P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 05:07

P4 - 14 aug. 19 kl. 11:27

Terrordømt fremstilles for fengsling

Mannen som er terrordømt i Italia i samme sak som mulla Krekar fremstilles for varetetksfengsling i Oslo tingrett nå klokken 13.
Han ble pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste kort tid etter at hans norske statsborgerskap ble trukket tilbake mandag.
Mannen er etterlyst i Italia..
Les mer på P4


Les mer om:
Italia, Krekar, Oslo, Politiets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrordømt, fremstilles, for, fengsling
VG - 16 juli 19 kl. 00:04

Mulla Krekar pågrepet – fremstilles trolig for fengsling onsdag

Bare timer etter at mulla Krekar ble dømt til 12 års fengsel i en italiensk domstol fikk han PST på døra i leiligheten i Oslo. Han fremstilles trolig for fengsling onsdag..

Aftenposten - 05 feb. 20 kl. 14:44

Mann siktet for drapsforsøk i Fredrikstad fremstilles for fengsling

En mann i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne i slutten av 20-årene ble knivstukket i Fredrikstad, fremstilles torsdag for fengsling..

P4 - 05 feb. 20 kl. 18:16

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Mannen i 30-årene som natt til i dag ble pågrepet siktet for å ha knivstukket en kvinne i 20-årene i Fredrikstad fremstilles i morgen for fengsling. En annen mann ble også pågrepet etter knivstikkingen, men han er nå løslatt, opplyser politiet til NTB. Kvinnen er utenfor livsfare og er operert etter hendelsen..

NRK - 28 april 20 kl. 14:39

Fremstilles for fengsling onsdag

Drapssiktede Tom Hagen fremstilles for fengsling i Nedre Romerike tingrett, klokken 11 på onsdag. Politiet sier de vil be om fire ukers varetekt for Hagen, som i dag ble pågrepet og siktet for drapet på kona Anne-Elisabeth Hagen..

NRK - 03 feb. 20 kl. 01:35

Endrar handtering av terrordømte

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, varslar at dei vil endre korleis dei handterer terrordømte som er sleppt fri frå fengsel, ifølge NTB. Søndag vart tre personar skadde i eit terroråtak, og gjerningsmannen var ein terrordømt som var ute.

NRK - 26 feb. 20 kl. 20:26

Forlenget soning for terrordømte

50 terrordømte i Storbritannia må sone en større del av straffen enn før. Tidligere har innsatte blitt automatisk løslatt etter halvsonet dom. Nå må de sone minimum 2/3-deler.

P4 - 15 juli 19 kl. 11:40

Fremstilles for fengsling for drapsforsøk

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter skytingen Oslo sentrum forrige uke fremstilles i dag for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Mannen er siktet for å ha skutt en jevnaldrende mann, og løsnet skudd mens politiet forsøkte å hjelpe skuddofferet. Den siktede og fornærmede er kjenninger av politiet..

P4 - 18 juli 19 kl. 11:20

Svigersønn fremstilles for fengsling

Mulla Krekars svigersønn fremstilles for varetektsfengsling i London i dag. Det melder VG. Svigersønnen er pågrepet etter at han ble dømt i samme rettssak som mulla Krekar i Italia.

P4 - 31 juli 19 kl. 10:32

Gullsmedranere fremstilles for fengsling

De to svenskene som er pågrepet for ranet av en gullsmed i Oslo mandag, fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Det melder NTB. Da de to ranerne ble pågrepet, fant politiet klokker til en verdi av over fem millioner kroner.

P4 - 14 aug. 19 kl. 11:19

Fremstilles for fengsling etter bortføring

De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse av en 14 år gammel gutt i Drammen fremstilles for varetektsfengsling i morgen. Gutten var savnet i flere timer før politiet fikk stoppet mennene som hadde tatt ham og bilen han satt i. En av mennene var allerede etterlyst av politiet for å ha drapstruet en kvinne lørdag og truet henne til å kjøre til en minibank for å ta ut penger.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 6 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 6 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 6 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 6 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 7 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 7 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 7 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 7 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt