P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:48

P4 - 23 May 20 kl. 12:17

Telt nesten truffet av ras

Teltere ble nesten truffet av steinraset som gikk i Gudvangen i Voss i natt.
Steiner som veier flere tonn skal ha stanset bare meter fra teltene, mens mindre stein ligger strødd ved siden av teltene.
Bergens Tidende melder at personene som overnattet var rystet etter hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Gudvangen, Voss, Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telt, nesten, truffetav , ras
Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 06:42

Nesten dødt løp mellom Buttigieg og Sanders i Iowa

Kun 0,1 prosentpoeng skiller Pete Buttigieg og Bernie Sanders i nominasjonsvalget i Iowa. Nesten samtlige stemmer er telt..

Dagbladet - 30 Apr 20 kl. 10:04

Har satt opp telt

Politiet har satt opp et telt utenfor boligen til Anne-Elisabeth og Tom Hagen..

P4 - 07 Feb 20 kl. 07:17

Fly nesten skutt ned i Syria

Et russisk fly måtte nødlande etter at det nesten ble truffet av det syriske luftforsvaret i Syria. Det hevder Russlands forsvarsdepartement, ifølge Reuters. Flyet hadde 172 passasjerer ombord.

Klartale - 06 Feb 20 kl. 10:03

Jevnt mellom Buttigieg og Sanders

Nesten alle stemmene er telt i Iowa i USA. Det ble helt jevnt mellom de to vinnerne i første runde av demokratenes valg..

P4 - 11 May 20 kl. 09:55

Ble nesten skutt av Manshaus to ganger

Den ene mannen som overmannet terrortiltalte Philip Manshaus under angrepet i Al-Noor-moskeen ble nesten truffet av skudd to ganger. Det fortalte han da han vitnet i Asker og Bærum tingrett i dag. 75-åringen fortalte at han har fått angst etter angrepet..

NRK - 17 Mar 20 kl. 20:38

Telt skal holde sykehus koronafritt

Forsvaret er i ferd med å reise flere telt på parkeringsplassen bak Orkdal sjukehus. Målet er å holde Orkdal sjukehus koronafritt..

P4 - 21 Mar 20 kl. 15:05

550 forsvarsrekrutter må sove i telt

For å hindre smitte må Forsvarets rekrutter langs russergrense flytte ut i telt. De 550 soldatene fra Garnisonen i Sør-Varanger er alle flyttet ut av leiren, slik at kaserner og annen infrastruktur kan frigjøres for å håndtere eventuell smitte som oppstår, skriver NRK. Ved Grense Jakobselv er det lørdag målt 16 minusgrader ifølge Yr.

NRK - 07 Feb 20 kl. 13:23

Passasjerfly måtte nødlande i Syria

Et passasjerfly med 172 mennesker ombord måtte nødlande i Syria i dag fordi de nesten ble truffet av luftvernraketter. Ifølge russiske RIA ble de skutt opp av det syriske militæret, for å hindre et angrep ved hovedstaden Damaskus, melder Reuters..

P4 - 08 Apr 20 kl. 19:27

Uværet har truffet Nordland

Et kraftig uvær har nå truffet Nordland med full styrke. Ferger og hurtibåter er innstilt og flere tusen innbyggere er uten strøm. Det meldes om vind kast på godt over 30 meter per sekund i Lofoten og Vesterålen.

Dagbladet - 20 Apr 20 kl. 18:25

- Har telt dager og timer

Hyttefolket er tilbake på Hafjell mandag. De stråler om kapp med sola..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 2 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 2 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 2 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt