NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 07:46

NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger på Fornebu

Telenor selger hovedkontoret på Fornebu for 5,45 milliarder kroner. Norwegian Property inngikk en avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av alle aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30, i følge E24..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fornebu, Property, Telenor Real Estate AS, Snarøyveien, AS, Telenor, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenor, selger, Fornebu
NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger hovedkontoret

Telenor selger hovedkontoret sitt på Fornebu i Bærum for 5,45 milliarder kroner. Konsernet skal ifølge avtalen leie lokalene i 25 år, melder NTB..

NRK - 19 nov. 20 kl. 17:08

Telenor selger selskapet Tapad

Telenor selger sine aksjer i selskapet Tapad. Kjøper er det irske selskapet Experian Holdings, ifølge en børsmelding. Tapads forretningsidé er å legge til rette for digital markedsføring til brukere på flere forskjellige enheter..

E24 - 25 nov. 20 kl. 08:00

71.000 har kjøpt trådløst bredbånd fra Telenor: Nå kommer telegiganten med 5G

Telenor var først med produktet trådløst bredbånd, men Telia rakk så vidt å være først med 5G. Nå kommer Telenor etter for fullt og det vil påvirke flere enn bare Telenor-kundene..

NRK - 14 feb. 21 kl. 17:55

Telenor bekymret for Myanmar

Telenor har igjen fått pålegg fra militærjuntaen i Myanmar om å stenge for utvalgte nettsteder og IP-adresser, uten en bekreftet sluttdato. Siden starten av februar har Telenor fått tolv ulike pålegg. Telenor sier de er dypt bekymret for utviklingen..

E24 - 20 okt. 20 kl. 18:09

Norwegian Property kjøper Telenors hovedkvarter 5,45 mrd. kroner

Tirsdag inngikk Norwegian Property avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30..

E24 - 20 okt. 20 kl. 18:09

Norwegian Property kjøper Telenors hovedkvarter for 5,45 mrd. kroner

Tirsdag inngikk Norwegian Property avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av 100 prosent av aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30..

E24 - 05 nov. 20 kl. 16:18

Obos kjøper Fornebu-tomt av Røkke og Fredriksen

Obos betaler et milliardbeløp til Kjell Inge Røkke, John Fredriksen og Johansson-familien for 60 mål med tomter på Fornebu. 1500 boliger skal oppføres på tomtene..

VG - 29 jan. 21 kl. 18:25

Fryktet personer gjennom isen på Fornebu: Politiet avslutter søket

Fredag meldte politiet at to personer kunne ha gått gjennom isen ved Fornebu i Bærum, like utenfor Oslo. Klokken 18.59 avsluttes søket..

NRK - 22 okt. 20 kl. 06:49

Telenor utsatt for dataangrep

12. oktober ble Telenor Norge utsatt for et dataangrep, opplyser selskapet i en pressemelding. Utpresserne truet med flere angrep dersom selskapet ikke ville betale.

E24 - 23 okt. 20 kl. 10:30

Telenor legger frem nye planer for Norge: Oslo, Bergen og Stavanger får 5G før jul

Både Telenor og Telia har skrudd på sine splitter nye 5G-nett i Norge, mens konkurrenten Ice er like rundt hjørnet. Nå løfter Telenor litt mer på sløret og forteller om storsatsingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Biden gir nødpakke til Florida

USAs president Joe Biden har godkjent å gi føderal hjelp til Florida etter en bygning kollapeset ved Miami, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Gibraltar vil ha abortlettelser

Innbyggerne i Gibraltar har i en folkeavstemning sagt ja til å lette på abortlovene, som er blant de strengeste i verden. 62 prosent stemte for å tillate abort når kvinnens fysiske eller psykiske helse står på spill, eller om fosteret har fysiske skader som gjør at det ikke vil overleve..

NRK - 1 time siden

11 smittede i Grimstad torsdag

Totalt 11 personer i Grimstad ble bekreftet koronasmittet torsdag. Seks av tilfellene har kjent smittevei og smittesporing pågår i forbindelse med resten av tilfellene. I dag blir det avgjort om det blir innført lokale tiltak i Grimstad kommune..

NRK - 1 time siden

18 døde i brann i Kina

18 personer døde og 16 personer ble skadd da en brann rammet en kampsportskole sentralt i Kina fredag morgen, ifølge myndighetene. Brannen ble slukket, og politiet har pågrepet personen som leder skolen..

NRK - 3 timer siden

Brann i en leilighet i Oslo slukket

Nødetatene rykket ut til maridalsveien i Oslo etter melding om en brann i en leilighet. Det meldte 110-sentralen i Oslo på Twitter. Flere beboere evakuerte seg selv.

NRK - 2 timer siden

21 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 nye positive koronatester i hovedstaden per dag..

NRK - 4 timer siden

Søker etter kvinne på Tolga

Politiet fortsetter ​​leteaksjonen etter en kvinne i 70-årene som dro på fjelltur i Tolga onsdag formiddag. Frivillige, redningshunder og politihund deltar i søket natt til fredag..

NRK - 3 timer siden

Deler av Sydnes stenges ned

Beboere i fire nabolag sentralt i Sydney er beordret til å holde seg hjemme i en uke, etter et utbrudd av delta-varianten i den australske storbyen. Utbruddet knyttes til en limousinsjåfør som var smittet da han kjørte en hel flybesetning fra en internasjonal flygning fra flyplassen i Sydney til et karantenehotell. Det er registrert 65 tilfeller tilknyttet utbruddet, skriver den australske kringkasteren ABC..

NRK - 3 timer siden

Brann i en leilighet i Oslo

Nødetatene har rykket ut til maridalsveien i Oslo etter melding om en brann i en leilighet. Det melder 110-sentralen i Oslo på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Britney Spears: – Jeg var flau

Den amerikanske artisten Britney Spears skrev til sine fans på Instagram torsdag at hun var lei seg for at hun gitt inntrykk av at hun har hatt det ok de to siste årene. –Jeg var flau over å dele det som skjedde med meg, skriver hun. Britney Spears vitnet i et rettsmøte dagen før der hun ba dommeren om å oppheve vergemålet hennes far over henne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt