Tenåring skadd i masse­slagsmål i Skien: - Det skal ha blitt dratt fram kniv, knokejern og skiftenøkkel

En 16 år gammel gutt fikk skader i ansiktet og ryggen etter et masseslagsmål i Skien onsdag kveld. Tre unge menn er pågrepet og blir avhørt torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den skadde 16-åringen ble kjørt til legevakta for behandling. Ifølge politiet hadde han skader i ansikt og rygg, men tidlig torsdag morgen opplyser de at tilstanden hans ikke er kjent.

Foranledningen til masseslagsmålet er uklart. Politiet pågrep i alt fire personer, de tre mennene som fortsatt er fengslet og en 16 år gammel gutt som er løslatt.

- De tre er 19 og 20 år gamle, den fjerde var 16 og er løslatt grunnet hans unge alder, sier operasjonsleder Kim Stokke i Sørøst politidistrikt til NTB.

Han opplyser at det er opprettet sak for grov kroppskrenkelse og at de tre vil bli avhørt torsdag.

- Vi ser alvorlig på saken og bruker ressurser på dette, sier Stokke.

Politiet sier til Varden at de har blitt fortalt at 25 til 30 ungdommer samlet seg i Lundedalen onsdag kveld, og at det etter hvert utviklet seg til bråk på stedet.

- Det skal ha blitt dratt fram kniv, knokejern og skiftenøkkel, sier operasjonsleder Aadne Røilid i Sørøst politidistrikt til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.