Hittil i år peker pilene til værs..

E24 - 11 timer siden

Stine Grøndal Sesseng gledet seg til å jobbe på kontoret. Så kom kontrabeskjeden.

Pr-byrået Try Råd er blant selskapene som nå oppfordrer sine medarbeidere til å jobbe hjemmefra. – Det var ekstremt krevende med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage i mars, sier Stine Grøndahl Sesseng, seniorrådgiver i selskapet..

E24 - 12 timer siden

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

E24 - 17 timer siden

Innfører nasjonalt forbud mot alkoholservering

En nasjonal skjenkestopp etter midnatt er blant flere grep regjeringen innfører for å holde smittespredningen under kontroll..

E24 - 14 timer siden

Bareier reagerer på skjenkestopp: – Flere millioner kroner kommer til å gå tapt

Myndighetene innfører nasjonalt forbud mot servering av alkohol etter midnatt. Det får store konsekvenser for utelivsbransjen, og Virke er skuffet..

E24 - 16 timer siden

Åpner for å si opp alle svenske ansatte i Sunclass Airlines

Etter brudd i forhandlingene mellom flyselskapet og de ansatte i Stordalen-eide Sunclass Airlines, kan det nå gå mot oppsigelse av alle de ansatte i Sverige..

E24 - 16 timer siden

Aftonbladet: Stordalen sier opp svenske ansatte i Sunclass Airlines

Den svenske avisen Aftonbladet rapporterer at Stordalens Sunclass Airlines vil si opp samtlige svenske ansatte. Avisen har fått tilgang til en intern mail som beskriver oppsigelsene. Selskapet vil ikke selv bekrefte oppsigelsene..

E24 - 16 timer siden

«Månedens viktigste tall» slår forventningene

1,76 millioner nye jobber ble skapt i USA i måneden som gikk, viser ferske tall. Det er mer enn markedet forventet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt