P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 22:33

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:27

Terrordømt fikk medhold

Mannen som er dømt i samme terrorsak som mulla Krekar i Italia fikk medhold i at han ikke skal varetektsfengsles under fengslingsmøte i Oslo tingrett i ettermiddag.
Men han fikk likevel ikke slippe fri, for han må sitte fengslet til aktors anke er behandlet av lagmannsretten, melder NRK.
Mannen ble pågrepet mandag etter å ha blitt fratatt sitt norske statsborgerskap..
Les mer på P4


Les mer om:
Krekar, Italia, Oslo, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrordømt, fikk, medhold
NRK - 06 Dec 19 kl. 12:40

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

P4 - 06 Dec 19 kl. 12:13

Får ikke statsborgerskap tilbake

Den terrordømte mannen som i sommer mistet sitt norske statsborgerskap får det ikke tilbake. Han fikk ikke medhold i klagen sin av Kongen i statsråd. Mannen er dømt for terror i Italia i samme sak som mulla Krekar, men opplyste ikke om dette i søknaden sin om statsbsorgerskap..

NRK - 30 Nov 19 kl. 14:23

– Terrordømde må sone heile straffa

Den britiske statsministeren Boris Johnson meiner terrordømde må sone heile fengselsstraffer. Det sa han då han besøkte London Bridge, der to personar blei drepne i eit angrep fredag. Gjerningsmannen var dømd for terror i 2012, og var ute på prøve..

NRK - 01 Dec 19 kl. 06:33

Johnson: Terrordømte må sone fullt

Statsminister Boris Johnson sier at terrordømte skal sone hver eneste dag av fengselsstraffen og nektes prøveløslatelse, skriver Sky News. Mannen bak London Bridge-angrepet ble løslatt etter 8 år av en dom på 16 år..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 21:51

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann i Krekar-saken

Regjeringen har bedt UDI om å om å trekke tilbake statsborgerskapet til mannen som er terrordømt sammen med mulla Krekar i Italia..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:27

Terrordømt fremstilles for fengsling

Mannen som er terrordømt i Italia i samme sak som mulla Krekar fremstilles for varetetksfengsling i Oslo tingrett nå klokken 13. Han ble pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste kort tid etter at hans norske statsborgerskap ble trukket tilbake mandag. Mannen er etterlyst i Italia..

Dagbladet - 11 Dec 19 kl. 06:51

Bill Cosby fikk ikke medhold i ankedomstolen

- Viser at ingen står over loven..

P4 - 25 Jun 19 kl. 06:43

Flere terrorledere settes fri

Mange av dem som soner terrordommer i Europa skal snart løslates. Det sitter rundt 1500 terrordømte i europeiske fengsler. Blant disse er ledere som har radikalisert mange.

VG - 12 Aug 19 kl. 21:51

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann i Krekar-saken, melder NTB..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 15:23

Amerikaner fikk ikke kjøre i samkjøringsfil med lik i bilen

En mann i Las Vegas fikk ikke medhold i at han kunne kjøre i samkjøringsfila med et lik i bilen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Dømt for amfetaminsmugling

En tysk mann i 30-årene er i Nord-Troms tingrett dømt elleve års fengsel for å ha smuglet 77 kilo amfetamin til Norge. Mannen hadde en ledende rolle i en av de største narkotikasakene i Norge de siste årene, der også to advokater har vært tiltalt. En av dem ble frifunnet, den andre dømt til samfunnsstraff.

P4 - 45 minutter siden

Søker i Glomma

Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter at flere har meldt om rop om hjelp fra Glomma ved Årnes i Nes i kveld. Et Sea King-helikopter er satt inn i søket. Politiet ber om at dersom noen har vinterbadet i dette området, ønsker de at vedkommende tar kontakt..

P4 - 45 minutter siden

Satellitter kan kollidere

To gamle satellitter kan kollidere over Pittsburgh i USA i natt norsk tid. De to satelittene er på kollisjonskurs i stor fart og kan ikke manøvreres. Et sammenstøt kan skape 290 000 biter med romsøppel som er minst én centimeter bred – størrelsen som ekspertene regner som farlig, forteller avdelingsdirektør Terje Wahl ved Norsk Romsenter til TV2.

P4 - 1 time siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 1 time siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 1 time siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 2 timer siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 2 timer siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 3 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt