P4 > Nyheter

Monday, 22 April, 18:23

P4 - 09 Mar 18 kl. 16:28

Teri Hatcher raser mot ryktene: – Jeg er ikke blakk

Skuespilleren hevder at ryktene er ren fabrikkering..
Les mer på P4


Les mer om:
Hatcher

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Teri, Hatcher, rasermot , ryktene, Jeger , ikke, blakk
Dagbladet - 14 Aug 18 kl. 20:49

NÅ: Bahareh Letnes om ryktene: - Hva skal jeg med Per hvis jeg er spion?

Per Sandberg føler seg dolket i ryggen av partifeller, og raser mot «heksejakta» mot ham og kjæresten. - Jeg skal gi Per jobb, sier Bahareh Letnes..

NRK - 01 Dec 17 kl. 16:27

Tillerson om ryktene: – Latterlig

Den amerikanske utenriksministeren Rex Tillerson kaller ryktene om sin avgang for «latterlige», melder AFP. Han avkrefter at president Donald Trump ønsker hans avgang..

P4 - 09 Jan 18 kl. 05:56

Flere støtter Winfrey som presidentkandidat

Flere tidligere amerikanske kampanjerådgivere mener TV-stjernen Oprah Winfrey har en reell sjanse som kandidat i det amerikanske presidentvalget. Ryktene om Winfreys politiske ambisjoner skjøt fart etter søndagens Golden Globe-utdeling i USA. En tidligere kampanjerådgiver for Barack Obama mener det er en god idé Winfreys talsperson vil ikke kommentere ryktene, men TV-stjernen har fortsatt ikke avvist ryktene..

Aftenposten - 29 Dec 17 kl. 20:45

Huitfeldt: – Jeg kan være brutalt ærlig og direkte

GÅLÅ/OSLO (Aftenposten): Leder av Aps kvinnenettverk, Anniken Huitfeldt, innrømmer at hun var kjent med ryktene om Trond Giske. Men først på tirsdagens møte i Aps sentralstyre vil hun si hva hun foretok seg med ryktene..

VG - 17 Aug 18 kl. 16:52

Mourinho slår tilbake mot Pogba-ryktene: - Aldri vært mer fornøyd

Ryktene om at José Mourinho og Paul Pogba har et dårlig forhold har stormet denne sommeren, men nå går Manchester United-manageren hardt ut mot spekulasjonene..

Dagbladet - 14 Feb 18 kl. 14:42

Raser mot Listhaugs forslag om «gebyr for å dø»

Trygve Slagsvold Vedum raser mot regjeringen som vil kreve 1148 kroner for å utstede en skifteattest etter dødsfall..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 10:27

Aksjen raser 80 prosent

Virgin Atlantic og Stobart Group har lagt inn bud på Flybe. Aksjen raser..

Hegnar.no - 09 Oct 18 kl. 19:13

Naboene raser mot Røkkes skyskraper

Skyskraperen Det store blå, som skal huse Verdenshavets hovedkontor, kommer til å ruve i terrenget på Fornebu. Naboene raser mot rikinger som tar seg til rette..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 19:40

Kundene raser mot Norwegian: Therese (46) ble trukket for nesten 73 000 kr

Flere kunder raser mot Norwegian etter tekniske problemer på selskapets nettside i sluttspurten av nyttårssalget..

NRK - 30 Dec 18 kl. 09:28

Raser mot Duterte

Grupper som kjemper for kvinners rettigheter på Filippinene raser mot president Rodrigo Duterte, som flere ganger har spøkt om voldtekt. I en tale lørdag sa Duterte at han som tenåring befølte og forsøkte å forgripe seg på familiens tjenestejente..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt