P4 > Nyheter

Thursday, 23 January, 03:49

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:16

Tenåring ranet med kniv

En mann i slutten av tenårene er ranet med kniv i Oslo sentrum.
Det melder politiet.
Tre gjerninspersoner skal ha truet tenåringen til å gi fra seg mobiltelefonen sin..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tenåring, ranetmed , kniv
NRK - 19 Sep 19 kl. 20:52

Tenåring truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha blitt truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

P4 - 22 Oct 19 kl. 05:20

Tenåring pågrepet for bensinstasjonran

En tenåring er pågrepet mistenkt for å ha ranet en bensinstasjon Sarpsborg i Østfold. Tenåringen truet til seg penger med et våpen som viste seg å være en softgun, opplyser politiet. Ingen ble fysisk skadet i hendelsen.

P4 - 03 Jan 20 kl. 22:52

Tenåring ranet

En gutt tidlig i tenårene ble ranet av en eller flere ungdommer i Heimdal sør for Trondheim sentrum i kveld. Gutten ble truet til å gi fra seg verdisaker,opplyser politiet til Adressavisen. Politiet har kontroll på den ene gjerningsmannen, som er 16 år..

NRK - 01 Dec 19 kl. 04:25

15-åring tatt med kniv i Lørenskog

På Fjellhamar i Lørenskog rett øst for Oslo måtte politiet gripe inn da 10 til 12 tenåringsgutter sloss. Flere patruljer rykket ut. En 18-åring endte i fyllearresten og en 15-åring ble fratatt en kniv..

NRK - 21 Oct 19 kl. 12:57

Tenåring slått og ranet i Oslo

En 17 år gammel gutt ble mandag formiddag slått og ranet på Bøler i Oslo. Politiet har pågrepet en person, og utelukker ikke flere pågripelser. Ranet skjedde etter en helg med et tosifret antall tilfeller av blind vold..

VG - 21 Oct 19 kl. 17:30

Tenåring slått og ranet i Oslo – tre 17-åringer pågrepet

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo mandag formiddag. Politiet har pågrepet tre personer i forbindelse med ranet..

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 12:55

Tenåring slått og ranet i Oslo

En 17 år gammel gutt er blitt slått og ranet på Bøler i Oslo. Politiet har pågrepet en mistenkt person..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 06:56

Taxisjåfør truet med kniv og ranet i Oslo - 18-åring pågrepet

En taxisjåfør i Oslo ble natt til lørdag truet med kniv og ranet av fire unge personer natt til lørdag. På morgenkvisten ble en 18-åring pågrepet..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 06:56

Taxisjåfør truet med kniv og ranet i Oslo – 18-åring pågrepet

En taxisjåfør i Oslo ble natt til lørdag truet med kniv og ranet av fire unge personer natt til lørdag. På morgenkvisten ble en 18-åring pågrepet..

VG - 21 Oct 19 kl. 17:30

Tenåring slått og ranet i Oslo – fem personer pågrepet

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo mandag formiddag. Politiet har pågrepet fem personer i forbindelse med ranet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Oppdaterte reiseråd

Utenriksdepartementet har oppdatert sine reiseråd for Kina etter utbruddet av det dødelige coronaviruset. Storbyen Wuhan, der utbruddet av viruset startet, isoleres nå. UD vurderer risikoen for å reise til byen som moderat, men oppfordrer til varsomhet.

P4 - 5 timer siden

Ni av ti mener Frp gjorde rett

Ni av ti Frp-velgere mener det var rett av partiet å gå ut av regjeringen. Det viser en ny måling Kantar har gjort for TV2. Partileder Siv Jensen sier at det stemmer godt med den vurderingen hun gjorde og at hun opplever at folk er ganske lettet over at Frp kan samle seg for å peke ut retning for partiet.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å ta en halv million ut av Norge

En 25-åring fra Danmark er dømt til fengsel i 120 dager for å ha forsøkt å ta med seg en halv million kroner ut av Norge. Sarpsborg tingrett har fastslått at pengene stammer fra kriminell virksomhet. Mannen erkjente straffskyld, han skal ha forklart at han hadde spillgjeld og skyldte penger, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

P4 - 6 timer siden

27-åring tilstår drap i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november. Det skriver Firdaposten. Politiet ble varslet om mannen natten før drapet skjedde da han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, Han har ikke tatt stilling til straffskyld..

P4 - 6 timer siden

Isolerer Wuhan

Myndigheten i Kina stenger nå av storbyen Wuhan der utbruddet av Coronaviruset startet. All flytrafikk og kollektivtransport stanses for å begrense smittefaren og ingen får forlate byen etter kl. 10 i morgen.

P4 - 6 timer siden

Brexitlov vedtatt

En lov som gjør at Storbritannia kan forlate EU i slutten av januar, har passert det siste hinderet i Parlamentet. Overhuset ville ha endringer regjeringens forslag til brexitlov, men statsminister Boris Johnson har flertall blant de folkevalgte og vil ikke godta noen endringer i forslaget. Johnson har lovet å gjennomføre skilsmissen innen 31.

P4 - 6 timer siden

Mer positive til bompenger

Folk i Oslo-området har blitt mer positive til bompenger det siste året. Det viser en ny undersøkelse Norfakta Markedsanalyse har gjort for Statens vegvesen. 59 prosent av befolkningen i Oslo var i fjor positive til bompenger, i 2018 svarte 44 prosent det samme.

P4 - 8 timer siden

Norge vant gruppa

Norge ble gruppevinner etter å ha slått Slovenia 33-30 i håndball-EM i Malmø i kveld. Begge lagene var før kampen allerede klare for semifinale, vinneren av kampen vant dermed også gruppa. Nå møter de norske håndballgutta Kroatia i semifinalen på fredag og unngikk dermed marerittmotstander Spania som Norge ikke har slått på 18 kamper..

P4 - 8 timer siden

Stort våpenbeslag i Oslo

Politiet har beslaglagt et stort antall ombygde våpen fra en beboer i Oslo sentrum etter en aksjon. Våpnene som blant annet brukes som startpistoler eller til opptrening av jakthunder blir stadig oftere beslaglagt i forbindelse med alvorlige straffesaker. Under aksjonen var de fleste våpnene ombygd til skarpe våpen, men ikke registrert i våpenregisteret, melder NRK.

P4 - 8 timer siden

Drapssiktet utlevert til Norge

Den 20 år gamle mannen som er siktet for drapet på en mann på Prinsdal i Oslo, ble utlevert fra Ungarn til Norge i ettermiddag. Det opplyser politiet i Oslo. Den siktede ble pågrepet på grensen mellom Ungarn og Serbia, torsdag i forrige uke.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt