NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:31

NRK - 15 Mar 19 kl. 23:32

Terrormistenkt holdes i varetekt

Australieren som er mistenkt å stå bak terrorangrepet på New Zealand skal holdes i varetekt frem til 5. april. Det har distriktsretten i Christchurch bestemt. Det vil bli holdt et nytt fengslingsmøte 5. april, ifølge nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealand, Christchurch, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrormistenkt, holdesi , varetekt
NRK - 15 Mar 19 kl. 23:32

Varetektsfengsles i tre uker

Australieren som er mistenkt å stå bak terrorangrepet på New Zealand skal holdes i varetekt frem et nytt fengslingsmøte holdes 5. april. Det har distriktsretten i Christchurch bestemt.

NRK - 03 Apr 19 kl. 16:11

Svein Jemtland holdes fengslet

Drapsdømte Svein Jemtland holdes i varetekt til ankesaken starter i juni. Det avgjorde Hedmarken tingrett i dag, skriver Hamar Arbeiderblad. Jemtland selv begjærte seg løslatt.

NRK - 02 Jan 19 kl. 00:12

Manchester-siktet handlet alene

Ifølge britisk politi er det ikke grunn til å tro at flere enn en 25 år gammel mann var involvert i knivangrepet i Manchester. Saken etterforskes som en terrorrelatert handling, men mannen holdes i varetekt med hjemmel i lov om psykisk helsevern..

VG - 25 Dec 18 kl. 19:37

USA: Åtte år gammel gutt døde i varetekt

En åtte år gammel gutt fra Guatemala døde i varetekt hos amerikanske toll- og grensemyndigheter. Det er det andre barnet som dør i varetekt denne måneden..

NRK - 05 May 19 kl. 16:42

Bror til eks-president i varetekt

Ifølgje statleg TV har ein millitær dommar sett bror av Algeries tidlegare president Abdelaziz Bouteflika i varetekt, skriv Reuters. To tidlegare etteretningssjefar skal og ha vorte sette i varetekt..

NRK - 21 May 19 kl. 04:36

Fem barn døde i amerikansk varetekt

I USA har en 16 år gammel gutt fra Guatemala omkommet i varetekt. Ifølge MSNBC er han den femte som dør siden desember..

Dagbladet - 26 Dec 18 kl. 08:52

Først døde jente (7) av sjokk og dehydrering. Julaften døde Felipe (8) i varetekt i USA

Kongressmedlem krever nå gjennomgang av rutiner når barn settes i varetekt på den amerikanske grensa..

P4 - 16 May 19 kl. 12:16

- Barn døde i amerikansk varetekt

En to og et halvt år gammel gutt fra Guatemala døde tirsdag i amerikansk varetekt på grensen mot Mexico. Det melder Washington Post. Mens han var i varetekt etter å ha tatt seg til USA med moren, skal gutten ha ligget på sykehus i to uker.

VG - 26 Dec 18 kl. 05:45

7-åring gravlagt samme dag det ble kjent at 8-årig gutt døde i varetekt i USA

Jakelin Caal Maquin (7) ble tirsdag gravlagt i hjembyen i Guatemala etter å ha dødd i varetekt hos USAs toll- og grensekontroll. Samme dag kom nyheten om at en gutt på åtte år også har omkommet i varetekt..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 07:51

Mann i varetekt etter moské-massakrer

En høyreekstrem australier er i varetekt for moské-massakrene som har rystet newzealendere. Flere steder i landet har det vært fredsmarkeringer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt