E24 > Økonomi

Tuesday, 26 May, 12:18

E24 - 09 Nov 19 kl. 13:42

Telenor fortsatt nede – utelukker hacking

I over et døgn har flere av Telenors tjenester vært utilgjengelige for kundene. Nå har de lokalisert feilen, men vet ikke når den rettes opp..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Telenors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenorfortsatt , nede, utelukker, hacking
VG - 09 Nov 19 kl. 12:46

Telenor fortsatt nede – utelukker hacking

I over et døgn har flere av Telenors tjenester vært utilgjengelige for kundene. Nå har de lokalisert feilen, men vet ikke når den rettes opp..

P4 - 13 Jan 20 kl. 23:18

Postens nettsider nede

Posten har problemer med nettsidene sine. I lengre perioder i kveld, har sidene vært nede. Posten vet ikke årsaken til at nettsiden er utsabil, men jobber med å fikse problemet.

P4 - 09 Nov 19 kl. 14:16

Feilen lokalisert, men fortsatt problemer for Telenor

Telenor har lokalisert feilen som har gjort en rekke av tjenestene deres utilgjengelige siden i går morges. Men det er fortsatt uvisst når den vil være rettet. Telenor opplyser i ettermiddag at de har både egne ansatte og eksterne ressurser som jobber med saken.

P4 - 25 Dec 19 kl. 11:12

Telenors nettsiden fortsatt nede

Nettsiden til Telenor er fortsatt nede. Selskapet sier de ikke vet når den kan være i orden igjen, men jobber med saken. Feilen gjør at kunder ikke får tilgang til selvbetjeningsløsningen via nettsidene.

NRK - 04 Dec 19 kl. 13:40

Dårleg tryggleik for mobilsvar

I mange år har Telenor-kundane sitt mobilsvar vore svært utsett for hacking og avlytting. Det skriv Digi. Kven som helst kunne ringe med falskt nummer, såkalla spoofing.

NRK - 16 Jan 20 kl. 21:24

Telenor oppretter nytt selskap

Teleselskapet Telenor etablerer nå selskapet Telenor Infra. Selskapet får nå ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors norske telenett, etter det E24 forstår. Selskapet er helheid av Telenor-konsertnet, men ikke underordnet Telenor Norge..

NRK - 01 Sep 19 kl. 10:25

Flere DNB-tjenester er nede

Flere av DNBs nettjenester er nede søndag formiddag. Selve nettsida til Norges største bank er også nede. Banken opplyser til NRK at de jobber med å løse de tekniske problemene, og at mobilbanken fungerer som normalt..

P4 - 13 Sep 19 kl. 18:48

USA anklager grupper for hacking

USA har innført sanksjoner mot tre nordkoreanske statsstøttede grupper, på grunn av anklager om hacking. Amerikanske myndigheter mener de står bak dataangrep mot kritisk infrastruktur. En av gruppene er kjent som Lazarus-gruppen..

P4 - 16 Jan 20 kl. 23:16

Telenor oppretter nytt selskap

Telenor oppretter et nytt selskap. Selskapet Telenor Infra skal ha ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors telenett, melder E24. Selskapet er heleid av Telenor-konsernet, men ikke underordnet Telenor Norge..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 11:06

Kjent gravejournalist siktet for hacking i Brasil

Den amerikanske journalisten Glenn Greenwald er blitt siktet for datakriminalitet og hacking i Brasil, hvor han er bosatt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Går mot krisesommer for norske storbyhoteller

Kun en av ti nordmenn planlegger storbyferie på hotell i sommer. Dermed kan det gå mot en krisesommer for hotellnæringen. De fleste planlegger ferie på hytta..

E24 - 1 time siden

Kronikk: Tangen-saken: To langsiktige problemer og en løsning

Denne uken kan det avgjøres om Nicolai Tangen blir ny leder av Oljefondet..

E24 - 1 time siden

Aksjonister hindrer vindkraftutbyggere på Haramsøya

Flere aksjonister blokkerte tirsdag fergekaia på Haramsøya for trailertrafikk som etter planen skulle komme med utstyr til vindkraftanlegget utenfor Ålesund..

E24 - 3 timer siden

Slutter som Plantasjen-sjef etter åtte måneder

Det har vært hyppige lederbytter i kriserammede Plantasjen, og nå henter oppkjøpsfondet Ratos sjef fra egne rekker..

E24 - 3 timer siden

En finne og en danske tar lederrollen i Telenor Norden

Telenor-sjef Sigve Brekke krymper sin egen konsernledelse igjen. Etter at landene i Asia nylig ble samlet under én direktør skal det samme nå skje i Norden..

E24 - 3 timer siden

Halvert overskudd for østerriksk oljeselskap

Lavere produksjon og lavere priser gjorde 2019 langt dårligere enn rekordåret 2018 for OMV Norge..

E24 - 3 timer siden

Tror kronestyrkingen kan ta pause

Kronen har styrket seg betraktelig fra de dramatiske bunnivåene i mars, etter en oppgang i oljeprisen. Men Nordea Markets blir ikke overrasket om styrkingen nå tar en pause..

E24 - 4 timer siden

Grensehandelen kraftig rammet av coronakrisen

Saken oppdateres..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt