NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:49

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:09

Telenor har tekniske problemer

En rekke av Telenors tjenester har vært utilgjengelige siden fredag. – Feilen er lokalisert, men det er uvisst når den vil være rettet opp, sier informasjonssjef Magnus Line i Telenor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenors, Magnus Line, Telenor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenorhar , tekniske, problemer
Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 06:29

Telenor-problemer med nødtelefonen rettet

Telenor hadde tekniske problemer natt til tirsdag som førte til problemer med nødtelefonen 113, men feilen er nå rettet..

P4 - 26 Nov 19 kl. 05:21

113-problemer i hele landet

Telenor har tekniske problemer som fører til at innringere til nødtelefonen 113 havner hos AMK-sentralen i Oslo. Feilen ble meldt like før klokken halv ett, melder NTB. Telenor understreker at de likevel klarer å finne posisjonen til innringerne.

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 06:29

Telenor-problemer påvirker nødtelefonen 113 i hele landet

Telenor har tekniske problemer natt til tirsdag. Det fører til at innringere til nødtelefonen 113 i hele landet havner hos AMK-sentralen i Oslo..

NRK - 26 Nov 19 kl. 09:33

Problemer med nødtelefonen rettet

Telenor hadde tekniske problemer natt til tirsdag som førte til problemer med nødtelefonen 113, men feilen er nå rettet. Problemet gjorde at innringerne til nødtelefonen 113 ikke ble koblet til riktig AMK-sentral og alle samtalene havnet i Oslo..

NRK - 21 Oct 19 kl. 22:02

Tekniske problemer i NRK

NRK er mandag kveld rammet av tekniske problemer med noen av sine systemer. Det kan være problemer med å høre podcaster samt bruke nett-TV og nett-radio. TV- og radioprogrammene går som vanlig.

Dagbladet - 15 Mar 20 kl. 22:53

Tekniske problemer løst for Nav

Utbruddet av coronaviruset har ført til at flere virksomheter nå blir nødt til å permittere ansatte. Permitterte kan ha rett til dagpenger, men deler av søndag kveld var det ikke mulig å registrere dette grunnet tekniske problemer..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 05:26

Norwegian-fly måtte snu etter tekniske problemer

Et Norwegian-fly på vei til fra Oslo til Madrid måtte snu onsdag kveld på grunn av tekniske problemer. Passasjerene kommer seg først videre torsdag..

P4 - 14 Sep 19 kl. 12:52

Telenor har problemer i utlandet

Telenor har problemer med mobildekningen i utlandet. Problemet oppsto etter et strømbrudd på en av selskapets sentraler, melder VG. Telenor jobber med å fikse feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

VG - 21 Dec 19 kl. 14:20

Babcock-piloter reagerer på manglende informasjon om tekniske problemer: - Underlig og kritikkverdig

KIRKENES (VG) Det var tekniske problemer med Babcocks fly allerede i august - men det visste ikke pilotene som har fløyet flyene..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 09:05

Tekniske problemer fører til togkø inn mot Oslo

Lokaltogene inn til Oslo fra Østfold er forsinket etter at et tog har fått tekniske problemer og står fast mellom Ljan og Nordstrand. Passasjerene sitter fast i toget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..

NRK - 45 minutter siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 1 time siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 2 timer siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 2 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 13 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 3 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 3 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt