P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:28

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:16

Tenåring ranet med kniv

En mann i slutten av tenårene er ranet med kniv i Oslo sentrum.
Det melder politiet.
Tre gjerninspersoner skal ha truet tenåringen til å gi fra seg mobiltelefonen sin..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tenåring, ranetmed , kniv
NRK - 19 sep. 19 kl. 20:52

Tenåring truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha blitt truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

NRK - 01 juni 20 kl. 04:22

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.

NRK - 16 mai 20 kl. 08:24

18-åring ranet i Frognerparken

En 18-åring ble natt til lørdag truet med kniv og fraranet en jakke i Frognerparken i Oslo. Poltiet fikk melding om ranet klokken 2.15.

NRK - 11 mai 20 kl. 17:02

Tenåring truet søsteren med kniv

En mann i tenårene er pågrepet i Lier etter å ha vært voldelig og truende mot søsteren sin, melder Drammens Tidende. Han skal ha truet henne med kniv, men hun er ikke alvorlig skadet, ifølge politiet. Både den mistenkte og fornærmede er tenåringer..

P4 - 22 okt. 19 kl. 05:20

Tenåring pågrepet for bensinstasjonran

En tenåring er pågrepet mistenkt for å ha ranet en bensinstasjon Sarpsborg i Østfold. Tenåringen truet til seg penger med et våpen som viste seg å være en softgun, opplyser politiet. Ingen ble fysisk skadet i hendelsen.

P4 - 03 jan. 20 kl. 22:52

Tenåring ranet

En gutt tidlig i tenårene ble ranet av en eller flere ungdommer i Heimdal sør for Trondheim sentrum i kveld. Gutten ble truet til å gi fra seg verdisaker,opplyser politiet til Adressavisen. Politiet har kontroll på den ene gjerningsmannen, som er 16 år..

NRK - 01 des. 19 kl. 04:25

15-åring tatt med kniv i Lørenskog

På Fjellhamar i Lørenskog rett øst for Oslo måtte politiet gripe inn da 10 til 12 tenåringsgutter sloss. Flere patruljer rykket ut. En 18-åring endte i fyllearresten og en 15-åring ble fratatt en kniv..

NRK - 21 okt. 19 kl. 12:57

Tenåring slått og ranet i Oslo

En 17 år gammel gutt ble mandag formiddag slått og ranet på Bøler i Oslo. Politiet har pågrepet en person, og utelukker ikke flere pågripelser. Ranet skjedde etter en helg med et tosifret antall tilfeller av blind vold..

VG - 21 okt. 19 kl. 17:30

Tenåring slått og ranet i Oslo – tre 17-åringer pågrepet

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo mandag formiddag. Politiet har pågrepet tre personer i forbindelse med ranet..

P4 - 17 april 20 kl. 22:09

Ung mann ranet med kniv

En ung gutt er ranet med kniv på Ullern i Oslo. Politiet leter nå etter flere gjerningspersoner. Gutten ble ikke fysisk skadet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

For mange kjører for fort

- Det er fortsatt alt for mange som kjører for fort på sommerferie nå. Det advarer assisteredene sjef for Utrykningspolitiet Roar Skjelbred Larsen. Vi er snart halvveis inn i sommermåneden, som ofte er preget av mange trafikkulykker.

P4 - 1 time siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 1 time siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 1 time siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 2 timer siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 2 timer siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 2 timer siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..

P4 - 2 timer siden

Mange tar ferie med lånte penger

Nesten 250.000 nordmenn har planer om å låne penger for å få råd til årets sommerferie. Dette til tross for at nordmenn i snitt vil kutte årets feriebudsjett med en firedel, ifølge en undersøkelse gjort for Sparebank1.

P4 - 2 timer siden

Mer respekt for helsevesenet

Tilliten til det norske helsevesenet har steget i koronakrisen. En ny undersøkelse fra Opinion viser at sju av ti nordmenn nå har fått en økt respekt for det norske helsevesenet. Like mange svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling dersom de skulle bli smittet..

P4 - 3 timer siden

Siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap i Steinkjer i natt. Det opplyser politiet i Trøndelag. Politiet startet drapsetterforskning etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt