NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 20:09

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:09

Telenor har tekniske problemer

En rekke av Telenors tjenester har vært utilgjengelige siden fredag. – Feilen er lokalisert, men det er uvisst når den vil være rettet opp, sier informasjonssjef Magnus Line i Telenor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenors, Magnus Line, Telenor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenorhar , tekniske, problemer
NRK - 21 Oct 19 kl. 22:02

Tekniske problemer i NRK

NRK er mandag kveld rammet av tekniske problemer med noen av sine systemer. Det kan være problemer med å høre podcaster samt bruke nett-TV og nett-radio. TV- og radioprogrammene går som vanlig.

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 05:26

Norwegian-fly måtte snu etter tekniske problemer

Et Norwegian-fly på vei til fra Oslo til Madrid måtte snu onsdag kveld på grunn av tekniske problemer. Passasjerene kommer seg først videre torsdag..

P4 - 14 Sep 19 kl. 12:52

Telenor har problemer i utlandet

Telenor har problemer med mobildekningen i utlandet. Problemet oppsto etter et strømbrudd på en av selskapets sentraler, melder VG. Telenor jobber med å fikse feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 09 Sep 19 kl. 19:23

Tekniske problemer i Bergen

Bergen kommune har vanskeligheter med å telle opp forhåndstemmene, skriver BA. Årsaken er tekniske problemer. Forhåndstemmene skulle presenteres klokken 21.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 17:42

Bank ID-trøbbel for Telenor-kunder

Tekniske problemer gjør at noen av Telenors kunder blir møtt av en feilmelding når de prøver å logge inn med Bank ID på mobil mandag ettermiddag..

P4 - 18 Sep 19 kl. 15:41

SAS-fly måtte sikkerhetslande

Et SAS-fly på vei fra Billund til Oslo fikk tekniske problemer mens det var i luften, og måtte sikkerhetslande ved Aalborg Lufthavn i dag. Det var 20 passasjerer om bord, skriver avisen Nordjyske. Hva de tekniske problemene gikk ut på er ikke kjent..

NRK - 10 Aug 19 kl. 09:25

To svenske fly måtte snu

Et fly fra Göteborg til Hellas måtte nødlande i Malmö etter tekniske problemer, skriver Aftonbladet. Flyet var på vei fra Göteborg til Hellas. Like etter måtte et annet fly fra samme selskap returnere.

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 12:30

BankID-problemer hos Telenor skaper trøbbel for nettbankene

I banker over hele landet har kunder problemer med å logge inn i nettbanken..

NRK - 10 Aug 19 kl. 09:25

Fly på vei til Hellas måtte snu

Et fly med 89 passasjerer måtte nødlande i Malmø etter tekniske problemer, skriver Aftonbladet. – De hadde problemer med en motor, sier Fredrik Hermansson, flyredningssjef ved Maritime and Air Rescue Center. Flyet var på vei fra Göteborg til Hellas..

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:56

Telenor har problemer

Telenor har fortsatt ikke rettet feilen i det interne kontornettet, som også berører noen kundetjenester. Det er 12 timer siden feilen oppsto, og Telenor vet ikke når den er rettet. Nettstedet til Telenor, og tjenester som krever innlogging der, er blant det som er berørt av feilen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 15 minutter siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 1 time siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 1 time siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 1 time siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 1 time siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..

NRK - 1 time siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter i tre saker om Trond Giske, skriver DN. Redaktør Gard Steiro publiserte mandag kveld en kommentar der det kommer frem at avisen har gått gjennom et tresifret antall artikler om Trond Giske og Arbeiderpartiet..

NRK - 2 timer siden

Frode Berg vil snakke til pressen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes har kalt inn til pressekonferanse tirsdag kveld. Risnes opplyser at pressekonferansen vil bli holdt på Gardermoen klokken 19 tirsdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

NRK - 2 timer siden

Se Dagsnytt 18


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt