NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:43

NRK - 16 Jan 20 kl. 21:24

Telenor oppretter nytt selskap

Teleselskapet Telenor etablerer nå selskapet Telenor Infra. Selskapet får nå ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors norske telenett, etter det E24 forstår. Selskapet er helheid av Telenor-konsertnet, men ikke underordnet Telenor Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenor, Telenor Infra, Telenors, E24, Telenor Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenor, oppretter, nytt, selskap
P4 - 16 Jan 20 kl. 23:16

Telenor oppretter nytt selskap

Telenor oppretter et nytt selskap. Selskapet Telenor Infra skal ha ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors telenett, melder E24. Selskapet er heleid av Telenor-konsernet, men ikke underordnet Telenor Norge..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 22:28

Telenor med nytt selskap. Eiendom og mobil-, radio- og bredbåndsnett samles i Telenor Infra.

Etter flere års arbeid går effektiviseringsarbeidet i Telenor-konsernet nå over i neste fase. Det skjer blant annet gjennom etableringen av Telenor Infra..

E24 - 16 Jan 20 kl. 20:07

Telenor Norge splittes opp: Flytter mobilmastene over i nytt selskap

Etter over ett års intern jobbing trykker Telenor-ledelsen nå på knappen: Konsernet skiller eiendom og mobil-, radio- og bredbåndsnettet ut i et eget infrastrukturselskap. Det kan åpne for et fremtidig nedsalg i milliardklassen..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 06:55

Norwegian og kinesisk bank sammen om nytt selskap som skal eie fly

Norwegian og et kinesisk selskap etablerer sammen et nytt selskap som skal eie 27 av Norwegians fly..

E24 - 22 Jan 20 kl. 21:46

Astrup avfeier Vedums Telenor-plan: – Å kaste penger ut av vinduet

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) ser ingen problemer med at Telenor nå skiller ut store deler av infrastrukturen sin i et eget selskap. Han avfeier Trygve Slagsvold Vedums oppfordring om å legge statlige milliarder på bordet for å kjøpe «Telenor Infra»..

E24 - 21 Feb 20 kl. 15:22

Telenor-selskap legger 1,1 milliard på bordet i skattekrangel

Telenor og deres Grameenphone har vært i en årelang krangel om skatter og avgifter med myndighetene i Bangladesh. Nå har selskapet besluttet å stille 1,1 milliard som depositum..

E24 - 12 Nov 19 kl. 06:06

Agder Energi-selskap sikrer storkontrakt med Telenor

Telenor har frem til nå kjøpt inn strømmen trenger til sine mer enn 13.000 norske anlegg selv. Etter flere års salgsarbeid skal energiselskapet Entelios nå overta hele jobben..

E24 - 18 Jan 20 kl. 10:25

Senterpartiet om Telenor-splitten: – Staten bør sikre fullt eierskap

Telenor skiller nå ut fibersentraler, TV-antenner og mobilbasestasjoner ut i et eget selskap. Lederen i Senterpartiet vil bla opp statlige milliarder for å kjøpe det nye selskapet og sikre nasjonal kontroll over den samfunnskritiske infrastrukturen..

E24 - 17 Dec 19 kl. 16:28

Telenor-selskap lanserer 5G in Finland med Huawei

Det finske teleselskapet DNA lanserer 5G kommersielt i Finland, kort tid før eieren Telenor skal gjøre det samme i Trondheim. I Finland brukes utstyr fra den omdiskuterte kinesiske teknologigiganten Huawei..

Dagbladet - 22 Feb 20 kl. 11:31

Ut mot Telenors «spillreklameflørt»

Telenor inngår samarbeid med selskap som sender spillreklame på norske TV-skjermer. Nå blir de utfordret av Trond Giske (Ap)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vurderer kortere langrennssesong

Det internasjonale skiforbundet (FIS) åpner for at hele sesongen neste vinter kan ryke, skriver VG. Hvis reiseforbudet gjelder blir det umulig å ha en normal sesong. FIS vurderer også færre renn og om man kan holde flere renn i samme land..

NRK - 10 minutter siden

Millionbot til politiet i Trøndelag

Siden 2017 har Trøndelag politidistrikt kjøpt tolketjenester for 11 millioner kroner uten å sette det ut på anbud. Nå må de betale en bot på 1,5 millioner. Beslutningen om boten er tatt av Klagenemndssekretariatet, skriver VG..

NRK - 5 minutter siden

Budstikka: Koronadødsfall i Asker

En eldre person døde onsdag på den nyopprettede koronasmitteavdelingen ved et bo- og omsorgssenter i Asker. Det melder avisa Budstikka. Det er 102 mennesker som har dødd som følge av koronavirusutbruddet i Norge..

NRK - 15 minutter siden

Korona-krisen gir en ny språkarena

Den nye digitale språkkaféen har blitt en kreativ løsning for å opprettholde språket, sier Maajja-Krihke Bransfjell (20). Les mer:.

NRK - 15 minutter siden

Iran kan stanse Ramadan-samlinger

Irans øverste leder, Ayatollah Khamenei, sier store menneskeansamlinger under den religiøse høytidsmåneden Ramadan kan bli stanset som følge av utbruddet av koronaviruset. Landet har vært hardt rammet av pandemien..

NRK - 1 time siden

Viasat mister mesterligaen

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..

NRK - 15 timer siden

SJÅ NO: Bernie Sanders trekk seg

NRK - 30 minutter siden

Flere etablerer bedrifter

Totalt ble det etablert 20.226 nye bedrifter og foretak i Norge i løpet av starten av 2020. Det er en økning på 2592 fra samme periode i fjor.

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot ny smittebølge

Kinas president Xi Jinping advarer mot risikoen for en ny smittebølge i landet der koronaviruset først brøt ut. Han oppfordrer myndighetene til å følge med på importtilfeller av smitte fra utlandet og å hindre en smittebølge nummer to, melder CNN..

NRK - 45 minutter siden

Johnsons tilstand fortsatt stabil

Storbritannias statsminister, Boris Johnson sin helsetilstand er stabil. Det sier landets kulturminister til BBC. «Han er stabil, på bedringens vei, sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell», sa han..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt