P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:32

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:27

Terrordømt fikk medhold

Mannen som er dømt i samme terrorsak som mulla Krekar i Italia fikk medhold i at han ikke skal varetektsfengsles under fengslingsmøte i Oslo tingrett i ettermiddag.
Men han fikk likevel ikke slippe fri, for han må sitte fengslet til aktors anke er behandlet av lagmannsretten, melder NRK.
Mannen ble pågrepet mandag etter å ha blitt fratatt sitt norske statsborgerskap..
Les mer på P4


Les mer om:
Krekar, Italia, Oslo, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrordømt, fikk, medhold
Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 21:51

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann i Krekar-saken

Regjeringen har bedt UDI om å om å trekke tilbake statsborgerskapet til mannen som er terrordømt sammen med mulla Krekar i Italia..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:27

Terrordømt fremstilles for fengsling

Mannen som er terrordømt i Italia i samme sak som mulla Krekar fremstilles for varetetksfengsling i Oslo tingrett nå klokken 13. Han ble pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste kort tid etter at hans norske statsborgerskap ble trukket tilbake mandag. Mannen er etterlyst i Italia..

P4 - 25 Jun 19 kl. 06:43

Flere terrorledere settes fri

Mange av dem som soner terrordommer i Europa skal snart løslates. Det sitter rundt 1500 terrordømte i europeiske fengsler. Blant disse er ledere som har radikalisert mange.

VG - 12 Aug 19 kl. 21:51

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann i Krekar-saken, melder NTB..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 15:23

Amerikaner fikk ikke kjøre i samkjøringsfil med lik i bilen

En mann i Las Vegas fikk ikke medhold i at han kunne kjøre i samkjøringsfila med et lik i bilen..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 21:51

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann i Krekar-saken - mannen er pågrepet

UDI er instruert om å trekke tilbake statsborgerskapet til mannen som er terrordømt sammen med mulla Krekar i Italia. Mannen er pågrepet, melder Nettavisen..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 21:51

Norge trekker tilbake statsborgerskapet til terrordømt nordmann i Krekar-saken – mannen er pågrepet

UDI er instruert om å trekke tilbake statsborgerskapet til mannen som er terrordømt sammen med mulla Krekar i Italia. Mannen er pågrepet, melder Nettavisen..

NRK - 08 May 19 kl. 05:20

Trump får medhold om migrantplan

En føderal ankedomstol i USA gir Trump-administrasjonen medhold i at migranter kan sendes tilbake til Mexico mens asylsøknadene deres behandles. Det reverserer en kjennelse fra en San Francisco-dommer, som blokkerte administrasjonens asylpolitikk..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 05:42

Domstol gir Trump-administrasjonen medhold i returplan for migranter

En domstol i USA gir Trump-administrasjonen medhold i at migranter kan sendes tilbake til Mexico mens asylsøknadene deres behandles..

VG - 25 Jul 19 kl. 19:00

PST: – Kommunikasjonen mellom oss kunne vært bedre

Den terrordømte mannen i 40-årene fikk norsk statsborgerskap selv om PST hadde bistått i etterforskningen. Nå vil de ta grep..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Bil i vannet ved Svolvær

En bil med tre personer har kjørt i vannet ved Svolvær fergeleie i Nordland nå i kveld. To personer er reddet ut av bilen og hentet opp, og det pågår livreddende førstehjelp på stedet, melder politiet. Den tredje personen er fremdeles savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 30 minutter siden

Warholm-seier i Paris

Karsten Warholm vant kveldens 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Paris. Nordmannen utklasset konkurrentene og vant med tiden 47.26..

P4 - 45 minutter siden

Jensen vurderte å droppe regjeringen

FrP-leder Siv Jensen sier hun var vurderte å ta partiet ut av regjeringen før bomavtalen kom på plass i går kveld. De fire regjeringspartiene brukte lang tid på å komme til enighet, og det skjedde først etter at statsminister Erna Solberg i går la frem en siste skisse de andre partiene måtte ta stilling til. Jensen sier til NRK at hun var klar til å ta konsekvensene av situasjonen de sto i.

P4 - 1 time siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 1 time siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 1 time siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 1 time siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 1 time siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 3 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt