NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:51

NRK - 16 Oct 19 kl. 08:06

Terrorsiktede norskkurdere løslatt

To kurdere fra Stavanger er løslatt fra varetekt i Tyrkia, der de har sittet fengslet siden i sommer. Tyrkisk politi mistenker dem for å ha lederroller i den forbudte kurdiske organisasjonen PKK, som Tyrkia anser som en terrororganisasjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Tyrkia, PKK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrorsiktede, norskkurdere, løslatt
NRK - 26 Sep 19 kl. 14:43

Norskkurdere løslatt i Tyrkia

To norske statsborgere med kurdisk bakgrunn er løslatt i Tyrkia, men får ikke forlate landet, opplyser UD til ABC Nyheter. Mennene var mistenkt for å ha forbindelser med Kurdistans arbeiderparti (PKK), som er forbudt i Tyrkia..

P4 - 26 Sep 19 kl. 15:18

Norskkurdere løslatt i Tyrkia

De to norske statsborgerne som ble pågrepet i Tyrkia i for to måneder siden er løslatt. Men de får ikke forlate landet, opplyser Utenriksdepartementet til ABC Nyheter. Mennene var mistenkt for å ha forbindelser med Kurdistans arbeiderparti (PKK), som er forbudt i Tyrkia..

NRK - 13 Dec 19 kl. 12:32

Flere terrorsiktede løslates

Tre av de fem terrorsiktede som ble framstilt for varetektsfengsling i Danmark fredag, blir løslatt. Alle er siktet for terrorplanlegging. Siktelsen mot de tre, en kvinne og to menn, blir opprettholdt, skriver NTB..

Dagbladet - 06 Jan 20 kl. 10:47

Begjærte seg løslatt - igjen

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22) er i Oslo tingrett fengslet i åtte nye uker. Som før begjærte han seg løslatt, men fikk ikke medhold..

NRK - 12 Aug 19 kl. 14:45

Begjærer seg løslatt

Den draps- og terrorsiktede 21-åringen begjærer seg løslatt, opplyser mannens forsvarer Unni Fries. Dagens fengslingsmøte er over. Kjennelsen er ventet klokken 16.

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 09:55

Manshaus ber om å bli løslatt

Draps- og terrorsiktede Philip Mashaus (22) nektet å svare på spørsmål under mandagens fengslingsmøte. I stedet ber han om å bli løslatt..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 09:55

Manshaus ba om å bli løslatt

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22) nektet å svare på spørsmål under mandagens fengslingsmøte. I stedet begjærer han seg løslatt..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 14:49

Flere terrorsiktede løslatt i Danmark

16 av de 22 terrormistenkte som ble pågrepet i en stor politiaksjon i Danmark onsdag, er løslatt. Seks er varetektsfengslet for fire uker..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 13:39

Massivt sikkerhetsoppbud rundt terrorsiktede

Politiet er til stede med store ressurser både i og utenfor Oslo tingrett i forbindelse med fengslingsmøtet til terrorsiktede Philip Manshaus..

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 16:31

Terrorsiktede Philip Manshaus forklarer seg for politiet nå

Terrorsiktede Philip Manshaus’ forsvarer ankom Politihuset like etter kl. 16 fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..

NRK - 45 minutter siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 1 time siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 2 timer siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 2 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 13 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 3 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 3 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt