NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 12:23

NRK - 22 okt. 20 kl. 06:49

Telenor utsatt for dataangrep

12. oktober ble Telenor Norge utsatt for et dataangrep, opplyser selskapet i en pressemelding. Utpresserne truet med flere angrep dersom selskapet ikke ville betale. Nå advarer Telenor om at andre norske selskaper kan rammes av lignende angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenor Norge, Telenor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenor, utsatt, for, dataangrep
NRK - 09 des. 20 kl. 15:35

EMA utsatt for dataangrep

Det europeiske legemiddelverket (EMA) er utsatt for et dataangrep. EMA skriver at de er i dialog med diverse myndigheter i forbindelse med angrepet. EMA godkjenner vaksiner i EU, men det er ikke kjent om angrept får betydning for vaksinegodkjenning..

E24 - 22 okt. 20 kl. 11:36

Dataangrep mot Norges største IT-konsulentselskap

Sopra Steria har blitt utsatt for et dataangrep, inkludert den norske virksomheten..

P4 - 22 okt. 20 kl. 12:38

Dataangrep mot IT-selskap

IT-selskapet Sopra Steria, som har avdeling i Stavanger, er utsatt for et dataangrep. Angrepet ble oppdaget i Frankrike. I følge E24 har angrepet rammet interne systemer i Norge, men kundene skal ikke ha fått problemer.

NRK - 09 jan. 21 kl. 14:08

Dataangrep i Østre Toten kommune

Datasystemene til Østre Toten kommune ble natt til lørdag utsatt for et dataangrep. Det dreier seg om et løsepengevirus. Kommunens ledelse jobber med å få oversikt og har satt krisestab.

NRK - 12 jan. 21 kl. 10:10

Dataangrep mot Hamar Arbeiderblad

Hamar Arbeiderblad er utsatt for et dataangrep. Nettavisen har vært nede i morgentimene tirsdag. Problemene gjør at det kan oppleves vanskelig å komme i kontakt med avisen, skriver de på Facebook.

NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger på Fornebu

Telenor selger hovedkontoret på Fornebu for 5,45 milliarder kroner. Norwegian Property inngikk en avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av alle aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30, i følge E24..

E24 - 25 nov. 20 kl. 08:00

71.000 har kjøpt trådløst bredbånd fra Telenor: Nå kommer telegiganten med 5G

Telenor var først med produktet trådløst bredbånd, men Telia rakk så vidt å være først med 5G. Nå kommer Telenor etter for fullt og det vil påvirke flere enn bare Telenor-kundene..

NRK - 22 okt. 20 kl. 12:29

Dataangrep mot Sopra Steria

IT-konsulentselskapet Sopra Steria, som har avdeling i Stavanger, er utsett for eit dataangrep. Angrepet var oppdaga ved det franske hovudkvarteret natt til i går, skriv E24. Nokre interne system er råka, men kundane skal ikkje ha fått problem..

NRK - 28 okt. 20 kl. 08:32

Kjøper og selger dataangrep

Organiserte kriminelle på nettet samarbeider om kjøp og salg av hackerverktøy, pengeutpressing, tyveri av personopplysninger og andre dataangrep. Det skriver Jyllands-Posten etter at Center for Cybersikkerhed i Danmark har kartlagt datakriminalitet..

NRK - 29 okt. 20 kl. 12:16

Mann frifunnet for dataangrep

En mann i 30-årene er i Gulating lagmannsrett frifunnet for dataangrep mot Statens vegvesen, skriver Bergens Tidende. Mannen ble i Bergen tingrett dømt til 14 dagers betinget fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

Ny variant av koronaviruset i USA

En ny variant av koronaviruset er blitt oppdaget i USA for første gang, opplyser tjenestemenn i Minnesota mandag, skriver CNN. Koronaviruset, som kalles for P. 1-varianten ble oppdaget hos en reisende fra Brasil.

NRK - 5 minutter siden

Knivangrep i Frankfurt

Flere personer er skadd i det som antas å være et knivangrep i Frankfurt, melder AP. En mistenkt person er pågrepet, opplyser politiet i byen. Ifølge tysk politi var det en krangel som var årsaken til angrepet.

NRK - 15 minutter siden

Mutert virus trolig i Øvre Eiker

Tre personer i Øvre Eiker er trolig smittet med den britiske mutasjonen av covid-19. En av disse har blitt smittet av en nærkontakt som bor i Nordre Follo. Personen i Nordre Follo har nylig fått bekreftet smitte med den britiske mutasjonen..

NRK - 15 minutter siden

Færre innlagde med covid-19

Det var tysdag 122 personar som er innlagde med covid-19 på norske sjukehus. Det er 13 færre enn dagen før, viser oversikta til Helsedirektoratet. 22 av pasientane får behandling med respirator.

NRK - 30 minutter siden

Trakk kniv mot butikkansatt

Politiet søker etter en person som skal ha trukket kniv mot en ansatt på kjøpesenteret PP-senteret i Porsgrunn. Ingen personer er skadet. I tillegg til gjerningspersonen, søker politiet også etter andre involverte.

NRK - 30 minutter siden

VG: Avlyser militærøvelse

Militærøvelsen Joint Viking 2021 i Troms i mars vil ikke ikke gjennomført som planlagt, ifølge opplysninger VG har fått. Om lag 3000 utenlandske soldater er nå på plass i Nord-Norge og skulle delta i øvelsen sammen med om lag 7 000 norske soldater..

NRK - 30 minutter siden

Leivningane på Karmøy obdusert

For ei tid tilbake blei det funne leivningar av eit barn, i ein redningsvest med ein kjeledress inni, i sjøen på Karmøy. Obduksjonsrapporten viser at barnet truleg døydde av drukning. Identiteten til barnet er ikkje klarlagt..

NRK - 1 time siden

Millionbeløp til Weinstein-ofre

I et konkursoppgjør har over 50 personer som har anklaget Harvey Weinstein for seksualforbrytelser, fått til sammen ca. 145 millioner kroner, ifølge BBC. Utbetalingen kommer fra oppløsningen av selskapet Weinstein Co, som erklærte seg konkurs i 2018..

NRK - 1 time siden

Million smittetilfeller i Indonesia

Indonesia har bikket en million registrerte koronatilfeller og nesten 29.000 dødsfall siden pandemien startet, melder AFP. En indonesisk epidemiolog tror likevel det har vært langt flere tilfeller på grunn av den lave andelen testing i landet..

NRK - 1 time siden

Stordalen selger luksushotell

Petter Stordalen selger sitt femstjernershotell Skt. Petri i København til en amerikansk hotellinvestor, ifølge Dagens Næringsliv. Verdien på salget skal være opptil 1,5 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt