NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 07:05

NRK - 08 feb. 21 kl. 17:39

Terrorsiktet vurderer å gå i avhør

Forsvareren til 16-åringen som er varetektsfengslet siktet for terrorplanlegging, sier gutten har det vanskelig. – Fengslingen er en svært vanskelig situasjon for en så ung gutt. Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, og fengslingskjennelsen er anket, sier Andreas Berg Fevang til NRK. Han regner med lagmannsretten behandler anken raskt. – Bevisene som er presentert så langt er etter vår mening ikke tilstrekkelig til å påvise skjellig grunn til mistanke.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Andreas Berg Fevang, NRK, Fevang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrorsiktet, vurdererå gå i , avhør
NRK - 17 mars 21 kl. 21:29

Terrorsiktet skal ha slettet bevis

En terrorsiktet nordmann skal ha hjulpet to menn i Danmark med å slette digitale spor, ifølge VG. De to ble pågrepet for å ha tent på en buss da det brøt ut opptøyer etter at den høyreradikale politikeren Rasmus Paludan holdt en markering i 2019..

NRK - 19 feb. 21 kl. 12:33

Terrorsiktet 16-åring nekter avhør

16-åringen PST har siktet for forberedelser til terror, har hittil nektet å la seg avhøre. – Vi er veldig interessert i å høre hans forklaring, men det er hans rett å la være å avgi forklaring, sier politiadvokat Thomas Blom i PST til NRK.

VG - 05 feb. 21 kl. 10:28

PST: Terrorsiktet nekter avhør

Dagen etter at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) fikk «urovekkende» informasjon om en 16 år gammel gutt i Oslo - gikk de til aksjon og pågrep ham..

VG - 05 feb. 21 kl. 10:28

PST: Terrorsiktet 16-åring nekter avhør

Dagen etter at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) fikk «urovekkende» informasjon om en 16 år gammel gutt i Oslo, gikk de til aksjon og pågrep ham. Nå er han fengslet i to uker..

VG - 30 jan. 21 kl. 07:44

Hør Krimpodden gå gjennom de siste avhørene av Tom Hagen

Det kan bli stående som de siste avhørene av Tom Hagen. Krimpodden drøfter informasjonen som kom frem i avhørene fra februar 2019..

VG - 23 feb. 21 kl. 09:14

Endringen av politiets avhørsmetoder kom for sent

Selv om avhørsmetodene som norsk politi i dag tilbyr sine etterforskere fremheves av Europarådets torturkomité som eksempel til etterfølgelse for Europa, kom innføringen av nye, forskningsfunderte avhørsmetoder for sent i Norge..

NRK - 17 april 21 kl. 08:46

FBI avhørte skytteren i fjor

19-åringen som skjøt og drepte åtte personer på et FedEx-anlegg i Indianapolis i USA torsdag, ble avhørt av FBI i fjor, melder nyhetsbyrået AP. Han ble avhørt etter å ha uttrykt at han ville begå selvmord ved å oppføre seg truende overfor politiet..

VG - Igår: 16:44

Har beslaglagt flere våpen knyttet til Kjærviks sønn: – Vi står klare til å avhøre ham

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på sin far, advokaten Tor Kjærvik. Forsvarer sier avhørene vil fortsette når siktedes helsetilstand tilsier det..

NRK - Igår: 05:02

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:11

Vurderer munnbind på skoler

Helsedirektoratet vurderer nå om de skal anbefale strengere smitteverntiltak på skolene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4. – Vi vurderer nå om det skal bli påbudt med munnbind på skoler og om meteren må dobles, sier han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 30 minutter siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 15 minutter siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 30 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt