NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:16

NRK - 15 Mar 19 kl. 23:32

Terrormistenkt holdes i varetekt

Australieren som er mistenkt å stå bak terrorangrepet på New Zealand skal holdes i varetekt frem til 5. april. Det har distriktsretten i Christchurch bestemt. Det vil bli holdt et nytt fengslingsmøte 5. april, ifølge nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealand, Christchurch, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrormistenkt, holdesi , varetekt
NRK - 15 Mar 19 kl. 23:32

Varetektsfengsles i tre uker

Australieren som er mistenkt å stå bak terrorangrepet på New Zealand skal holdes i varetekt frem et nytt fengslingsmøte holdes 5. april. Det har distriktsretten i Christchurch bestemt.

NRK - 02 Jan 19 kl. 00:12

Manchester-siktet handlet alene

Ifølge britisk politi er det ikke grunn til å tro at flere enn en 25 år gammel mann var involvert i knivangrepet i Manchester. Saken etterforskes som en terrorrelatert handling, men mannen holdes i varetekt med hjemmel i lov om psykisk helsevern..

VG - 25 Dec 18 kl. 19:37

USA: Åtte år gammel gutt døde i varetekt

En åtte år gammel gutt fra Guatemala døde i varetekt hos amerikanske toll- og grensemyndigheter. Det er det andre barnet som dør i varetekt denne måneden..

Dagbladet - 26 Dec 18 kl. 08:52

Først døde jente (7) av sjokk og dehydrering. Julaften døde Felipe (8) i varetekt i USA

Kongressmedlem krever nå gjennomgang av rutiner når barn settes i varetekt på den amerikanske grensa..

VG - 26 Dec 18 kl. 05:45

7-åring gravlagt samme dag det ble kjent at 8-årig gutt døde i varetekt i USA

Jakelin Caal Maquin (7) ble tirsdag gravlagt i hjembyen i Guatemala etter å ha dødd i varetekt hos USAs toll- og grensekontroll. Samme dag kom nyheten om at en gutt på åtte år også har omkommet i varetekt..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 07:51

Mann i varetekt etter moské-massakrer

En høyreekstrem australier er i varetekt for moské-massakrene som har rystet newzealendere. Flere steder i landet har det vært fredsmarkeringer..

NRK - 25 Dec 18 kl. 20:02

Åtteåring død i varetekt i USA

En åtte år gammel gutt fra Guatemala som var i amerikansk varetekt, er død. Tidligere denne måneden døde en sju år gammel guatemalansk jente som var skilt fra sine foresatte og ble holdt tilbake av grensevakten..

Aftenposten - 29 Dec 18 kl. 22:33

Kom til Norge på sommerdekk – havnet i varetekt

I en bil som var meldt stjålet og med sommerdekk, kom et kinesisk ektepar til Oslo med danskebåten i romjulen. Det endte i varetekt..

NRK - 06 Dec 18 kl. 06:53

Forlenget varetekt for terrorsiktet

En norsk 31-årig kvinne som er siktet for deltakelse i en terrororganisasjon får forlenget varetekt, det har Oslo tingrett bestemt. Kvinnen er kjæreste med en dømt britisk-somalisk ytterliggående islamist, som skal ha planlagt terror i Storbritannia..

Dagbladet - 16 Dec 18 kl. 07:42

Avviser at sjuåring døde av matmangel i varetekt i USA

Foreldrene til sjuåringen som døde i varetekt i USA, avviser at hun ikke fikk mat og vann før hun og faren hennes ble pågrepet på grensa til Mexico..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 45 minutter siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 3 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.

NRK - 4 timer siden

No fungerer naudlinja att

Vest politidistrikt har løyst problemet på naudlinja. Distriktet melde like før halv ni om trøbbel som gjorde at naudsamtalane vart brotne. Kring ti minuttar seinare var problemet løyst.

NRK - 4 timer siden

Telefontrøbbel for politiet

Operasjonssentralen til Vest politidistrikt har problem med å ta imot naudsamtalar. – Samtalane blir brotne. Om du er i naud, ring 02800, opplyser dei på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt