VG > Innenriks

Thursday, 22 February, 23:49

VG - 13 Feb 18 kl. 10:06

Terrortiltalte Akilov ville drepe «vantro» i Stockholm-angrepet

Usbekiske Rakhmat Akilov, som sto bak fjorårets dødelige lastebilangrep i Stockholm, har sagt at han ville drepe «vantro». Han får sin dom før sommeren..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rakhmat Akilov, Stockholm, Akilov

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrortiltalte, Akilovville , drepe, vantroi , Stockholm-angrepet
P4 - 13 Feb 18 kl. 10:27

Akilov sa seg skyldig

Terrortiltalte Rakmat Akilov sa seg skyldig i terrorhandling og for å ha skapt frykt da rettsaken mot han startet i Stockholm i formiddag. Det var den 39 år gamle usbekerens forsvarer som sa dette. Fem mennesker ble drept da Akilov kjørte en lastebil inn i folkemengden i Drottninggatan i april i fjor..

P4 - I førrgår: 11:40

Akilov ville stanse Sveriges bidrag mot IS

Terrortiltalte Rakhmat Akilov har nå forklart seg om motivet bak terrorangrepet i Stockholm i retten i dag. Akilov sa han utførte angrepet for at Sverige skulle stanse deres bidrag i kampen mot terrorgruppen IS. Fem personer døde etter at Akilov kjørte gjennom en gågate i Stockholm i april i fjor.

Dagbladet - 13 Feb 18 kl. 10:06

Terrortiltalte Akilov for retten i Sverige

Usbekiske Rakhmat Akilov, som sto bak fjorårets dødelige lastebilangrep i Stockholm, er på plass i tingretten i Stockholm. Han risikerer livstidsdom..

Dagbladet - 13 Feb 18 kl. 10:06

Terrortiltalte Akilov for retten i Sverige: Sier seg skyldig i angrepet

Usbekiske Rakhmat Akilov, som sto bak fjorårets dødelige lastebilangrep i Stockholm, er på plass i tingretten i Stockholm. Han risikerer livstidsdom..

P4 - 30 Jan 18 kl. 16:45

Stockholm-terrorist ville krasje i T-Centralen

Den tiltalte Stockholm-terroristen Rakhmat Akilov sier han er misfornøyd med dødssifrene etter angrepet. Det skriver Aftonbladet, etter at svenske påtalemyndigheter tidligere i dag ba om fengsel på livstid for Akilov og at han utvises fra landet. Akilov har uttalt i avhør at han håpet å drepe mellom 40-50 mennesker.

VG - 13 Feb 18 kl. 10:06

Terrortiltalte Akilov for retten i Sverige

Usbekiske Rakhmat Akilov, som sto bak fjorårets dødelige lastebilangrep i Stockholm, er på plass i tingretten i Stockholm. Han risikerer livstidsdom..

P4 - 14 Feb 18 kl. 07:25

Terrortiltalte blir overvåket døgnet rundt

- En stor overgang bare å gå til rettssalen, sier forsvareren til Rakhmat Akilov..

Aftenposten - 30 Jan 18 kl. 22:15

Terrortiltalt: – Ville drepe mellom 40 og 50 mennesker

Den 39 år gamle Rakhmat Akilov ville egentlig drepe mellom 40 og 50 personer i terrorangrepet i Stockholm 7. april i fjor. Det fortalte han til en ansatt i varetektsfengselet Kronobergshäktet..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:00

Akilov for retten i Sverige

Usbekiske Rakhmat Akilov, som stod bak det dødelege lastebilangrepet i Stockholm i fjor, møter i dag i Stockholm tingrett. Det melder TT. Fem personar blei drepne og 14 skadd i angrepet.

Dagbladet - 30 Jan 18 kl. 17:34

Her smeller Stockholm-angriperen i bakken: - Jeg satte meg i bilen og kjørte på de vantro

Rakhmat Akilov skal ha planlagt fjorårets lastebilangrep i Stockholm i flere måneder. I flere chattesamtaler tilbød han seg å utføre et terrorangrep for IS..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Tog innstilles fordi NSB har sagt opp for mange

Etter harde runder med nedbemanning av lokførere og konduktører, står NSB uten nok personell til å opprettholde normal rutetrafikk..

VG - 7 timer siden

Statoilsjefen kan gå av med pensjon - og få 5,8 millioner årlig

Mens de de med minst pensjon har rett på knappe 200.000 kroner årlig, får Statoil-sjef Eldar Sætre rundt 5,8 millioner..

VG - 1 time siden

Krever forklaring fra Thommessen: Kan felles av egen tale

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over», mener Sp-høvding Per Olaf Lundteigen..

VG - 2 timer siden

Mann falt mellom toget og perrongen - døde

Mannen falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon torsdag..

VG - 2 timer siden

Bedehuskor trekker seg i protest etter at homofil ble nektet å synge

Hele lovsangteamet «Husbandet» på Iveland Bedehus i Aust-Agder trekker seg i protest etter at et homofilt medlem ble tvunget til å trekke seg i fjor..

VG - 4 timer siden

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar..

VG - 5 timer siden

Enighet om kriteriene for Spinraza-behandling

Pasienter med den dødelige muskelsykdommen spinal muskelatrofi (SMA) er et skritt nærmere Spinraza-medisinen. Fagdirektørene i de regionale helseforetakene har nå vedtatt behandlingskriteriene..

VG - 6 timer siden

Forurenser containerskip like mye som 50 millioner biler?

Det har vært utfordrende for Faktisk.no å finne svar på om et containerskip forurenser like mye som 50 millioner biler til sammen..

VG - 7 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

VG - 8 timer siden

Sterk nei-vind til Troms og Finnmark-avtalen

Det synes å være veldig åpent om fylkestinget i Finnmark sier ja eller nei til den nye avtalen om et sammenslått Troms og Finnmark. Men i Ap er nei-vinden så sterk at den kan avgjøre utfallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt