NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 01:50

NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger på Fornebu

Telenor selger hovedkontoret på Fornebu for 5,45 milliarder kroner. Norwegian Property inngikk en avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av alle aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30, i følge E24..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fornebu, Property, Telenor Real Estate AS, Snarøyveien, AS, Telenor, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenor, selger, Fornebu
NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger hovedkontoret

Telenor selger hovedkontoret sitt på Fornebu i Bærum for 5,45 milliarder kroner. Konsernet skal ifølge avtalen leie lokalene i 25 år, melder NTB..

NRK - 19 nov. 20 kl. 17:08

Telenor selger selskapet Tapad

Telenor selger sine aksjer i selskapet Tapad. Kjøper er det irske selskapet Experian Holdings, ifølge en børsmelding. Tapads forretningsidé er å legge til rette for digital markedsføring til brukere på flere forskjellige enheter..

E24 - 25 nov. 20 kl. 08:00

71.000 har kjøpt trådløst bredbånd fra Telenor: Nå kommer telegiganten med 5G

Telenor var først med produktet trådløst bredbånd, men Telia rakk så vidt å være først med 5G. Nå kommer Telenor etter for fullt og det vil påvirke flere enn bare Telenor-kundene..

E24 - 20 okt. 20 kl. 18:09

Norwegian Property kjøper Telenors hovedkvarter 5,45 mrd. kroner

Tirsdag inngikk Norwegian Property avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30..

E24 - 20 okt. 20 kl. 18:09

Norwegian Property kjøper Telenors hovedkvarter for 5,45 mrd. kroner

Tirsdag inngikk Norwegian Property avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av 100 prosent av aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30..

E24 - 05 nov. 20 kl. 16:18

Obos kjøper Fornebu-tomt av Røkke og Fredriksen

Obos betaler et milliardbeløp til Kjell Inge Røkke, John Fredriksen og Johansson-familien for 60 mål med tomter på Fornebu. 1500 boliger skal oppføres på tomtene..

NRK - 22 okt. 20 kl. 06:49

Telenor utsatt for dataangrep

12. oktober ble Telenor Norge utsatt for et dataangrep, opplyser selskapet i en pressemelding. Utpresserne truet med flere angrep dersom selskapet ikke ville betale.

E24 - 23 okt. 20 kl. 10:30

Telenor legger frem nye planer for Norge: Oslo, Bergen og Stavanger får 5G før jul

Både Telenor og Telia har skrudd på sine splitter nye 5G-nett i Norge, mens konkurrenten Ice er like rundt hjørnet. Nå løfter Telenor litt mer på sløret og forteller om storsatsingen..

E24 - 24 okt. 20 kl. 20:01

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

Aftenposten - 24 okt. 20 kl. 21:35

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter på nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 45 minutter siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 1 time siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 1 time siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 2 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..

NRK - 2 timer siden

P3-prisen gikk til Gabrielle

Da Gabrielle gikk på scenen trodde hun at hun skulle dele ut årets P3-pris, men til hennes overraskelse ble hun kåret til vinneren. Statsminister Erna Solberg og kulturminister Abid Raja gratulerte bergenseren med seieren..

NRK - 2 timer siden

Kvinne uskadd etter bilulykke

Et ektepar i 70-årene ble fraktet til sykehus etter at bilen deres havnet i elva i Bardu. De ble reddet ut av dykkere. Kvinnen er uskadd og mannens tilstand er stabil, melder Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 3 timer siden

Gikk seg vill i fjellet

To personer, som gikk seg bort i Åseral i Agder lørdag kveld, har fått hjelp ut av fjellområdet. De hadde tatt seg inn på en hytte i vestenden av Krokevatn, opplyser politiet. De tar seg ut til Ljosland sammen med hjelpemannskaper..

NRK - 4 timer siden

Opprørsgruppe vil kjempe videre

Lederen i Tigray-folkets frigjøringsfront, TPLF, opplyser at de vil fortsette å kjempe mot myndighetene i Etiopia, ifølge Reuters. Etiopias statsminister meldte lørdag at militæroperasjonen i Tigray-regionen er over..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt