P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:02

P4 - 16 Jan 20 kl. 23:16

Telenor oppretter nytt selskap

Telenor oppretter et nytt selskap.
Selskapet Telenor Infra skal ha ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors telenett, melder E24.
Selskapet er heleid av Telenor-konsernet, men ikke underordnet Telenor Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
Telenor Infra, Telenors, E24, Telenor, Telenor Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenor, oppretter, nytt, selskap
NRK - 16 Jan 20 kl. 21:24

Telenor oppretter nytt selskap

Teleselskapet Telenor etablerer nå selskapet Telenor Infra. Selskapet får nå ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors norske telenett, etter det E24 forstår. Selskapet er helheid av Telenor-konsertnet, men ikke underordnet Telenor Norge..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 22:28

Telenor med nytt selskap. Eiendom og mobil-, radio- og bredbåndsnett samles i Telenor Infra.

Etter flere års arbeid går effektiviseringsarbeidet i Telenor-konsernet nå over i neste fase. Det skjer blant annet gjennom etableringen av Telenor Infra..

E24 - 16 Jan 20 kl. 20:07

Telenor Norge splittes opp: Flytter mobilmastene over i nytt selskap

Etter over ett års intern jobbing trykker Telenor-ledelsen nå på knappen: Konsernet skiller eiendom og mobil-, radio- og bredbåndsnettet ut i et eget infrastrukturselskap. Det kan åpne for et fremtidig nedsalg i milliardklassen..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 06:55

Norwegian og kinesisk bank sammen om nytt selskap som skal eie fly

Norwegian og et kinesisk selskap etablerer sammen et nytt selskap som skal eie 27 av Norwegians fly..

E24 - 22 Jan 20 kl. 21:46

Astrup avfeier Vedums Telenor-plan: – Å kaste penger ut av vinduet

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) ser ingen problemer med at Telenor nå skiller ut store deler av infrastrukturen sin i et eget selskap. Han avfeier Trygve Slagsvold Vedums oppfordring om å legge statlige milliarder på bordet for å kjøpe «Telenor Infra»..

E24 - 21 Feb 20 kl. 15:22

Telenor-selskap legger 1,1 milliard på bordet i skattekrangel

Telenor og deres Grameenphone har vært i en årelang krangel om skatter og avgifter med myndighetene i Bangladesh. Nå har selskapet besluttet å stille 1,1 milliard som depositum..

E24 - 18 May 20 kl. 11:34

Telenor legger nytt milliardbeløp på bordet i skattekrangelen i Bangladesh

Den årelange skatte- og avgiftskrangelen mellom Telenor-selskapet Grameenphone og myndighetene i Bangladesh fortsetter. Totalt har Telenor-systemet innbetalt depositum på 2,3 milliarder kroner i påvente av en løsning..

E24 - 12 Nov 19 kl. 06:06

Agder Energi-selskap sikrer storkontrakt med Telenor

Telenor har frem til nå kjøpt inn strømmen trenger til sine mer enn 13.000 norske anlegg selv. Etter flere års salgsarbeid skal energiselskapet Entelios nå overta hele jobben..

E24 - 18 Jan 20 kl. 10:25

Senterpartiet om Telenor-splitten: – Staten bør sikre fullt eierskap

Telenor skiller nå ut fibersentraler, TV-antenner og mobilbasestasjoner ut i et eget selskap. Lederen i Senterpartiet vil bla opp statlige milliarder for å kjøpe det nye selskapet og sikre nasjonal kontroll over den samfunnskritiske infrastrukturen..

E24 - 17 Dec 19 kl. 16:28

Telenor-selskap lanserer 5G in Finland med Huawei

Det finske teleselskapet DNA lanserer 5G kommersielt i Finland, kort tid før eieren Telenor skal gjøre det samme i Trondheim. I Finland brukes utstyr fra den omdiskuterte kinesiske teknologigiganten Huawei..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

To til sykehus etter båtulykke

To personer er sendt til sykehus etter en båtulykke i Nedstrand i Rogaland i natt. Fritidsbåt traff en jernstake og har store materielle skader, opplyser politiet. Begge mennene vil bli promilletestet..

P4 - 15 minutter siden

14 nye smittede

Ytterligere 14 personer er registrert koronasmittet i Norge siste døgn. I går var tallet 10. 30 personer får behandling på sykehus, ifølge tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 15 minutter siden

Tre pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet etter en branne i en boligblokk i Trondheim. De tre er mistenkt for å ha noe med brann å gjøre, opplyser politiet i Trøndelag. Ingen personer ble skadd i brannen.

P4 - 15 minutter siden

Mann døde i MC-ulykke

En mann i 60-årene døde etter en motorsykkeulykke i Skien i går kveld. Mannen ble tilfeldigvis funnet av forbipasserende, så hendelseforløpet er foreløpig uklart, opplyser politiet i Sør-Øst til NTB. Pårørende er varslet..

P4 - 15 minutter siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal i natt. Mannen var meldt savnet i området. Politiet tror det er snakk om en ulykke..

P4 - 15 minutter siden

Demonstrasjoner over hele USA

Det pågår nå store demonstrasjoner i flere amerikanske delstater og byer etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis. I Washington er Det hvite hus stengt av, CNNs hovedkontor i Atlanta har blittt angrepet av demonstranter, og i Minneapolis ignorerte innbyggerne portforbudet som er innført. En ny video av pågripelsen som nå spres på sosiale medier viser tre politimenn som kneler på Floyd..

P4 - 8 timer siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 8 timer siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 8 timer siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 9 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt