NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 19:09

NRK - 19 nov. 20 kl. 17:08

Telenor selger selskapet Tapad

Telenor selger sine aksjer i selskapet Tapad. Kjøper er det irske selskapet Experian Holdings, ifølge en børsmelding. Tapads forretningsidé er å legge til rette for digital markedsføring til brukere på flere forskjellige enheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tapad, Experian Holdings

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenor, selger, selskapet, Tapad
E24 - 19 nov. 20 kl. 17:12

Telenor med stortap etter milliardsalg til Experian

Telenor kvitter seg med Tapad og sitter igjen med et tap på over 700 millioner etter å ha kjøpt selskapet i 2016..

E24 - 19 nov. 20 kl. 17:12

Telenor selger Tapad til Experian

Saken oppdateres....

E24 - 25 nov. 20 kl. 08:00

71.000 har kjøpt trådløst bredbånd fra Telenor: Nå kommer telegiganten med 5G

Telenor var først med produktet trådløst bredbånd, men Telia rakk så vidt å være først med 5G. Nå kommer Telenor etter for fullt og det vil påvirke flere enn bare Telenor-kundene..

E24 - 08 des. 20 kl. 14:29

Birgitte Engebretsen blir sjef for Telenor Bedrift: – Vi står overfor et nytt skifte

Etter en omfattende rekrutteringsprosess er det bestemt at Birgitte Engebretsen blir sjef for Telenor Bedrift. Med det får hun ansvaret for hver tredje krone Telenor tjener i Norge..

NRK - 08 des. 20 kl. 10:22

Uber selger selvkjørende-satsing

Uber selger grenen av selskapet som utvikler teknologi for selvkjørende biler, melder DPA. Oppstartsbedriften Aurora, som også utvikler robotbiler, står bak kjøpet. Som en del av salget, investerer Uber også drøyt 3,5 milliarder kroner i Aurora..

E24 - 08 des. 20 kl. 12:29

Uber selger selvkjørende-satsing

Uber selger grenen av selskapet som utvikler teknologi for selvkjørende biler. 0ppstartsbedriften Aurora, som også utvikler robotbiler, er kjøper..

NRK - Igår: 14:32

Giuliani saksøkes for ærekrenkelse

Selskapet Dominion Voting Systems, som selger programvare for stemmegivning, har saksøkt Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani, for ærekrenkelse. Selskapet mener Giuliani startet en «løgnaktig kampanje om svindel» i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 17 nov. 20 kl. 01:26

Huawei selger ut Honor-enhet

Den kinesiske mobilgiganten Huawei selger sin enhet som lager budsjett-mobilen Honor til en gruppe på 40 kinesiske investorer i et forsøk på å redde enheten fra amerikanske sanksjoner, melder nyhetsbyrået AFP..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 17:01

Hasselhoff selger «Kitt»

Skuespilleren selger rubbel og bit fra sin tid som TV-sjerne, inkludert den legendariske bilen «Kitt»..

E24 - 12 jan. 21 kl. 17:39

Selger unna småkraft etter strømsjokk

Fossberg Kraft selger samtlige av sine småkraftverk til en utenlandsk kjøper, og skylder på lave strømpriser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Smitte i barnehage i Nordre Follo

Det er påvist to tilfeller vanlig koronasmitte i Siggerud gård barnehage i Nordre Follo. 45 personer er satt i karantene. Det er tidligere påvist smitte på Kolbotn skole, Langhus helsestasjon og Tussestien barnehage..

NRK - 5 minutter siden

Letter på tiltak i Rogaland

Sandnes, Randaberg og Sola letter en del på restriksjonene onsdag. Fritidsaktiviteter for barn får starte opp, og det åpnes trolig for skjenking nærmer helgen. Nabokommunen Stavanger beholder derimot skjenkestoppen, og avventer smittesituasjonen..

NRK - 15 minutter siden

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..

NRK - 45 minutter siden

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 30 minutter siden

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

NRK - 45 minutter siden

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert.

NRK - 45 minutter siden

Blinken godkjent av Senatet

Antony Blinken er godkjent er godkjent av Senatet som USAs utenriksminister..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall ved Drammen sykehus

To pasienter er døde i forbindelse med koronautbruddet ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, skriver Drammens Tidende. Til sammen ble 23 pasienter smittet med covid-19 ved avdelingen..

NRK - 1 time siden

Risikerer å måtte vente til høsten

Én million nordmenn kan måtte vente til høsten på vaksine. Norge var lovet 2 millioner doser av AstraZenecas vaksine før sommeren, men leveransen er redusert med 90 prosent. Det er ikke sikkert alle i risikogruppen vaksineres innen sommeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt