NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 10:41

NRK - 16 maj 22 kl. 22:15

Tenåring alvorleg skadd i Engerdal

Ein person er alvorleg skadd og køyrd til Hamar sjukehus etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. Ifølgje NTB skal bilføraren vere ein 19 år gamal mann. Dei to andre i bilen er lettare skadd, seier operasjonsleder Kristian Bjaanes i Innlandet politidistrikt. Bilen havna på taket og det er mistanke om stor fart. Det er fartsgrense 80 km/t på ulykkesstaden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hamar, Fv, Hylleråsen, Engerdal, NTB, Kristian Bjaanes, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tenåring, alvorleg, skaddi , Engerdal
NRK - 31 okt 21 kl. 01:32

Busspassasjer alvorleg skadd i Oslo

Ein person er alvorleg skadd etter at han eller ho fall på veg ut av ein buss, melder politiet. Ulukka skjedde i Trondheimsveien ved Rodeløkka rett nordaust for Oslo sentrum. – Vi er på staden med fleire patruljar etter at ein passasjer fall då vedkommande gjekk av bussen.

NRK - 17 mar 22 kl. 12:40

Riksrevisjonen kritiserer politiet

Riksrevisjonen kjem med alvorleg kritikk mot politiet fordi oppklaringsprosenten har gått ned, skriv dei i ei pressemelding. Politireforma har gjeve høgare kompetanse, større einingar og sterkare fagmiljø, som gjer at politiet er betre rusta til å handtere alvorlege hendingar og kriminalitet. Men undersøkinga viser at det er manglar ved etterforskinga av dei mest alvorlege straffesakene, som vald og seksuallovbrot.

NRK - 17 maj 22 kl. 16:55

Alvorleg ulykke med firhjuling

Sør-Aust politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulykke i Ål kommune. Naudetatane er på staden der ein UTV eller ATV er involvert. Det var ein person på køyretøyet, skriv dei.

NRK - 16 maj 22 kl. 22:15

Trafikkulykke i Engerdal

Tre personar får behandling på ulykkesstaden etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. – Naudetatene er komme fram til staden. Dei tre personene som er involvert i ulykka har komme seg ut av bilen, dei er skadde, og får behandling.

NRK - 21 jun 22 kl. 10:46

Tenåring dømt til flere års fengsel for voldtekt

En 18-åring er dømt til ubetinget fengsel i tre år og seks måneder for å ha voldtatt en tenåringsjente og for å ha seksuelt forgrepet seg på en annen i Agder. I tillegg har den unge mannen fått ett år og seks måneder av straffen betinget, med en prøvetid på fire år, melder Agderposten. Han må også betale en erstatning på 250.

NRK - 31 okt 21 kl. 01:32

Busspassasjer alvorleg skadd

Ein person er alvorleg skadd etter at han eller ho fall på veg ut av ein buss, melder Oslo-politiet. Ulukka skjedde i Trondheimsveien ved Rodeløkka..

NRK - 22 maj 22 kl. 11:21

Nye avhøyr i dag

– Politiet vil i dag halde fram avhøyra av kvinna som er sikta etter ein alvorleg valdsepisode på Sveio i går. Det seier politiadvokat Erik Engløkk i Sør-Vest politidistrikt. Kvinna vart avhøyrt i går, det vart også mannen som vart skadd i hendinga.

NRK - 30 maj 22 kl. 16:20

Kvinne alvorleg skadd etter trafikkulukke

Ei kvinne i 50-åra blir flydd til Ahus etter ei trafikkulukke i Gjerdrum. Kvinna er truleg alvorleg skadd, skriv politiet på Twitter. To bilar var involverte i ulukka.

NRK - 04 maj 22 kl. 10:20

Tenåringer tiltalt for å ha filmet overgrepsvideo

To gutter i tenårene er tiltalt for å ha filmet og delt videoopptak av et seksuelt overgrep mot en yngre tenåring i Vestfold på nyåret i 2021. Rettssaken, som begynner i Vestfold tingrett onsdag, gjelder kun filmingen og delingen av overgrepet, skriver Tønsbergs Blad. Saken stammer fra et overgrep som skjedde mot et barn i tidlig tenårene i januar 2021.

NRK - 02 apr 22 kl. 10:28

Alvorleg skada etter valdshending i Oslo

Politiet i Oslo melder på Twitter at dei er på Bogerud saman med ambulansen etter melding om ei valdshending. Ein person verkar alvorleg skadd etter hendinga og blir behandla av ambulansepersonell. Politiet skriv at dei har kontroll på personen dei mistenkjer står bak valdshandlinga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

101-åring dømt til fem års fengsel for medvirkning til holocaust

Josef Schütz (101) er dømt til fem år i fengsel for å ha medvirket til drap på 3.518 fanger i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen under andre verdenskrig. Dommen ble avgitt i en tysk domstol tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

USA hevder at de har likvidert ledende jihadist

Det amerikanske militæret er «svært sikre» på at de har likvidert lederen for jihadistgruppa Hurras al-Din (HaD) i et droneangrep, melder AFP. Lederen Abu Hamzah al Yemeni reiste alene med motorsykkel da angrepet inntraff i Idlib-provinsen i Syria, opplyser USAs sentralkommando i en kunngjøring. Ingen andre ble drept i angrepet..

NRK - 30 minutter siden

Luftambulanser kan bli satt på bakken i dag

Flyene i Alta, Kirkenes, Ålesund vil bli satt på bakken i løpet av ettermiddagen/kvelden dersom tekniker ikke rekker frem til basen før den tid, eller de får foretatt teknisk sjekk ved annen base i forbindelse med oppdrag. Det opplyser Luftambulansetjenesten i en presemelding..

NRK - 45 minutter siden

Flystreiken går til tvungen lønnsnemnd

Det opplyser arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen. Persen forteller at hun mandag fikk opplyst fra Helsetilsynet at det måtte gripes inn i streiken i dag. Hvis ikke ville det oppstå fare for liv og helse..

NRK - 1 time siden

Finnmarksykehuset: Over 70 pasientreiser kansellert

Finnmarkssykehuset har måttet avlyse et 70-tall pasientreiser tirsdag, opplyser kommunikasjonssjef Eirik Palm til Dagbladet. Årsaken er den pågående flyteknikerstreiken..

NRK - 1 time siden

Russland har misligholdt gjeld, ifølge Moody's

Kredittvurderingsbyrået Moody's bekrefter at Russland har misligholdt utenlandsgjeld for første gang på over hundre år, skriver NTB. Kreditorene hadde ikke mottatt rentebetalinger på til sammen 100 millioner dollar i tide fra Russland. Flere medier melder at Russland er villige til å betale, men at sanksjonene mot landet gjør det umulig å overføre pengene til de utenlandske kreditorene.

NRK - 1 time siden

Omkom i bilulykke i Orkland

En kvinne i 40-årene omkom i en frontulykke som skjedde i Orkland mandag kveld. Det bekrefter etterforskningsleder Randi Fagerholt til Adressa.no..

NRK - 1 time siden

Karantenetiden i Kina halveres for innreisende

Kinesiske myndigheter halverer karantenetiden for innreisende fra utlandet, melder AFP. Nå må tilreisende tilbringe syv dager på karantenehotell, og ytterligere tre dager i hjemmekarantene. Tidligere måtte reisende tilbringe minst to uker på karantenehotell ved ankomst..

NRK - 1 time siden

Skar ut kulehull fra moské

I går, nesten tre år etter terroren mot Al Noor-moskeen i Bærum, ble kulehullene skåret ut av veggen. De skal stilles ut i et eget museumsrom, skriver Budstikka. Stiftelsen 10.

NRK - 1 time siden

Stortingsdirektøren sier opp sin stilling

Stortingets direktør, Marianne Andreassen, vedtar overtredelsesgebyr fra Datatilsynet på 2 millioner kroner, opplyser stortinget i en pressemelding. Andersen sier samtidig opp sin stilling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com